Ухвала
від 03.01.2023 по справі 447/3144/22
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/447/711/22 Справа №447/3144/22

У Х В А Л А

щодо прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

03.01.2023 суддя Миколаївського районного суду Львівської області Головатий А.П., розглянув у м. Миколаїв Львівської області позовну заяву ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Раделичі»

(місцезнаходження: с. Раделичі, Стрийський район, Львівська область), Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області (місцезнаходження: вул. Митрополита Андрея, 10, м. Львів), третя особа: Миколаївський відділ державної виконавчої служби у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місцезнаходження: вул. Шептицького, 9, м. Миколаїв, Львівська область), про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту з майна,

в с т а н о в и в :

26.12.2022 позивач ОСОБА_1 пред`явив позов до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Раделичі», ГУ ПФ України у Львівській області, третя особа: Миколаївський ВДВС у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту з майна.

Ухвалою суду від 29.12.2022 позовну заяву залишено без руху та надано позивачу п`ятиденний строк для усунення недоліків позовної заяви.

02.01.2023 на електронну пошту суду та 03.01.2023 до суду надійшла заява представника позивача адвоката Ратича Т.М., у якій такий просив відкрити провадження у справі.

Зазначена позовна заява подана з додержанням вимог ст. 175, 177 ЦПК України. Відсутні підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі. Тому позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Позовна заява підсудна Миколаївському районному суду Львівської області та підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючисьст. 187 ЦПК України, суддя,

п о с т а н о в и в :

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Раделичі», Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, третя особа: Миколаївський відділ державної виконавчої служби у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту з майна.

Підготовче судове засідання призначити на 10:30 годину 20.02.2023 у приміщенні Миколаївського районного суду Львівської області за адресою: вул. Мазепи, 29, м. Миколаїв, Львівської області, зал судових засідань №2.

У судове засідання викликати сторони.

Представникам осіб, які беруть участь у справі, подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбаченост. 62 ЦПК України.

Копію ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі надіслати особам, які беруть участь у справі.

Встановити відповідачу строк для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову протягом 15 днів з дня одержання копії цієї ухвали. Зобов`язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Докази, подані суду сторонами з порушенням зазначених вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подані несвоєчасно з поважних причин.

Учасники справи мають право надати відповідь на пояснення третіх осіб, свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив до закінчення підготовчого провадження.

Роз`яснити сторонам, що у разі неявки сторони без поважних причин або неповідомлення причин неявки, з`ясування обставин у справі буде проводитися на підставі доказів, які були подані та заявлені до початку розгляду справи по суті.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами.

Учасники справи можуть отримати інформацію у справі, що розглядається на офіційному веб-порталі «Судова влада України» за веб-адресою сторінки суду: https://court.gov.ua/fair/sud1313/.

На ухвалу про відкриття провадження з порушенням правил підсудності може бути подано апеляційну скаргу протягом п`ятнадцяти днів з дня складення ухвали.

Ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Головатий А. П.

Дата ухвалення рішення03.01.2023
Оприлюднено05.01.2023
Номер документу108236823
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —447/3144/22

Постанова від 19.02.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Постанова від 19.02.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Рішення від 01.08.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Рішення від 01.08.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Ухвала від 03.01.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні