Ухвала
від 03.07.2022 по справі 127/10941/22
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/10941/22

Провадження 2/127/1345/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04 липня 2022 року Вінницький міський суд Вінницької області

в складі головуючого судді Федчишена С.А.,

при секретарі Підвисоцькій О.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Вінницького міського комунального підприємства «Вінницяміськліфт» про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні, середній заробіток за весь період затримки розрахунку компенсацію за невикористану відпустку, -

ВСТАНОВИВ:

В проваджені Вінницького міського суду Вінницької області знаходиться вище вказана цивільна справа.

В судовому засіданні представник позивача заявила клопотання про витребування доказів.

Представник відповідача в судовому засіданні не заперечував щодо задоволення клопотання.

Заслухавши пояснення учасників судового процесу, дослідивши матеріали справи, суд вважає за необхідне клопотання задовольнити.

Частиною шостою статті 84 ЦПК Українивизначено, що будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Згідно ч.ч. 1, 4ст. 83 ЦПК України, сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду. Якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

Звертаю увагу, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази (ч.ч. 8, 9ст. 84 ЦПК України).

Враховуючи вищевикладене, з метою повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, суд дійшов висновку про необхідність вказаних доказів.

Враховуючи наведене, керуючись ст.ст. 83, 84, 260, 261 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Витребувати у комісії з реорганізації міського комунального підприємства «Аварійно-диспетчерська служба» (м. Вінниця, вул. А. Первозванного, 17)

- довідку щодо сум заборгованості по заробітній платі ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , сум компенсації невикористаної нею щорічної основної відпустки, компенсації додаткової соціальної відпустки на дітей станом на 04.01.2022року;

- інформацію про стан складення, подачі, розгляду та затвердження передавального акту МКП «Аварійно диспетчерська служба», причини його не складання та орієнтовні строки завершення такої дії.

Докази направити безпосередньо на адресу суду (вул. Грушевського, 17 м. Вінниця, 21050, судді Федчишену С.А.) в найкоротший строк.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення03.07.2022
Оприлюднено06.07.2022
Номер документу105069883
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення грошових коштів невиплачених при звільненні, середній заробіток за весь період затримки розрахунку компенсацію за невикористану відпустку

Судовий реєстр по справі —127/10941/22

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Якименко М. М.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Якименко М. М.

Рішення від 09.11.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Федчишен С. А.

Рішення від 09.11.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Федчишен С. А.

Ухвала від 03.07.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Федчишен С. А.

Ухвала від 29.05.2022

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Федчишен С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні