Ухвала
від 06.06.2022 по справі 570/6112/21
РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 570/6112/21

Номер провадження 2/570/471/2022

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

07 червня 2022 року Рівненський районний суд Рівненської області

в особі судді Остапчук Л.В.

за участю: секретаря судового засідання Захарук Г.Л.

представника відповідача, адвоката Тимошенко О.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Рівне за правилами загального позовного провадження

цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Дікергофф Транспорт Україна" про відшкодування шкоди, заподіяної смертю фізичної особи,

в с т а н о в и в :

В провадженні Рівненського районного суду перебуває вказана цивільна справа, по якій відкрито провадження і яка була призначена до розгляду в судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження.

За клопотанням представника відповідача ТОВ "Дікергофф Транспорт Україна", адвоката Тимошенко О.В., ухвалою Рівненського районного суду від 04 квітня 2022 року, суд перейшов на розгляд даної справи за правилами загального позовного провадження і призначив справу до слухання у підготовчому судовому засіданні.

13 травня 2022 року від представника позивачки ОСОБА_2 , адвоката Заставного Р.А., до суду надійшло клопотання про проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення "EasyCon".

07 червня 2022 року Рівненський районний суд намагався вийти на зв`язок із адвокатом Заставним Р.А. за допомогою програмного забезпечення "EasyCon" та провести підготовче судове засідання в режимі відеоконференції, однак у представника позивача була відсутня технічна можливість і він не виходив на зв`язок. Оскільки ризики технічної неможливості участі у засіданні в режимі відеоконференції "EasyCon" поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву, тому заслухавши думку представника відповідача, суд прийшов до висновку про можливість проведення судового засідання в звичному режимі із фіксуванням судового процесу за допомогою звукозаписуючого пристрою "Акорд".

Позивачка ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилася, хоча повідомлялася про слухання справи своєчасно і належним чином. Від неї не надходило клопотань про відкладення судового засідання чи слухання справи у її відсутності.

Представник відповідача ТОВ "Дікергофф Транспорт Україна", адвокат Тимошенко О.В., в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги не визнала, нею були подані відзив на позовну заяву та заперечення щодо розміру судових витрат на оплату послуг з надання професійної правничої допомоги, які було долучено до матеріалів справи, також нею подані всі необхідні докази для розгляду справи по суті, а тому вона не заперечила проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі немає. Тому за результатом підготовчого провадження, суд прийшов до висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Зважаючи на те, що позивачка ОСОБА_2 в судове засідання не з`явилася, а також не вийшов на відеозв`язок її представник, необхідно визнати явку позивачки у судове засідання обов`язковою для надання додаткових пояснень.

Керуючись ст.ст.189-200, 221, 258-261, 353, 354, 355 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Дікергофф Транспорт Україна" про відшкодування шкоди, заподіяної смертю фізичної особи та призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Рівненського районного суду Рівненської області на 18 липня 2022 року на 14:00 год., провівши судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогоюонлайн сервісувідеозв`язку ("EasyCon") в разі наявності такої технічної можливості.

Попередити, що відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Долучити до матеріалів справи відзив на позов та інші додаткові докази.

В судове засідання викликати учасників справи.

Визнати обов`язковою явку позивачки ОСОБА_1 в судове засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua.

Ухвала оскарженнюне підлягаєі набираєзаконної силиз моментуїї підписаннясуддею.

Суддя Остапчук Л.В.

СудРівненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення06.06.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу104831340
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої внаслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —570/6112/21

Постанова від 18.01.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Рішення від 18.01.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Рішення від 30.09.2022

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Остапчук Л.В.

Рішення від 30.09.2022

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Остапчук Л.В.

Ухвала від 06.06.2022

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Остапчук Л.В.

Ухвала від 03.04.2022

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Остапчук Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні