Ухвала
від 21.11.2022 по справі 344/8435/22
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/8435/22

Провадження № 2/344/2628/22

У Х В А Л А

про витребування доказів

21 листопада 2022 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області в складі:

головуючого судді Шамотайла О.В.,

секретаря Устинської Н.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка про зобов`язання вчинити дії та стягнення моральної шкоди,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка про зобов`язання вчинити дії та стягнення моральної шкоди.

Ухвалою Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 22.07.2022 відкрито провадження у даній цивільній справі та призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 06.10.2022 закрито підготовче провадження у справі та призначено до судового розгляду по суті.

25.10.2022 через канцелярію суду надійшло клопотання позивача про витребування письмових доказів, а саме: у Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, штатний розпис станом на день прийняття листів та інформацію про реєстрації вхідних листів за період з дати першого отримання першого листа від позивача по дату останнього отримання листа. Клопотання мотивовано тим, що відповідач заперечує отримання ним кореспонденції від позивача та ставить під сумнів написи, які зроблені в повідомленнях про вручення. На обґрунтування причин витребування доказів позивач зазначає про складнощі в поданні вказаних доказів.

21.11.2022 представником відповідача подано через канцелярію суду заяву відповідно до змісту якої у вирішенні клопотання про витребування доказів поклалася на розсуд суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 5 ЦПК України здійснюючи правосуддя, суд захищає права, свободи та інтереси фізичних осіб, права та інтереси юридичних осіб, державні та суспільні інтереси у спосіб, визначений законом або договором.

Згідно п. 4 ч. 5 ст. 12 ЦПК України суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим кодексом.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Вивчивши матеріали справи, суд прийшов до висновку про обґрунтованість клопотання та необхідність витребування зазначених у ньому доказів.

Керуючись ст. ст. 5, 12, 84 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Витребувати у Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, штатний розпис станом на день прийняття листів та інформацію про реєстрації вхідних листів за період з дати першого отримання першого листа від позивача по дату останнього отримання листа.

Витребувані судом письмові докази направити на адресу суду до 30.01.2023.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати суду докази.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://ifm.if.court.gov.ua.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В. Шамотайло

Дата ухвалення рішення21.11.2022
Оприлюднено23.11.2022
Номер документу107418334
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про спонукання виконати або припинити певні дії

Судовий реєстр по справі —344/8435/22

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Ігнатенко Вадим Миколайович

Постанова від 11.09.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Бойчук І. В.

Постанова від 11.09.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Бойчук І. В.

Ухвала від 24.08.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Бойчук І. В.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Бойчук І. В.

Рішення від 17.05.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Шамотайло О. В.

Ухвала від 21.11.2022

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Шамотайло О. В.

Ухвала від 06.10.2022

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Шамотайло О. В.

Ухвала від 22.07.2022

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Шамотайло О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні