Ухвала
від 05.12.2022 по справі 640/19672/21
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУДСправа № 640/19672/21

УХВАЛА

"05" грудня 2022 р. м. Київ

Колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Федотова І.В. та суддів Сорочка Є.О., Губської Л.В., вирішуючи питання про призначення до розгляду апеляційної скарги адвоката Криворучко Лариси Сергіївни, що діє в інтересах ОСОБА_1 на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 06 жовтня 2022 р. у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Державної міграційної служби України, Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області в особі Печерського районного відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо премета спору на стороні відповідача:: Головне управління Державної міграційної служби України в Донецькій області про визнання бездіяльності протиправною, зобов`язання вчинити дії,

ВСТАНОВИЛА:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Державної міграційної служби України, Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області в особі Печерського районного відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області, третя особа - Головне управління Державної міграційної служби України в Донецькій області, в якому просить суд:

- визнати протиправною бездіяльність Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області в особі Печерського районного відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області по оформленню паспорта громадянина України у вигляді ID-картки на ім`я ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1

- зобов`язати Центральне міжрегіональне управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області в особі Печерського районного відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області оформити і видати ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.

Рішенням Окружного адміністративного суду м. Києва від 06.10.2022 р. у задоволені позову відмовлено.

Не погоджуючись з таким рішенням суду першої інстанції, адвокатом Криворучко Ларисою Сергіївною, що діє в інтересах ОСОБА_1 , подано апеляційну скаргу.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 25.10.2022 для розгляду даної справи визначено колегію суддів у складі головуючого судді Карпушової О.В. та суддів Губської Л.В. та Епель О.В.

Ухвалою Шостого апеляційної адміністративного суду від 31.10.2022 було відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою адвоката Криворучко Лариси Сергіївни, що діє в інтересах ОСОБА_1 , на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 06 жовтня 2022 р. у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Держаної міграційної служби України, Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області в особі Печерського районного відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області, третя особа - Головне управління Державної міграційної служби України в Донецькій області, про визнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити дії.

Ухвалою Шостого апеляційної адміністративного суду від 29.11.2022 задоволено заяви суддів Карпушової Олени Віталіївни та Епель Оксани Володимирівни про самовідвід. Справу надано для передачі іншому складу суду в порядку, передбаченому ст. 31 КАС України.

Згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 25.10.2022 для розгляду даної справи визначено наступний склад суду: головуючий суддя - Федотов І.В., судді: Сорочко Є.О. та Губська Л.В.

З урахуванням наведеного, колегія суддів вважає за необхідне прийняти справу до свого провадження.

За правилами ч. 2 ст. 36 КАС України, у разі зміни складу суду розгляд справи починається спочатку.

З доповіді судді-доповідача вбачається, що виконано всі необхідні дії, пов`язані з підготовкою справи до апеляційного розгляду, передбачені ст. 306 КАС України та є підстави, передбачені ст.ст. 306, 310 КАС України, для призначення справи до апеляційного розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 306, 307, 310 КАС України, колегія суддів -

УХВАЛИЛА:

Прийняти до свого провадження справу № 640/19672/21.

Призначити справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Державної міграційної служби України, Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області в особі Печерського районного відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо премета спору на стороні відповідача: Головне управління Державної міграційної служби України в Донецькій області про визнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити дії до апеляційного розгляду у відкритому судовому засіданні на "17" січня 2023 р. о 11:50 годин.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не може бути оскаржена в касаційному порядку.

Суддя-доповідач І.В. Федотов

Судді Л.В. Губська

Є.О. Сорочко

Дата ухвалення рішення05.12.2022
Оприлюднено07.12.2022
Номер документу107699820
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання бездіяльності протиправною, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —640/19672/21

Постанова від 24.01.2023

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Федотов Ігор В'ячеславович

Постанова від 24.01.2023

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Федотов Ігор В'ячеславович

Ухвала від 13.12.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Федотов Ігор В'ячеславович

Ухвала від 05.12.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Федотов Ігор В'ячеславович

Ухвала від 29.11.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Ухвала від 29.11.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Ухвала від 10.11.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Ухвала від 31.10.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Рішення від 06.10.2022

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Васильченко І.П.

Ухвала від 15.02.2022

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Васильченко І.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні