Ухвала
від 29.07.2022 по справі 523/5887/18
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Номер провадження: 22-ц/813/1999/22

Справа № 523/5887/18

Головуючий у першій інстанції Кисельов В.К.

Доповідач Дришлюк А. І.

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

29.07.2022 року м. Одеса

Одеський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати у цивільних справах:

головуючого судді Дришлюка А.І. суддів: Драгомерецького М.М. Громіка Р.Д.,

розглянувши заяву представника ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров`я» - Зінченко Юрія Валентиновича про участь у справі в режимі відеоконференції у справі за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 на рішення Суворовського районного суду м. Одеси від 21 листопада 2019 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Фармацевтична компанія «Здоров`я» про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення заборгованості заробітної плати за час вимушеного прогулу,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Одеського апеляційного суду знаходиться апеляційна скарга представника ОСОБА_1 на рішення Суворовського районного суду м. Одеси від 21 листопада 2019 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Фармацевтична компанія «Здоров`я» про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення заборгованості заробітної плати за час вимушеного прогулу.

12.07.2022 р. представник ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров`я» - Зінченко Юрій Валентинович направив до суду заяву про участь в справі в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів в зв`язку з неможливістю прибуття до судового засідання.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніжза п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщенням суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи наведене, а також необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, рівність учасників процесу перед законом і судом, та з метою забезпечення своєчасного розгляду цивільної справи, Одеський апеляційний суд вважає за можливе подану заяву задовольнити та провести розгляд справи, призначений на 04.08.2022 на 10:40 год. в режимі відеоконференції.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 212, 223, 240, 260 ЦПК України, Одеський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати у цивільних справах,-

УХВАЛИВ:

Заяву представника ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров`я» - Зінченко Юрія Валентиновича задовольнити.

Провести судове засідання, призначене на 04 серпня 2022 року о 10 годин 40 хвилин в режимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення «EasyCon».

Попередити сторони, що відповідно до ч. 4 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов`язати сторони подати скановані копії документів, що посвідчують особу учасника або його представника для встановлення повноважень, письмових заяв і клопотань, письмових доказів засвідчених електронним цифровим підписом за один робочий день до проведення судового засідання.

Для участі в судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Попередити сторони про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Судді Одеського апеляційного суду: А.І. Дришлюк

М.М. Драгомерецький

Р.Д. Громік

Дата ухвалення рішення29.07.2022
Оприлюднено03.08.2022
Номер документу105521307
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення, поновлення на роботі, стягнення заборгованості заробітної плати за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —523/5887/18

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 29.07.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 21.09.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 21.09.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дришлюк А. І.

Ухвала від 09.06.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Ващенко Л. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні