Ухвала
від 19.10.2022 по справі 758/8142/22
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/8142/22

У Х В А Л А

про відкриття загального позовного провадження

19 жовтня 2022 року суддя Подільського районного суду м.Києва Лещенко О. В., розглянувши питання про відкриття провадження у справі за позовом Київської міської ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «КП «Земельні ресурси», ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Кузьменко Юлії Володимирівни, про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та її приведення у придатний для використання стан,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду із позовом до ОСОБА_1 , ТОВ «КП «Земельні ресурси», ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Кузьменко Ю.В., про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та її приведення у придатний для використання стан.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України та підсудна Подільському районному суду м. Києва на підставі ч. 1 ст. 30 Цивільного процесуального кодексу України.

Відповідно до ч. 4 ст. 274 ЦПК України справа підлягає розгляду у порядку загального позовного провадження.

Разом з позовною заявою позивач подав клопотання про витребування доказів, тому відповідно до ч. 2 ст. 294 ЦПК України суд вважає за необхідне задовольнити клопотання позивача.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175, 177, 274, 294 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Київської міської ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «КП «Земельні ресурси», ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Кузьменко Юлії Володимирівни, про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та її приведення у придатний для використання стан.

Призначити підготовче судове засідання на 28 листопада 2022 року о 10 год. 00 хв.

Витребувати у:

- Департаменті з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) засвідчену у встановленому законодавством порядку копію реєстраційної справи, яка включає документи, на підставі яких прийнято рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень від 11.01.2021 № 56104865 та проведено державну реєстрацію права власності на об`єкт нерухомого майна, що розташований за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2267040080000, за ОСОБА_1 , а також документи, сформовані за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав у процесі проведення реєстраційних

-Департаменті з питань реєстрації виконавчого органу засвідчену у встановленому законодавством порядку копію реєстраційної справи, яка включає документи, на підставі яких прийнято рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень від 02.02.2021 № 56415262 та проведено державну реєстрацію права власності на об`єкт нерухомого майна, що розташований за адресою: вул. Юрківська, буд. ЗБ у Подільському районі м. Києва, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2267040080000, за ТОВ «КП «Земельні ресурси», а також документи, сформовані за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав у процесі проведення реєстраційних дій.

-Департаменті з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) засвідчену у встановленому законодавством порядку копію реєстраційної справи, яка включає документи, на підставі яких прийнято рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень від 21.08.2021 № 59971636 та проведено державну реєстрацію права власності на об`єкт нерухомого майна, що розташований за адресою: вул. Юрківська, буд. ЗБ у Подільському районі м. Києва, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 2267040080000, за ОСОБА_2 , а також документи, сформовані за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав v поопесі проведення реєстраційних дій.

Відповідачам роз`яснити право у 15-денний строк з дня вручення копії даної ухвали подати відзиви на позовну заяву. При цьому копія відзивів та доданих до них документів повинна бути направлена усім учасникам справи. До відзиву необхідно додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідачам роз`яснити, що вони мають право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Позивачу роз`яснити право подати до суду відповідь на відзив протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позов, долучивши до такої відповіді доказ направлення її копії всім учасникам справи.

Роз`яснити відповідачам право протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів, долучивши до таких заперечень доказ направлення їх копії всім учасникам справи.

Відповідач, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, повинні подати суду докази разом з поданням відзиву або письмових пояснень третьої особи. Якщо доказ не може бути поданий у такий строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (ч.ч. 3, 4 ст.83 ЦПК України).

Учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом (ч. 1 ст.84 ЦПК України).

Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://рd.ki.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяО. В. Лещенко

Дата ухвалення рішення19.10.2022
Оприлюднено04.11.2022
Номер документу107089533
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та її приведення у придатний для використання стан

Судовий реєстр по справі —758/8142/22

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Лещенко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні