Ухвала
від 24.04.2023 по справі 447/3144/22
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/447/170/23 Справа №447/3144/22

У Х В А Л А

щодо закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

24.04.2023 Миколаївський районний суд Львівської області у складі судді Головатого А.П., за участю секретаря судового засідання Венгер Л.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Миколаїв Львівської області у порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Раделичі», Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, третя особа: Миколаївський відділ державної виконавчої служби у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту з майна,

в с т а н о в и в:

26.12.2022 позивач ОСОБА_1 пред`явив позов до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Раделичі», ГУ ПФ України у Львівській області, третя особа: Миколаївський ВДВС у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту з майна.

Ухвалою суду від 29.12.2022 позовну заяву залишено без руху та надано позивачу п`ятиденний строк для усунення недоліків позовної заяви.

02.01.2023 на електронну пошту суду та 03.01.2023 до суду надійшла заява представника позивача адвоката Ратича Т.М., у якій такий просив відкрити провадження у справі.

03.01.2023 ухвалою суду постановлено прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за даним позовом, постановлено проводити розгляд справи у порядку загального позовного провадження, призначено підготовче судове засідання, відповідачам надано строк для подання відзиву, заперечень.

18.01.2023 на адресу суду надійшов відзив ГУ Пенсійного фонду України у Львівській області.

Ухвалу про відкриття провадження з доданими до неї документами відповідач Сільськогосподарське ТОВ «Раделичі» не отримало, оскільки поштове відправлення, надіслане відповідачу повернулося до суду у зв`язку з відсутністю адресата за вказаною адресою.

Третя особа Миколаївський ВДВС у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції пояснень по суті позову не подали, у судові засідання не з`являлися.

У підготовче судове засідання позивач та його представник не з`явилися.

24.04.2023 на електронну пошту суду представник позивача адвокат Ратич Т.М. подав клопотання щодо проведення підготовчого судового засідання за його відсутності, просив призначити справу до судового розгляду по суті.

Представники відповідачів у судові засідання не з`явилися.

Клопотань про відкладення судового засідання від сторін до суду не надходило.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Сторони не подавали суду клопотань щодо вирішення інших питань з підготовки справи до судового розгляду.

Суду не подано заяву щодо уточнення позовних вимог та заперечень проти неї.

Позивачем подано всі докази, на які він посилається у позові.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду, чи закриття провадження у справі судом не встановлено, а тому суд вважає, що справу слід призначити до судового розгляду по суті, а підготовче провадження закрити.

Керуючись ст. 189, 196, 200 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Раделичі», Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, третя особа: Миколаївський відділ державної виконавчої служби у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту з майна до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 11:00 год. 18.05.2023 у приміщенні суду за адресою: вул. Мазепи, 29, м. Миколаїв Львівської області, зал судових засідань №2.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Головатий А.П.

Дата ухвалення рішення24.04.2023
Оприлюднено26.04.2023
Номер документу110415781
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —447/3144/22

Постанова від 19.02.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Постанова від 19.02.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Мікуш Ю. Р.

Рішення від 01.08.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Рішення від 01.08.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Ухвала від 03.01.2023

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні