Ухвала
від 19.04.2022 по справі 504/639/22
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 504/639/22

2/504/1247/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"20" квітня 2022 р. смт. Доброслав

Комінтернівський районний суд Одеської області у складі:

головуючої судді Вінської Н.В.

секретаря Коцар А.М.

розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області, Комунального підприємства «Ритуальна служба» Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області про визнання незаконним розпорядження, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Комінтернівського районного суду Одеської області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області, Комунального підприємства «Ритуальна служба» Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області про визнання незаконним розпорядження, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

10.03.2022 року, провадження у справі відкрито та справу призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, без виклику (повідомлення) сторін.

Від представника Фонтанської сільськоїради Одеськогорайону Одеськоїобласті надійшло клопотання, у якому він просить перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до розгляду за правилами загального позовного провадження, мотивуючи це необхідністю поставити ряд питань до позивача, свідків та необхідністю у повній мірі дослідити докази.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає за необхідне перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Відповідно до п. 2 ч. 4ст. 277ЦПК України, якщо відповідач подасть заяву із запереченням проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження постановляє ухвалу за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Згідно ч.6 ст.277 ЦПК України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

На підставі наведеного, керуючись ст.258, ст.260, ст.261, ст.277 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до розгляду за правилами загального позовного провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області, Комунального підприємства «Ритуальна служба» Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області про визнання незаконним розпорядження, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Призначити підготовче засідання по справі на25 травня 2022 року о 11.00 годині.

Роз`яснити сторонам вимоги ст.ст. 178-179 ЦПК України.

Про дату, час та місце проведення підготовчого засідання по справі повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Н.В. Вінська

СудКомінтернівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення19.04.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу104048602
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку зі звільненням за вчинення дисциплінарного проступку

Судовий реєстр по справі —504/639/22

Постанова від 12.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сєвєрова Є. С.

Ухвала від 14.07.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сєвєрова Є. С.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Ігнатенко П. Я.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Ігнатенко П. Я.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Семиженко Г. В.

Рішення від 26.12.2022

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Вінська Н. В.

Рішення від 26.12.2022

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Вінська Н. В.

Ухвала від 19.04.2022

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Вінська Н. В.

Ухвала від 09.03.2022

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Вінська Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні