Ухвала
від 04.07.2022 по справі 757/68026/17-ц
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

03680 м. Київ, вул. Солом`янська, 2-а,

Апеляційне провадження № 22-ц/824/5404/2022

Унікальний номер справи № 757/68026/17-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

5 липня 2022 року Київський апеляційний суд у складі:

Судді-доповідача: Андрієнко А.М.

Суддів: Поліщук Н.В.

Соколова В.В.

При секретарі Дроздовій Ж.В.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві клопотання представника ПАТ «Енергобанку» Павлишина Андрія Івановича про проведення відеоконференції по справі за апеляційною скаргою Павлишина Андрія Івановича в інтересах Публічного акціонерного товариства «Енергобанк» на ухвалу Печерського районного суду м. Києва від 15 вересня 2021 року про залишення позовної заяви без розгляду по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Енергобанк» до ОСОБА_1 , Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, Міністерства юстиції України, державного реєстратора Департаменту державної реєстрації Міністрества юстиції України Молдованової Галини Миколаївни, Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації про визнання правовідношень припиненими, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Печерського районного суду м.Києва від 15 вересня 2021 року позовні вимоги Публічного акціонерного товариства «Енергобанк» до ОСОБА_1 , Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, Міністерства юстиції України, державного реєстратора Департаменту державної реєстрації Міністрества юстиції України Молдованової Галини Миколаївни, Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації про визнання правовідношень припиненими залишені без розгляду.

Не погодившись із постановленим рішенням 10 січня 2022 року представник позивача Павлишин А.І.в інтересах Публічного акціонерного товариства «Енергобанк» направив до апеляційного суду апеляційну скаргу.

4 липня 2022 року до суду надійшло клопотання представника ПАТ «Енергобанк» Павлишина А.І. , про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EASYCON онлайн сервісу відеозвязку , електронна адреса ІНФОРМАЦІЯ_1, оскільки представник не має можливості з`явитися до Київського апеляційного суду особисто.

Своє клопотання обґрунтовує тим, що представник позивача не має можливості перебувати в м.Києві та прибути в судове засідання в приміщення суду для участі у судовому засіданні.

Відповідно до ч.1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Проаналізувавши викладені обставини, колегія суддів прийшла до висновку про задоволення клопотання та проведення судового засідання 7 липня 2021 року в 9 год 30 хв. у режимі відео конференції.

Керуючись ст..ст. 212 ЦПК України, колегія суддів

УХВАЛИЛА:

Клопотання представника ПАТ «Енергобанку» Павлишина Андрія Івановича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання по цивільній справі за апеляційною скаргою Павлишина Андрія Івановича в інтересах Публічного акціонерного товариства «Енергобанк» на ухвалу Печерського районного суду м. Києва від 15 вересня 2021 року про залишення позовної заяви без розгляду по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Енергобанк» до ОСОБА_1 , Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві, Міністерства юстиції України, державного реєстратора Департаменту державної реєстрації Міністрества юстиції України Молдованової Галини Миколаївни, Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації про визнання правовідношень припиненими , провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EASYCON онлайн сервісу відеозвязку за електронною адресою ІНФОРМАЦІЯ_1, забезпечити проведення судового засідання у режимі відеоконференції 18 серпня 2022 року в 9 год 10 хвилин.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відео конференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач:

Судді:

Дата ухвалення рішення04.07.2022
Оприлюднено15.08.2022
Номер документу105154557
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —757/68026/17-ц

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Литвинова І. В.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Литвинова І. В.

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Литвинова І. В.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Литвинова І. В.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Литвинова І. В.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Литвинова І. В.

Постанова від 17.08.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Андрієнко Антоніна Миколаївна

Ухвала від 17.08.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Андрієнко Антоніна Миколаївна

Ухвала від 04.07.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Андрієнко Антоніна Миколаївна

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Андрієнко Антоніна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні