Ухвала
від 22.07.2010 по справі 7/15-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКО Ї ОБЛАСТІ

УХВАЛА

22.07.10

Справа №7/15-10.

Господарський суд Сумськ ої області у складі: судді Спи ридонової Н.О.,

при секретарі Щербак С.В.

за участю:

представник кредитора - н е з' явився

ліквідатор - Діденко Є.С . (ліц. АВ № 498993 від 17.11.09р.)

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен ні господарського суду Сумсь кої області звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс фіз ичної особи-підприємця ОСО БА_2 по справі № 7/15-10 порушеної за заявою

кредитора - Шосткінської міжрайонної державної подат кової інспекції

до боржника - фізичної осо би-підприємця ОСОБА_2 (41100, АДРЕСА_1, ід. номер НОМЕР_1 )

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського су ду Сумської області від 16.02.2010 р. порушено провадження у спра ві № 7/15-10 за заявою кредитора - Шосткінської міжрайонної де ржавної податкової інспекці ї до боржника - фізичної осо би-підприємця ОСОБА_2 про визнання банкрутом, відповід но до ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”.

Постановою господарського суду Сумської області від 22.03.2 010р. боржника - фізичну особу - підприємця ОСОБА_2 виз нано банкрутом, відкрито лік відаційну процедуру та призн ачено ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Ді денка Євгена Сергійовича.

Відповідно до Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” ліквідат ор банкрута Діденко Є.С. п одав до господарського суду на затвердження звіт та лікв ідаційний баланс фізичної ос оби-підприємця ОСОБА_2.

Розглянувши наданий суду з віт ліквідатора і ліквідацій ний баланс, документи що свід чать про виконання ліквідаці йної процедури, суд встанови в, що після визнання боржника банкрутом, призначення лікв ідатора і відкриття ліквідац ійної процедури, ліквідаторо м були направлені запити до д ержавних органів з метою вия влення майнових активів, які можна було б включити до лікв ідаційної маси.

Згідно наданих відповідей на запити ліквідатора, майно ві активи у фізичної особи-пі дприємця ОСОБА_2 відсутні . (а.с. 48, 50, 56).

Всі повідомлені належним ч ином кредитори (Шосткінський міськрайонний центр зайнято сті, Фонд соціального страху вання з тимчасової втрати пр ацездатності у м. Шостка, УПФУ в м. Шостка, Фонд соціального страхування від нещасних вип адків на виробництві у м. Шост ка) не надали на адресу ліквід атора заяв з кредиторськими вимогами до банкрута - фізи чної особи-підприємця ОСОБ А_2 для включення їх до реєст ру вимог кредиторів, а підтве рдили відсутність боргових з обов'язань (а.с. 61-63).

Таким чином, ліквідатором в ключено до реєстру вимог кре диторів тільки вимоги ініцію ючого кредитора - Шосткінсь кої міжрайонної державної по даткової інспекції на загаль ну суму 1199,23 грн.

Вимоги ініціюючого кредит ора залишились непогашеними у зв' язку з відсутністю май на банкрута.

Розглянувши наданий суду з віт про роботу ліквідатора і ліквідаційний баланс, врахо вуючи, що ліквідатор виконав всі роботи по ліквідації бан крута, суду надані документи , що свідчать про припинення п ідприємницької діяльності б анкрута, у тому числі, ліквіда ційний баланс з непогашеною кредиторською заборговані стю в зв'язку з відсутністю а ктивів, які можна було б напра вити на погашення кредиторсь кої заборгованості, при таки х обставинах суд вважає за не обхідне затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс банкрута з припиненням п ідприємницької діяльності ф ізичної особи підприємця та припинити провадження у спра ві.

Керуючись статтею 86 Господа рського процесуального коде ксу України, п.6 статті 31, п.6 стат ті 40 Закону України "Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом", суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс банкрута.

Припинити підприємни цьку діяльність фізичної осо би-підприємця ОСОБА_2 (41100, АДРЕСА_1, ід. номер НОМЕР_1 ).

Визнати вимоги кредиторів, не задоволені за недостатністю майна банкрут а погашеними.

Зобов'язати державно го реєстратора провести держ авну реєстрацію припинення п ідприємницької діяльності б анкрута, внести до Єдиного де ржавного реєстру юридичних о сіб та фізичних осіб-підприє мців запис про припинення пі дприємницької діяльності фі зичної особи - банкрута та н аправити органам державної с татистики, державної податко вої служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення пр о проведення державної реєст рації припинення підприємни цької діяльності - банкрута .

Провадження по справ і припинити.

Копію даної ухвали на діслати: кредитору, банкруту , державному реєстратору, лік відатору, управлінню статист ики, Державному органу з пита нь банкрутства, органу ДВС.

Суддя

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення22.07.2010
Оприлюднено05.08.2010
Номер документу10615310
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/15-10

Ухвала від 16.09.2019

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Матвійчук В.В.

Ухвала від 10.09.2019

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Матвійчук В.В.

Ухвала від 06.04.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Задорожна Н.О.

Ухвала від 25.02.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Задорожна Н.О.

Ухвала від 18.02.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Задорожна Н.О.

Ухвала від 04.01.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Задорожна Н.О.

Ухвала від 22.07.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 08.07.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков Микола Борисович

Судовий наказ від 05.05.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Задорожна Н.О.

Судовий наказ від 05.05.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Задорожна Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні