Ухвала
від 17.04.2024 по справі 758/8142/22
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/8142/22

Категорія 8

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

17 квітня 2024 року м. Київ

Подільський районний суд міста Києва

в складі головуючого судді Ковбасюк О.О.,

за участю секретаря судового засідання Білоус А.О.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Київської міської ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «КП «Земельні ресурси», ОСОБА_2 , третя особа без самостійних вимог щодо предмета спору приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Кузьменко Юлія Володимирівна, про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та приведення її у придатний для використання стан, -

в с т а н о в и в:

У провадженні суду перебуває вказана цивільна справа, розгляд якої здійснюється за правилами загального позовного провадження.

У підготовче засідання учасники справи не з`явились, про дату, час та місце його проведення повідомлені належним чином.

16.04.2024 від представника відповідача ОСОБА_2 - адвоката Ісаєнка О.В. надійшло клопотання про відкладення судового засідання у зв`язку з його участю в судових засіданнях по інших справах.

17.04.2024 до суду надійшло клопотання представника позивача про проведення підготовчого засідання за його відсутності, в якій він не заперечив щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З огляду на наведене, у відповідності до ч.2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання технічними засобами фіксації не здійснювалося.

Дослідивши матеріали справи, судом встановлено, що на стадії підготовчого провадження проведено усі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє, зокрема, ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Із урахуванням наведеного, суд вважає, що підготовче провадження у справі підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

Разом із цим, суд вважає, що клопотання представника відповідача про відкладення судового засідання задоволенню не підлягає, оскільки неможливість його явки до суду не підтверджена жодними належними доказами. Крім того, як вбачається із матеріалів справи, будь-яких інших клопотань чи заяв, у тому числі щодо вирішення процесуальних питань, відповідач ОСОБА_2 чи її представник до суду не подавали, заперечень щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті від них не надходили.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 200, 258-261 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом Київської міської ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «КП «Земельні ресурси», ОСОБА_2 , третя особа без самостійних вимог щодо предмета спору приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Кузьменко Юлія Володимирівна, про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та приведення її у придатний для використання стан.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 02.07.2024 об 11 год. 00 хв., який відбудеться в приміщенні Подільського районного суду міста Києва, за адресою м. Київ, вул. Хорива, 21, каб. 209.

Про дату, час та місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОлена КОВБАСЮК

Дата ухвалення рішення17.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118444298
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності, звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та приведення її у придатний для використання стан

Судовий реєстр по справі —758/8142/22

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Лещенко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні