Ухвала
від 27.09.2022 по справі 157/783/22
КАМІНЬ-КАШИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 157/783/22

Провадження №2/157/276/22

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

27 вересня 2022 року Камінь-Каширський районний суд Волинської області в складі: головуючого судді Тімонової В.М.,

за участю секретаря Кисляка Я.С.,

представника позивача - ОСОБА_1 ,

представників третіх осіб: Голубчук Т.П., ОСОБА_2 ,

розглядаючи у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області, орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради, про визначення місця проживання дітей та припинення стягнення аліментів,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_5 звернувся до ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області, про визначення місця проживання дітей та припинення стягнення аліментів.

Ухвалою судді від 14.07.2022 відкрито провадження у цій справі та призначено підготовче засідання.

25.08.2022 до суду надійшов відзив на позовну заяву, де ОСОБА_4 просить позов задовольнити частково.

В підготовчому засіданні 31.08.2022 позивач подав заяву про уточнення позовних вимог, де просив місце проживання дочки ОСОБА_6 та сина ОСОБА_7 визначити з ним за його постійним місцем проживання АДРЕСА_1 та припинити стягнення з нього аліментів на користь відповідачки на утримання дочок ОСОБА_6 та ОСОБА_8 з 04.04.2022 до 19.08.2022, а також стягнути з відповідачки в свою користь судові витрати у справі.

Залучено до участі у розгляді справи орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради як третю особу на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Позивач у підготовче засідання не з`явився, його представник адвокат Бельський І.В. у підготовчому засіданні змінені позовні вимоги підтримав, просив їх задовольнити.

Відповідачка у підготовче засідання не з`явився, у поданому відзиві просила справу розглянути без її участі.

Представники третіх осіб щодо вирішення позову покладаються на розсуд суду.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у цивільній справі проведено підготовчі дії, передбачені статтями 189-199 ЦПК України, зокрема: копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позову та копії доданих до нього документів, а також копію заяви про зміну позовних вимог направлено відповідачу та третім особам, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу. Визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та порядок їх з`ясування. Встановлено порядок дослідження доказів.

Вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 Цивільного процесуального кодексу України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Таким чином, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті судом вчинено всі необхідні процесуальні дії, тому підготовче провадження слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 197, 200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області, орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради, про визначення місця проживання дітей та припинення стягнення аліментів та призначити справу до судового розгляду по суті на 19 жовтня 2022 року на 10.00 годину в залі судових засідань Камінь-Каширського районного суду Волинської області за адресою: вул. Воля, 13, м. Камінь-Каширський, Волинська область.

В судове засідання викликати учасників справи.

В судовому засіданні встановити наступний порядок з`ясування обставин справи: заслухати пояснення позивача; письмові заперечення проти позову; вислухати думку малолітнього ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ; дослідити письмові докази.

Зобов`язати третіх осіб: орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області, орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради подати на розгляд справи акти обстеження побутових умов проживання сторін.

Повідомити учасників справи про можливість отримати інформацію щодо справи, яка розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою: https://km.vl.court.gov.ua/sud0304/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення і оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий: В. М. Тімонова

Дата ухвалення рішення27.09.2022
Оприлюднено30.09.2022
Номер документу106486281
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення місця проживання дітей та припинення стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —157/783/22

Рішення від 29.11.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Рішення від 23.11.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Рішення від 23.11.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Ухвала від 27.09.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Ухвала від 13.07.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні