Ухвала
від 27.09.2022 по справі 381/729/22
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 381/729/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 вересня 2022 року

Печерський районний суд м. Києва

у складі головуючого судді ОСОБА_2.

за участю секретаря ОСОБА_3.

розглядаючи кримінальне провадження №42020000000001696 відомості про яке 15.09.2020 внесено до ЄРДР за обвинуваченням:

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Воронки, Володимирецького району Рівненської області, українця, громадянина України, раніше не судимого, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 , -

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, -

Учасники судового провадження:

прокурор ОСОБА_4.; захисники - адвокати: ОСОБА_5., ОСОБА_6., ОСОБА_7., ОСОБА_8.; обвинувачений ОСОБА_1

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Печерського районного суду м. Києва перебуває обвинувальний акт у кримінальному провадженні №42020000000001696 відомості про яке 15.09.2020 внесено до ЄРДР за обвинуваченням ОСОБА_1 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Обвинувачений ОСОБА_1 звернувся до суду з клопотанням про скасування арешту майна, накладеного ухвалою Київського апеляційного суду від 03.06.2021, якою скасовано ухвалу слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 06.04.2021 у справі № 757/15602/21-к про відмову у задоволення клопотання слідчого та накладено арешт на рухоме та нерухоме майно ОСОБА_1 , згідно із переліком, зазначеним у цій ухвалі.

В обґрунтування клопотання обвинувачений посилається на те, що арешт на вказане майно накладено необґрунтовано в силу того, що у клопотанні прокурор не зазначив, а колегія судді Київського апеляційного суду в порушення вимог ст.ст. 171, 173 КПК України не врахувала розумність і співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для його власника та третіх осіб.

Також вказує на те, що на етапі судового розгляду даного кримінального провадження у застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна відпала потреба, оскільки подальше його застосування не виправдовує таке втручання у право власності та порушує справедливий баланс між гарантованими законом інтересами обвинуваченого, як власника майна із завданнями цього кримінального провадження.

Обвинувачений та його захисники подане клопотання підтримали та просили задовольнити.

Прокурор у задоволенні клопотання обвинуваченого просив відмовити, надавши письмові заперечення.

Заслухавши учасників судового провадження, оцінивши ступінь обґрунтованості заявленого клопотання, дослідивши матеріали кримінального провадження в обсязі, що стосуються клопотання яке вирішуються, суд дійшов наступного висновку.

Суд у відповідності до ч. 3 ст. 315 КПК України має право скасувати заходи забезпечення кримінального провадження, одним із яких зокрема відповідно до п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України є арешт майна.

За фактичних обставин кримінального правопорушення викладених в обвинувальному акті, ОСОБА_1 , обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, а саме, в умисному ухиленні від сплати податків, зборів (обов`язкових платежів), що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчиненому особою, що займається підприємницькою діяльністю без створення юридичної особи, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Ухвалою Київського апеляційного суду від 03.06.2021 накладено арешт на рухоме та нерухоме майно ОСОБА_1 , згідно із зазначеним у ній переліком, з метою конфіскації майна, як виду покарання, в разі визнання ОСОБА_1 винуватим за вчинення інкримінованого йому кримінального правопорушення.

Разом із тим, коллегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду, зазначила, що на тому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовували таке втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження.

Під час розгляду поданого клопотання про скасування арешту майна, суд не надає оцінку дотриманню вимог закону Київським апеляційним судом при постановленні ухвали про накладення арешту на майно, її законності та обґрунтованості, оскільки дане питання не відноситься до компетенції першої інстанції, а лише оцінює наявність підстав для скасування арешту майна.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Заходи забезпечення кримінального провадження, зокрема арешт майна, носить у собі тимчасовий характер.

Відповідно до ч.1 ст. 174 КПК України підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Виходячи із аналізу викладеного, вказана норма пов`язує право суду на скасування арешту майна, із можливістю надання учасниками процесу, доказів та відомостей, які вказуватимуть, що арешт накладено необґрунтовано або в його застосуванні відпала потреба та доведеності перед судом їх законності та переконливості.

Згідно ст. 2 КПК України, завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Фактичною підставою накладення арешту на майно є сукупність фактичних даних, що вказують на завдання кримінальним правопорушенням матеріальної та/чи моральної шкоди, заявлення цивільного позову про її відшкодування або можливість заявлення такого позову та накладення майнових стягнень, конфіскації майна за вироком суду. Необхідність накладення арешту на майно зумовлюється обгрунтованою підозрою вважати, що незастосування цього заходу зумовить труднощі чи неможливість виконання вироку в частині забезпечення можливої конфіскації майна або цивільного позову чи перешкоджатиме встановленню істини внаслідок того, що таке майно може бути приховане, відчужене або пошкоджене.

Згідно вимог ст.174 КПК України, арешт майна має бути скасованим повністю або частково, якщо:

- відпали підстави його застосування;

- арешт було накладено необгрунтовано.

Розглядаючи кримінальне провадження по суті, спрямовуючи судовий розгляд на забезпечення з`ясування всіх обставин кримінального провадження, судом встановлено, що арешт майна перешкоджає законним правам ОСОБА_1 користуватися своїм майном а також те, що, стороною обвинувачення не надано доказів, які б вказували на необхідність продовження застосування такого виду арешту майна, у тому числі майна, власниками якого є інші особи, які не є обвинуваченими у кримінальному провадженні № 42020000000001696 від 15.09.2020 та не є особами, які в силу закону мали би нести відповідальність за дії обвинуваченого, зважаючи на доводи заявника, суд приходить до висновку, що в подальшому застосуванні такого виду арешту майна відпала потреба, а тому подане клопотання про скасування арешту майна підлягає задоволенню.

Згідно зі ст. 41 Конституції України кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю. Обмеження права користування, володіння чи розпорядження власністю може бути лише обмежене Законом і має бути виправданим для кожного випадку окремо. Право власності є непорушним.

У справі «Бакланов проти Росії» (рішення від 09.06.2005), так і в справі «Фрізен проти Росії» (рішення від 24.03.2005) ЄСПЛ зазначив, що досягнення справедливого балансу між загальними інтересами суспільства та вимогами захисту основоположних прав особи лише тоді стає значимим, якщо встановлено, що під час відповідного втручання було дотримано принципу «законності» і воно не було свавільним, тобто для того, щоб втручання вважалося пропорційним, воно має відповідати тяжкості правопорушення і не становити «особистий і надмірний тягар для особи (справа «Ізмайлов проти Росії», п. 38 рішення від 16.10.2008).

Враховуючи вищезазначене, суд приходить до висновку, що на даний час відпали підстави для продовження застосування заходу забезпечення кримінального провадження у виді арешту майна,

Для утримання певного майна державою у кожному випадку має існувати очевидна істотна причина, яка наразі, після проведення досудового розслідування, відпала, а тому клопотання ОСОБА_1 про скасування арешту майна в межах кримінального провадження № 42020000000001696 від 15.09.2020 року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 174, 372, 376 КПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання обвинуваченого ОСОБА_1 про скасування арешту майна у кримінальному провадженні № 42020000000001696 від 15.09.2020 - задовольнити.

Скасувати арешт, накладений ухвалою Київського апеляційного суду від 03.06.2021 у справі № 757/15602/21-к на майно ОСОБА_1 , а саме на:

- земельну ділянку реєстраційний номер №1863420032224, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5441, площа (га): 0.0315;

- земельну ділянку реєстраційний номер 1863407532224, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5440, площа (га): 1.4698;

- нежитлове приміщення, об`єкт житлової нерухомості: загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №147, адреса: АДРЕСА_3 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №148 Адреса: АДРЕСА_4 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №149 Адреса: АДРЕСА_5 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №151 Адреса: АДРЕСА_6 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 61.1, Опис: А-нежитлове приміщення №152 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 152;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 65.5, А-нежитлове приміщення №153 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 153;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-нежитлове приміщення №154 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 154;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №157 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 157;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №158 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 158;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, А-нежитлове приміщення №159 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 159;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7 А-нежитлове приміщення №160 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 160;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7 А-нежитлове приміщення №146 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 146;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №142 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 142;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №140, адреса: АДРЕСА_43, приміщення 140;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-нежитлове приміщення №136 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 136;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, А-нежитлове приміщення №133 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 133;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-нежитлове приміщення №130 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 130;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.3, А-нежитлове приміщення №127 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 127;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-нежитлове приміщення №125 Адреса: АДРЕСА_43, приміщення 125;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 76.6, А-нежитлове приміщення №196 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 196;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.8А-нежитлове приміщення №186 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 186;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, А-нежитлове приміщення №184 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 184;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, А-нежитлове приміщення №177 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 177;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-нежитлове приміщення №170 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 170;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-нежитлове приміщення №168 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 168;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-нежитлове приміщення №167 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 167;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, Опис: А-нежитлове приміщення №165 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 165

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-нежитлове приміщення №163 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 163

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, Опис: А-нежитлове приміщення №160 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 160;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 61.1, Опис: А-нежитлове приміщення №153 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 153;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 6.2, Опис: А-нежитлове приміщення №152 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 152;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.6, Опис: А-нежитлове приміщення №148 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 148;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, Опис: А-нежитлове приміщення №146 Адреса: АДРЕСА_44, приміщення 146;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №95 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 95;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №104 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 104;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №103 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 103;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №113 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 113;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №111 Адреса: АДРЕСА_46, приміщення 111;

- нежитлове приміщення, А-Нежитлове приміщення №110 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 110;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.2, А-Нежитлове приміщення №109 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 109;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-Нежитлове приміщення №108, Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 108;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №107 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 107

- нежитлове приміщення, А-Нежитлове приміщення №106 Адреса: АДРЕСА_46, приміщення 106,

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-Нежитлове приміщення №105, Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 105

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №114 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 114;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, А-Нежитлове приміщення №115 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 115;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №117 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 117;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №118 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 118;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.1, матеріали стін: А-Нежитлове приміщення №132 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 132;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №133 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 133;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №121, Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 121;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, А-Нежитлове приміщення №120 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 120;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №134 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 134;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №129 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 129;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.9, А-Нежитлове приміщення №128 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 128;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, А-Нежитлове приміщення №127 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 127;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 5.7, А-Нежитлове приміщення №126 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 126;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.1 А-Нежитлове приміщення №124 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 124;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №138 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 138;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №123 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 123;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.7, А-Нежитлове приміщення №81Б Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 81Б;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №81 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 81;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №80 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 80

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №79 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 79

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-Нежитлове приміщення №78 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 78

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №77 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 77

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №76 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 76

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-Нежитлове приміщення №74 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 74;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №88 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 88;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.1, А-Нежитлове приміщення №86 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 86

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №87 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 87;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-Нежитлове приміщення №85 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 85;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-Нежитлове приміщення №84 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 84;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №83 стор. 57 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 83;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №82 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 82

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №96 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 96

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.5, Опис: А-Нежитлове приміщення №97 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 97

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №98 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 98

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №99 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 99

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №90 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 90

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №89 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 89;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №92 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 92;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 6.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №94 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 94;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №93 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 93;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-Нежитлове приміщення №102 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 102;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2, Опис: А-Нежитлове приміщення №144 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 144;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №145 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 145

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-Нежитлове приміщення №146 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 146;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №148 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 148;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №149 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 149;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2, А-Нежитлове приміщення №153 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 153

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №152 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 152;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №151 Адреса: АДРЕСА_45, приміщення 151;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №100 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 100;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №106 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 106;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №112 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 112;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №113 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 113;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-Нежитлове приміщення №107 стор. 75 з 509RRP-4HIT9MGV4 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 107;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №109 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 109;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.5, Опис: А-Нежитлове приміщення №108 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 108;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №110 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 110;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №111 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 111;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №102 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 102;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №101 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 101;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №99 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 99;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-Нежитлове приміщення №105 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 105;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, Опис: А-Нежитлове приміщення №104 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 104;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №74 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 74;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №75 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 75;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №76 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 76;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-Нежитлове приміщення №90 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 90;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №91 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 91;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №92 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 92;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №93 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 93;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.6, А-Нежитлове приміщення №95 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 95

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-Нежитлове приміщення №96 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 96;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №97 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 97

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №98 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 98;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-Нежитлове приміщення №77 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 77

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-Нежитлове приміщення №78 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 78

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.4, Опис: А-Нежитлове приміщення №79 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 79;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, А-Нежитлове приміщення №85 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 85

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №86, адреса: АДРЕСА_47, приміщення 86;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-Нежитлове приміщення №87 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 87;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №88 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 88;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №89 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 89;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, А-Нежитлове приміщення №80 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 80;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, А-Нежитлове приміщення №81 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 81;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, А-Нежитлове приміщення №82 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 82;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №84 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 84;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №83 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 83;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №131 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 131;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.7, Опис: А-група приміщень №92А Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 92А;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.5, Опис: А-група приміщень №99Б Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 99Б;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №98А Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 98А;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-група приміщень №99А Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 99А;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 6.6, Опис: А-група приміщень №121А Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 121А;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №140 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 140;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №127А Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 127А;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.5, Опис: А-група приміщень №128Б Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 128Б

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.1, А-група приміщень №139 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 139

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-група прміщень №128А Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 128А

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №138 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 138;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №137 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 137;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.9, А-група приміщень №147 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 147;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №145 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 145;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №136 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 136;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.2, А-група приміщень №148, адреса: АДРЕСА_47, приміщення 148;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №135 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 135

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №134 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 134;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №133 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 133;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-група приміщень №144 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 144;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-група приміщень №132 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 132;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №143 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 143;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-група приміщень №142 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 142;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.2, А-Нежитлове приміщення №114 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 114;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-Нежитлове приміщення №116 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 116;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, А-Нежитлове приміщення №115 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 115;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-Нежитлове приміщення №118 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 118;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, А-Нежитлове приміщення №119 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 119;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №121 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 121;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.6, А-Нежитлове приміщення №127 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 127

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-Нежитлове приміщення №126 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 126;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-Нежитлове приміщення №125 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 125;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.7, Опис: А-Нежитлове приміщення №124 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 124

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-Нежитлове приміщення №128 Адреса: АДРЕСА_47, приміщення 128;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 138.7, житлова площа (кв.м): 75.8, Опис: П`ятикімнатна квартира, адреса: АДРЕСА_47, квартира 36;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, Загальна площа (кв.м): 88.5, житлова площа (кв.м): 43.5, трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 35;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 89.5, житлова площа (кв.м): 44.8, Трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 34;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 106.8, житлова площа (кв.м): 50.7, трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 33;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 79.9, житлова площа (кв.м): 43.1, трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_7 ;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 36.7, житлова площа (кв.м): 15.3, однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_8 ;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 36.7, житлова площа (кв.м): 15.2, однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_9 ;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 63.6, житлова площа (кв.м): 33.7, двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_10 ;

- квартиру, об`єкт житлової нерухомості, загальна площа (кв.м): 79.2, житлова площа (кв.м): 42.6, трикімнатна квартира адреса: АДРЕСА_47, квартира 28;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.9, житлова площа (кв.м): 15.4, Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 27;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.7, житлова площа (кв.м): 15.2, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 26;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 64, житлова площа (кв.м): 33.7, Двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 25;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 79.2, житлова площа (кв.м): 43.1, Трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 24;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.9, житлова площа (кв.м): 15.2, Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 23;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.7, житлова площа (кв.м): 15.2, Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 22;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 63.6, житлова площа (кв.м): 33.5, Двокімнатна квартира адреса: АДРЕСА_47, квартира 21;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 79.1, житлова площа (кв.м): 42.6, Трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 20;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.8, житлова площа (кв.м): 15.3, Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 19;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.6, житлова площа (кв.м): 15.3, Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 18

- квартиру, загальна площа (кв.м): 63.7, житлова площа (кв.м): 33.4, Опис: Двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 17

- квартиру, загальна площа (кв.м): 79.1, житлова площа (кв.м): 42.8, Опис:

- Трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 16;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.5, житлова площа (кв.м): 15.1, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 15;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.5, житлова площа (кв.м): 15.2, Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 14;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 63.6, житлова площа (кв.м): 33.5, Опис: Двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 13;

- квартиру загальна площа (кв.м): 79.2, житлова площа (кв.м): 42.9, Опис: Трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 12;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.4, житлова площа (кв.м): 14.9, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 11;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.6, житлова площа (кв.м): 15.3, Опис:

Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 10;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 64, житлова площа (кв.м): 33.5, Опис:Двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 9;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 79.6, житлова площа (кв.м): 43.2, Трикімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 8;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.8, житлова площа (кв.м): 15.3, Опис:

Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 7;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.5, житлова площа (кв.м): 15.1, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 6;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 64, житлова площа (кв.м): 33.8, Опис:Двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_11 ;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 63.8, житлова площа (кв.м): 29.7, Опис:Двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 4;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.8, житлова площа (кв.м): 15.1, Опис: Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 3;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 36.5, житлова площа (кв.м): 15.1, Опис:Однокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_47, квартира 2;

- квартиру, Загальна площа (кв.м): 63.9, житлова площа (кв.м): 33.7, Опис: Двокімнатна квартира Адреса: АДРЕСА_12 ;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 72.3, житлова площа (кв.м): 43.9, Опис: Квартира складається з 3-х кімнат, Адреса: АДРЕСА_48, квартира 118;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №147 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 147;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №158 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 158;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-нежитлове приміщення №152 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 152;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-нежитлове приміщення №166 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 166;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.3, Опис: А-нежитлове приміщення №167 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 167;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-нежитлове приміщення №177 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 177;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-нежитлове приміщення №179 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 179;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-нежитлове приміщення №180 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 180;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.7, Опис: А-нежитлове приміщення №187 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 187;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-нежитлове приміщення №186 Адреса: АДРЕСА_48, приміщення 186;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №154 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 154;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-нежитлове приміщення №161 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 161;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №159 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 159;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №158 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 158;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №157 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 157;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №149 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 149;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №156 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 156;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №148, Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 148;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №155 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 155;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №147 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 147;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.6, Опис: А-нежитлове приміщення №143 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 143;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-нежитлове приміщення №139 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 139;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-нежитлове приміщення №130 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 130;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-нежитлове приміщення №129 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 129;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 76.7, Опис: А-нежитлове приміщення №119 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 119;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 76.7, Опис: А-нежитлове приміщення №118 Адреса: АДРЕСА_49, приміщення 118;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/23 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/23;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 6.9, Опис: А-приміщення №74/24 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/24;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/29 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/29;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.5, Опис: А-приміщення №74/25 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/25;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-приміщення №74/26 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/26;

- нежитлове приміщення, : Загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/10 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/10;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №74/27 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/27;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/11 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/11;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-приміщення №74/12 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/12;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/28 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/28;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/13 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/13;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/21 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/21;

- приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.2, Опис: А-приміщення №74/14 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/14;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/22Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/22;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 5.2, Опис: А-приміщення №73/23 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/23;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/17Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/17;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.6, Опис: А-приміщення №74/18 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/18;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-приміщення №73/25Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/25;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №73/26 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/26;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №75 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 75;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/27 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/27;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №73/28 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/28;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №76 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 76;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №77 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 77;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/31 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/31;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №78 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 78;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-приміщення №74/1 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/2 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/2;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №79 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 79;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/3 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-приміщення №74/4 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №74/5 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-приміщення №74/6 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 74/6;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №81 Адреса: АДРЕСА_50, нежитлове приміщення 81;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, матеріали стін: А-приміщення №73/3 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №73/4 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/4;

- нежитлове приміщення Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №73/5 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/7Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/7;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №73/8 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/8;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №73/9 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/9;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.7, Опис: А-приміщення №73/10 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/10;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/11 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/11;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-приміщення №73/13 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/13;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №82 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 82;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/15Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/15;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №83 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 83;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 1.6, Опис: А-приміщення №73/16 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/16;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №73/17 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/17;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.4, Опис: А-приміщення №73/18 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/18;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/19 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/19;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/20 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 73/20;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №85 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 85;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №87 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 87;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №73/15 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/15;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №73/16 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/16;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №88 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 88;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №89 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 89;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.5, Опис: А-приміщення №73/18 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/18;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №90 Адреса: АДРЕСА_50, приміщення 90;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.3, Опис: А-приміщення №73/19 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/19;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.7, Опис: А-приміщення №73/20 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/20;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.4, Опис: А-приміщення №73/1 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №73/2 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/2;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №73/3 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/4Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №73/6 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/6;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3 А-приміщення №73/7Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/7;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/8Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/8;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №73/9 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/9;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №73/23 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/23;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №73/10 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/10;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/31 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/31;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №73/11 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/11;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/33Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/33;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №73/12 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/12;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №73/30 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/30;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №73/13Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/13;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №73/14 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/14;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №73/29 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/29;

- нежитлове приміщення з агальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №73/28 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/28;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/26 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/26;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/34 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/34;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4 А-приміщення №73/24 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/24;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №74/1 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №73/25 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 73/25;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №74/2 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/2;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №74/7 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/7;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-приміщення №74/3 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/8 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/8;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, Опис: А-приміщення №74/4Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/9 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/9;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, Опис: А-приміщення №74/5 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/10 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/10;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-приміщення №74/6 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/6;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/11 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/11;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/12адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/12;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 4.1, Опис: А-приміщення №74/13 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/13;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-приміщення №74/16 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/16;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.7, Опис: А-приміщення №74/17 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/17;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/18 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/18;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/19 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/19;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4, Опис: А-приміщення №74/20 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/20;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/21 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/21;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9, Опис: А-приміщення №74/22 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/22;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/23 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/23;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/24 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/24;

- нежитлове приміщення загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/25 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/25;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-приміщення №74/27 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/27;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, Опис: А-приміщення №74/28 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/28;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №74/29 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/29;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.8, Опис: А-приміщення №74/31 адреса: АДРЕСА_51, приміщення 74/31;

- нежитлове приміщення, Загальна площа (кв.м): 1.8, Опис: А-нежитлове приміщення №83 Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 83;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення №85, Адреса: АДРЕСА_51, приміщення 85;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення №89, адреса: АДРЕСА_51, приміщення 89;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення №91, адреса: АДРЕСА_51, приміщення 91;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-нежитлове приміщення №92, адреса: АДРЕСА_51, приміщення 92;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення № 78, адреса: АДРЕСА_51, приміщення 78;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2, А-нежитлове приміщення № 79, адреса: АДРЕСА_51, приміщення 79;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.9, А-нежитлове приміщення № 80, адреса: АДРЕСА_51, приміщення 80;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.7, А-приміщення №132/3, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2, А-приміщення №131/10, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 131/10;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №132/4, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №132/5, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 18.3, А-приміщення №132/, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/6;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/7, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/7;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.1, А-приміщення №131/1, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 131/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/8, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/8;

- нежитлове приміщення, озагальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/8, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/8;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №131/5, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 131/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №131/5, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 131/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.1, А-приміщення №132/10, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/10;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.1, А-приміщення №132/10, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/10;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №134/3, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 134/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, А-приміщення №132/1, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 7.3, А-приміщення № 132/2, адреса: АДРЕСА_52, приміщення 132/2;

- гараж, загальна площа (кв.м): 15.3, А-гараж №28 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52, гараж 28;

- гараж, загальна площа (кв.м): 10.1, А-гараж №29 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52, гараж 29;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.5, А-гараж №31 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52, гараж 31;

- машиномісце № 14, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 14 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 17, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 17 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 18, хагальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце № 18 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 19, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце № 19 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 20, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 20 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- гараж, загальна площа (кв.м): 12.6, А-гараж №35 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52, гараж 35;

- машиномісце № 1, загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № 1 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 2, озагальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 2 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 3, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 3 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- гараж, загальна площа (кв.м): 9.4, А-гараж №36 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_53;

- гараж, загальна площа (кв.м): 9.4, А-гараж №36 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52, гараж 36;

- машиномісце № 4, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 4 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 5, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 5 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 6, загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № 6 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 8, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 8 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 11, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 11 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 12, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 12 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- гараж, загальна площа (кв.м): 18.1, А-гараж №41 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52, гараж 41;

- машиномісце № 13, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 13 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 22, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 22 Підземний паркінг, адреса: АДРЕСА_52;

- гараж, загальна площа (кв.м): 13.2, А-гараж №42 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_54;

- машиномісце № 23, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 23 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 24, загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № 24 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 25, загальна площа (кв.м): 18.4, А-машиномісце № 25 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_52;

- машиномісце № 21, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 21 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_52;

- гараж, загальна площа (кв.м): 19.2, А-гараж №44 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_55;

- гараж, загальна площа (кв.м): 21.1, А-гараж №45 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_52, гараж 45;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 76.5, А-приміщення №129 Адреса: АДРЕСА_56;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 49.5, Опис: А-приміщення № 130 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 130;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.2, А-приміщення №131/1 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 131/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-приміщення №131/5 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 131/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, А-приміщення №131/7 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 131/7;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.4, А-приміщення №131/9 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 131/9;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.8, А-приміщення №131/12 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 131/12;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, А-приміщення №131/20 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 131/20;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 7.2, А-приміщення №132/1 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, А-приміщення №132/2 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/2;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3, А-приміщення №132/3 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №132/4 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №134/3 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 134/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 17.8, А-приміщення №132/5 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/6 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/6;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-приміщення №134/4 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 134/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №132/7 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/7;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 6.8, А-приміщення №132/8 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/8;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.2, А-приміщення №132/9 Адреса: АДРЕСА_57, приміщення 132/9;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.6, А-гараж №27 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57, гараж 27;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.8, А-гараж №30 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57, гараж 30;

- гараж, загальна площа (кв.м): 22.8, А-гараж №33 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57, гараж 33;

- машиномісце № 1, загальна площа (кв.м): 15.1, А-машиномісце № 1 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 2, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 2 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 3, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце № 3 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 4, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 3 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 5, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 5 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 6, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 6 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 7, загальна площа (кв.м): 14.9, А-машиномісце № 7 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 8, загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце № 8 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 9, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 9 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 10, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 10 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 11, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 11 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 12, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 12 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 13, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 13 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 14, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 14 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- гараж, загальна площа (кв.м): 12.7, А-гараж №36 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_58;

- машиномісце № 15, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 15 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 16, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 16 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- гараж, загальна площа (кв.м): 9.5, А-гараж №37 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_59;

- машиномісце № 17, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 17 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 18, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 18 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 20, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 20 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 21, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 21 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 22, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 22 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- машиномісце № 23, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 23 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- гараж, загальна площа (кв.м): 18.2, А-гараж №42 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_60;

- машиномісце № 24, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 24 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- гараж, загальна площа (кв.м): 13.8, А-гараж №43 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57, гараж 43;

- машиномісце № 25, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце № 25 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- гараж, загальна площа (кв.м): 24, А-гараж №44 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57, гараж 44;

- машиномісце № 26, загальна площа (кв.м): 19.3, А-машиномісце № 26 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57;

- гараж, загальна площа (кв.м): 19.5, А-гараж №45 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_57, гараж 45;

- нежитлове приміщення, озагальна площа (кв.м): 2.8, А-приміщення №107/4 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 107/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №107/7 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 107/7;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №107/5 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 107/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №107/3 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 107/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №107/9 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 107/9;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-приміщення №108/6 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 108/6;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.2, А-група нежитлових приміщень №108/9 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 108/9;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №106/4 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 106/4;

- гараж, загальна площа (кв.м): 35.1, А-гараж №19 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 19;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-приміщення №106/1 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 106/1;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.1, А-гараж №18 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 18;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-приміщення №105/5 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 105/5;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.5, А-гараж №16 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 16;

- гараж, озагальна площа (кв.м): 15.5, А-гараж №15 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 15;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, А-приміщення №105/3 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 105/3;

- нежитлове приміщення, озагальна площа (кв.м): 2.2, А-приміщення 108/10 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 108/10;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.5, А-гараж №10 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 10;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, А-приміщення №108/12 Адреса: АДРЕСА_61, приміщення 108/12;

- гараж, загальна площа (кв.м): 15.7, А-гараж №9 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 9;

- машиномісце №42, загальна площа (кв.м): 14.7, А-машиномісце №42 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №43, загальна площа (кв.м): 13, А-машиномісце №43 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- гараж, А-гараж №5, загальна площа (кв.м): 18.1, Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 5;

- машиномісце №45, загальна площа (кв.м): 13, А-машиномісце №45 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.2, А-гараж №2 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 2;

- машиномісце №44, загальна площа (кв.м): 13.7, А-машиномісце №44 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №41, загальна площа (кв.м): 15.1, Опис: А-машиномісце №41 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.4, А-гараж №1 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61, гараж 1;

- машиномісце №40, загальна площа (кв.м): 13.4, Опис: А-машиномісце №40 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №36, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №36 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №37, загальна площа (кв.м): 13.4, Опис: А-машиномісце №37 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №38, загальна площа (кв.м): 14.9, Опис: А-машиномісце №38 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №39, загальна площа (кв.м): 14.9, Опис: А-машиномісце №39 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №35, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №35 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №34, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №34 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №33, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №33 Підземний стор. 354 з 509RRP-4HIT9MGV4 паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №32, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №32 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №31, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №31 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №29, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №29 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №28, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №28 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №26, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №26 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №27, загальна площа (кв.м): 13.7, Опис: А-машиномісце №27 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце №25, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце №25 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце № 24, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № 24 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62;

- машиномісце №24, загальна площа (кв.м): 12.4, Опис: А-машиномісце №24 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце № 23, загальна площа (кв.м): 23, Опис: А-машиномісце № 23 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62;

- машиномісце №23, загальна площа (кв.м): 12.4, Опис: А-машиномісце №23 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_61;

- машиномісце № 22, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № 22 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62;

- машиномісце № 21, загальна площа (кв.м): 14.2, Опис: А-машиномісце № 21 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62;

- машиномісце № 42, загальна площа (кв.м): 18.7, Опис: А-машиномісце № 42 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62;

- машиномісце № 40, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № 40 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62;

- машиномісце № 39, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № 39 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62;

- машиномісце № 38, загальна площа (кв.м): 14.7, Опис: А-машиномісце № 38 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62;

- гараж, загальна площа (кв.м): 20.6, Опис: А-гараж №7 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62, гараж 7;

- гараж, загальна площа (кв.м): 17.9, Опис: А-гараж №5 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62, гараж 5;

- гараж, загальна площа (кв.м): 13.1, Опис: А-гараж №4 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62, гараж 4;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.8, Опис: А-гараж №10 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62, гараж 10;

- гараж, загальна площа (кв.м): 15.4, Опис: А-гараж №9 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62, гараж 9;

- гараж, загальна площа (кв.м): 36, Опис: А-гараж №20 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62, гараж 20;

- гараж, загальна площа (кв.м): 11.9, Опис: А-гараж №16 Підземний паркінг Адреса: АДРЕСА_62, гараж 16;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, Опис: А-Нежитлове приміщення №107/7 Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 107/7;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №107/8 Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 107/8;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/15 Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 108/15;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/1 Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 108/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/3 Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 108/3;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.9, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/4 Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 108/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, Опис: А-Нежитлове приміщення №107/4 Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 107/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Опис: А-Нежитлове приміщення №108/9 Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 108/9;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.1, А-Нежитлове приміщення №108/10, Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 108/10;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, А-Нежитлове приміщення №106/4, Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 106/4;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-Нежитлове приміщення №106/5, Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 106/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.7, А-Нежитлове приміщення №106/8, Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 106/8;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 1.6, А-Нежитлове приміщення №107/1, Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 107/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.2, з А-Нежитлове приміщення №105/5, Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 105/5;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-Нежитлове приміщення №106/1, Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 106/1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, А-Нежитлове приміщення №106/1, Адреса: АДРЕСА_62, приміщення 106/1;

- квартира, загальна площа (кв.м): 33.3, житлова площа (кв.м): 15, адреса: АДРЕСА_13 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5252, площа (га): 0.0098;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5251, площа (га): 0.3544;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5116,площа (га): 0.1006;

- квартира, загальна площа (кв.м): 80.8, житлова площа (кв.м): 44, адреса: АДРЕСА_50;

- квартира, загальна площа (кв.м): 69.3, житлова площа (кв.м): 37, адреса: АДРЕСА_62;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 53.6, А-Нежитлове приміщення. Адреса: АДРЕСА_14 , приміщення 124-а;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:007:5322, площа (га): 0.3393, Адреса: АДРЕСА_16;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 91.7, Адреса: АДРЕСА_63;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, Адреса: АДРЕСА_15 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5250, площа (га): 0.3019, адреса: АДРЕСА_16 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5248, площа (га): 0.3445, адреса: АДРЕСА_16 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5404, площа (га): 0.3099, адреса: АДРЕСА_16 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:007:5401, площа (га): 0.2878, адреса: АДРЕСА_16 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5403, площа (га): 0.2946, адреса: АДРЕСА_16;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5402, площа (га): 0.2565, адреса: АДРЕСА_16;

- нежитлове приміщення, озагальна площа (кв.м): 2.9, адреса: АДРЕСА_64 Додаткові відомості: група приміщень № 19 цокольного поверху (в літ. А);

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_65, приміщення 93;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_65, приміщення 100;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_65, приміщення 89;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_65, приміщення 91;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_65, приміщення 102;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_65, приміщення 99;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.5, А-нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_17 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5101, площа (га): 0.1346, адреса: АДРЕСА_18 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5100, площа (га): 0.0302, адреса: АДРЕСА_18 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5096, площа (га): 0.0055, адреса: АДРЕСА_19 ;

- громадську будівлю (багаторівневий гараж та інші приміщення), загальна площа (кв.м): 6711.9, з А-громадська будівля (багаторівневий гараж та інші приміщення), адреса: АДРЕСА_66;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 56.4, житлова площа (кв.м): 22.7, адреса: АДРЕСА_67;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 98.9, житлова площа (кв.м): 29.7, адреса: АДРЕСА_68;

- садовий будинок, загальна площа (кв.м): 128.2, А-Садовий будинок з мансардою; а-Тераса, Ганок; №1-Колодязь; №2-Огорожа, адреса: АДРЕСА_20 , земельні ділянки місця розташування: Кадастровий номер: 3224987200:02:001:0045;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 62.1, нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_14, приміщення 98;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 155, нежитлове приміщення Адреса: АДРЕСА_14, приміщення 97;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5004, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_69;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 54.1, адреса: АДРЕСА_70;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 55.3, адреса: АДРЕСА_71, приміщення 53;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 60.2, адреса: АДРЕСА_71, приміщення 52;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 70.3, адреса: АДРЕСА_71, приміщення 51;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 47.6, адреса: АДРЕСА_71, приміщення 50;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 44.5, житлова площа (кв.м): 29.2, адреса: АДРЕСА_72, квартира 69;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 88.7, житлова площа (кв.м): 22.1, адреса: АДРЕСА_72, квартира 68;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 42.9, житлова площа (кв.м): 15.1, адреса: АДРЕСА_72, квартира 67;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 58.3, житлова площа (кв.м): 16.4, адреса: АДРЕСА_72, квартира 66;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 57.1, адреса: АДРЕСА_73, приміщення 82;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 58.8, адреса: АДРЕСА_73, приміщення 60;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 57, адреса: АДРЕСА_73, приміщення 59;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 100.8, адреса: АДРЕСА_73, приміщення 74;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 57.2, адреса: АДРЕСА_73, приміщення 73;

- нежитлове приміщення, в житловому будинку, загальна площа (кв.м): 78.4, адреса: АДРЕСА_73, приміщення 75;

- нежитлове приміщення, об`єкт житлової нерухомості: загальна площа (кв.м): 106.5, адреса: АДРЕСА_74, приміщення 101;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 151.9, адреса: АДРЕСА_74, приміщення 100;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.9 Адреса: АДРЕСА_74, приміщення 90;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 59.1, АДРЕСА_21 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0002, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_19 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:02:006:0122, площа (га): 0.1003, адреса: АДРЕСА_22 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5070, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_14 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5029, площа (га): 0.1423, адреса: АДРЕСА_75;

- громадський (виробничий) будинок (приміщення) автосервіс з кафетерієм, загальна площа (кв.м): 468.9, адреса: АДРЕСА_19 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0125, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_76;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5030, площа (га): 0.1632, адреса: АДРЕСА_75-А;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 102.9, адреса: АДРЕСА_77, приміщення 155;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.1, адреса: АДРЕСА_77, приміщення 139;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.3, адреса: АДРЕСА_77, приміщення 97;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 4.6, адреса: АДРЕСА_77, квартира 96;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 100.4, житлова площа (кв.м): 32, адреса: АДРЕСА_23 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5006, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_14 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0055, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_19 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0057, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_16 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0062, площа (га): 0.1036, адреса: АДРЕСА_24 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0054, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_78;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0036, площа (га): 0.1036, адреса: АДРЕСА_79;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 189.4, адреса: АДРЕСА_80, приміщення 38;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 169.5, адреса: АДРЕСА_80, приміщення 37;

- нежиле приміщення (комора), загальна площа (кв.м): 2.9, адреса: АДРЕСА_81;

- нежитлове приміщення (комора), загальна площа (кв.м): 55, адреса: АДРЕСА_82;

- нежиле приміщення (комора), об`єкт житлової нерухомості: загальна площа (кв.м): 3.1, адреса: АДРЕСА_83, приміщення 105;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 178.3, адреса: АДРЕСА_84, приміщення 66;

- нежиле приміщення (комора), загальна площа (кв.м): 3, адреса: АДРЕСА_83, приміщення 102;

- нежиле приміщення (комора), загальна площа (кв.м): 2, адреса: АДРЕСА_85, приміщення 80;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 52.6, адреса: АДРЕСА_84, приміщення 58;

- нежитлові приміщення, загальна площа (кв.м): 101.7, адреса: АДРЕСА_86, приміщення 87;

- нежитлові приміщення, загальна площа (кв.м): 93.9, адреса: АДРЕСА_86, приміщення 89;

- нежитлові приміщення, загальна площа (кв.м): 91.6, адреса: АДРЕСА_86, приміщення 88;

- нежитлові приміщення, загальна площа (кв.м): 100.1, адреса: АДРЕСА_25 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0052, площа (га): 0.1014, адреса: АДРЕСА_26 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0053, площа (га): 0.1014, адреса: АДРЕСА_87;

- нежитлове приміщення, комора, загальна площа (кв.м): 3.9, адреса: АДРЕСА_14, приміщення 181-1;

- нежитлове приміщення, комора, загальна площа (кв.м): 2.4, адреса: АДРЕСА_14, приміщення 141-1;

- квартиру, загальна площа (кв.м): 95, житлова площа (кв.м): 50, адреса: АДРЕСА_14, квартира 211;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.8, адреса: АДРЕСА_14, приміщення 130-1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, адреса: АДРЕСА_14 , приміщення 131-1;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 3.5, адреса: АДРЕСА_27 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0135, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_14 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0119, площа (га): 0.098, адреса: АДРЕСА_14 ;

- житловий будинок, загальна площа (кв.м): 192.9, житлова площа (кв.м): 116.2, адреса: АДРЕСА_1 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3224987201:01:001:0127, площа (га): 0.1592, адреса: АДРЕСА_1 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3224987200:02:001:0045, площа (га): 0.0863, адреса: АДРЕСА_88;

- приміщення, загальна площа (кв.м): 113, адреса: АДРЕСА_28 ;

- приміщення, загальна площа (кв.м): 166.9, адреса: АДРЕСА_29 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5062, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_14 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0070, площа (га): 0.2155, адреса: АДРЕСА_24 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0060, площа (га): 0.1014, адреса: АДРЕСА_89

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0005, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_26 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0145, площа (га): 0.0995, адреса: АДРЕСА_14 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0092, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_26

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5002, площа (га): 0.095, адреса: АДРЕСА_14 ;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 7.7, адреса: АДРЕСА_90, приміщення 34;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 5.4, адреса: АДРЕСА_90, приміщення 35;

- нежитлове приміщення, загальна площа (кв.м): 2.4, адреса: АДРЕСА_30 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0127, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_26 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5054, площа (га): 0.1009, адреса: АДРЕСА_14 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0099, площа (га): 0.1004, адреса: АДРЕСА_31 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0100, площа (га): 0.2, адреса: АДРЕСА_19 ;

- земельна ділянка, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0137, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_91;

- нежитлове приміщення, кладова №2, загальна площа (кв.м): 3.7, адреса: АДРЕСА_92, приміщення 2;

- нежитлове приміщення, кладова №17, загальна площа (кв.м): 2.8 Адреса: АДРЕСА_92, приміщення 17;

- нежитлове приміщення, кладова №37, загальна площа (кв.м): 3.1 Адреса: АДРЕСА_92, приміщення 37;

- нежитлове приміщення, кладова №35, загальна площа (кв.м): 3.1, адреса: АДРЕСА_92, приміщення 35;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 6.2, адреса: АДРЕСА_92, приміщення 60;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 5.2 Адреса: АДРЕСА_92, приміщення 59;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 5.1, адреса: АДРЕСА_32 ;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 5.4, адреса: АДРЕСА_33 ;

- нежитлове приміщення, кладова, загальна площа (кв.м): 5.4, адреса: АДРЕСА_34 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0111, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_14 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5013, площа (га): 0.052, адреса: АДРЕСА_35 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0090, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_36 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0136, площа (га): 0.1009, адреса: АДРЕСА_37 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5048, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_35 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0124, площа (га): 0.1013, адреса: АДРЕСА_37 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0025, площа (га): 0.1078, адреса: АДРЕСА_37 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0079, площа (га): 0.1005, адреса: АДРЕСА_38 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0064, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_26 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0065, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_26 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0097, площа (га): 0.1002, адреса: АДРЕСА_39 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0095, площа (га): 0.1006, адреса: АДРЕСА_26 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0056, площа (га): 0.1037, адреса: АДРЕСА_16 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5049, площа (га): 0.25, адреса: АДРЕСА_16 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0044, площа (га): 0.1003, адреса: АДРЕСА_40 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5001, площа (га): 0.1, адреса: АДРЕСА_37 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0024, площа (га): 0.1078, адреса: АДРЕСА_38 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222485900:04:009:0073, площа (га): 0.1024, адреса: АДРЕСА_41 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0068, площа (га): 0.1013, адреса: АДРЕСА_42 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0071, площа (га): 0.2073, адреса: АДРЕСА_16 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0094, площа (га): 0.101, адреса: АДРЕСА_37 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0146, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_37 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0102, площа (га): 0.1003, адреса: АДРЕСА_26 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0104, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_37 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:0093, площа (га): 0.09, адреса: АДРЕСА_37 ;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5044, площа (га): 0.1616, адреса: АДРЕСА_93;

- земельну ділянку, кадастровий номер: 3222486200:03:006:5043, площа (га): 0.1637, адреса: АДРЕСА_94;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_95, приміщення 63;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_95, приміщення 65;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_95, приміщення 76;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_95, приміщення 79;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_95, приміщення 85;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_95, приміщення 92;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_95, приміщення 93;

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_95, приміщення 954

- нежиле приміщення, адреса нерухомого майна: АДРЕСА_96;

- автомобілі марки «LexusLX570» рік випуску 2019 державний реєстраційний номерний знак НОМЕР_1 , «LexusLS 460 L» рік випуску 2015 державний реєстраційний номерний знак НОМЕР_2 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя ОСОБА_2

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення27.09.2022
Оприлюднено19.10.2022
Номер документу106590936
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини у сфері господарської діяльності Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів

Судовий реєстр по справі —381/729/22

Ухвала від 29.02.2024

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Тютюн Тетяна Миколаївна

Ухвала від 19.02.2024

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Тютюн Тетяна Миколаївна

Вирок від 25.12.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Гречана С. І.

Ухвала від 18.12.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Гречана С. І.

Ухвала від 15.06.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Гречана С. І.

Ухвала від 07.06.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Гречана С. І.

Ухвала від 29.05.2023

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Іваненко Ігор Володимирович

Ухвала від 21.04.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Гречана С. І.

Ухвала від 13.03.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

Ухвала від 13.03.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні