Ухвала
від 15.11.2022 по справі 185/7213/22
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/7213/22

Провадження № 2-к/185/2/22

У Х В А Л А

15 листопада 2022 року м.Павлоград

Суддя Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської областіГоловін В.О., розглянувши клопотання представника позивача адвоката Герцева Вадима Олександровича щодо проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів по цивільній справі за клопотанням Товариства ОСОБА_1 республіка Німеччина про надання дозволу на примусове виконання рішення іноземного суду боржник Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Щедро» (51413, Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Промислова буд.1-А, кім.79) про надання дозволу на примусове виконання рішення Земельного суду Баден-Баден, Палата господарських справ, від 21.03.2018 р. у справі 5 О 1/17КFН, -

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа № 185/7213/22.

До суду надійшло клопотання представника позивача адвоката Герцева Вадима Олександровича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Згідно ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цьогоучасника справив судовезасідання визнанасудом обов`язковою.Учасник справиподає заявупро участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуне пізнішеніж зап`ять днівдо судовогозасідання.Суд можепостановити ухвалупро участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Враховуючи викладене, зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon, з метою дотримання принципу розумності строків розгляду справи, суд вважає за можливе провести судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon представника позивача адвоката Герцева Вадима Олександровича, який зареєстрований в системі EasyCon

На підставі викладеного та керуючись ст. 212 ЦПК України

П О С Т А Н О В И В:

Клопотанняпредставника позивача адвоката Герцева ВадимаОлександровича щодопроведення судовогозасідання врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуз використаннямвласних технічнихзасобів поцивільній справіза клопотаннямТовариства ОСОБА_1 республіка Німеччинапро наданнядозволу напримусове виконаннярішення іноземногосуду боржникТовариство зобмеженою відповідальністю«Торговий дім«Щедро» (51413,Дніпропетровська обл.,м.Павлоград,вул.Промислова буд.1-А,кім.79)про наданнядозволу напримусове виконаннярішення Земельногосуду Баден-Баден,Палата господарськихсправ,від 21.03.2018р.у справі5О 1/17КFН задовольнити.

Розгляд цивільноїсправизаклопотанням Товариства ОСОБА_1 республікаНімеччина пронадання дозволуна примусовевиконання рішенняіноземного судуборжник Товариствоз обмеженоювідповідальністю «Торговийдім «Щедро»(51413,Дніпропетровська обл.,м.Павлоград,вул.Промислова буд.1-А,кім.79)про наданнядозволу напримусове виконаннярішення Земельногосуду Баден-Баден,Палата господарськихсправ,від 21.03.2018р.у справі5О 1/17КFНпризначити на 28 листопада 2022 року 11 годин 00 хвилин, провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon з представником позивача адвокатом Герцевим Вадимом Олександровичем.

Попередити сторін, що відповідно до частини 4 статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи.

Зобов`язати подати скановані копії документів, що посвідчують особу учасника або його представника для встановлення повноважень, письмових заяв і клопотань, письмових доказів засвідчених електронним цифровим підписом за один робочий день до проведення судового засідання.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EasyCon.

Попередити сторони, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису. Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

Попередити сторони про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Копію ухвали негайно надіслати учаснику справи, який бере участь у режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. О. Головін

СудПавлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення15.11.2022
Оприлюднено22.11.2022
Номер документу107410841
СудочинствоЦивільне
КатегоріяВиконання судових доручень іноземних судів

Судовий реєстр по справі —185/7213/22

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Болдирєва У. М.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Болдирєва У. М.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Болдирєва У. М.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Зінченко А. С.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 06.02.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 15.11.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні