Ухвала
від 17.01.2023 по справі 186/126/21
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/395/23 Справа № 186/126/21 Суддя у 1-й інстанції - Янжула С. А. Суддя у 2-й інстанції - Єлізаренко І. А.

УХВАЛА

17 січня 2023 року м. Дніпро

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Дніпровського апеляційного суду у складі:

головуючого судді Єлізаренко І.А.

суддів Красвітної Т.П., Свистунової О.В.

розглянувши клопотання представника органу опікита піклуваннявиконавчого комітетуПершотравенської міськоїради Дніпропетровськоїобласті Канібольцької НаталіїГригорівни про проведеннярозгляду справиза апеляційноюскаргою ОСОБА_1 нарішення Першотравенськогоміського судуДніпропетровської областівід 14червня 2022року усправі запозовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 ,третя особаорган опікита піклування-виконавчий комітетПершотравенської міськоїради Дніпропетровськоїобласті провизначення місцяпроживання малолітньоїдитини,припинення стягненняаліментів істягнення аліментівна утриманнямалолітньої дитинита зазустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,треті особиСлужба усправах дітейСлобожанської селищноїради Дніпровськогорайону Дніпропетровськоїобласті,орган опікита піклування-виконавчий комітетПершотравенської міськоїради Дніпропетровськоїобласті провизначення місцяпроживання малолітньоїдитини, в режимі відеоконференції, -

В С Т А Н О В И Л А:

До Дніпровського апеляційного суду надійшло клопотання представника органу опіки та піклування виконавчого комітету Першотравенської міської ради Дніпропетровської області Канібольцької Н.Г. про проведення розгляду вищезазначеної справи в режимі відеоконференції, посилаючись на те, що представник не має можливості особисто з`явитися до апеляційного суду, просить провести розгляд справи в режимі відеоконференції через Першотравенський міський суд Дніпропетровської області (52800, м. Першотравенськ, вул. Шахтарської Слави, 16 ).

Відповідно до ч.1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнання судом обов`язковою.

На підставі викладеного та беручи до уваги велику відстань між місцем знаходження заявника та суду апеляційної інстанції, технічну можливість та побажання заявника, для забезпечення оперативності цивільного судочинства, судова колегія вважає за можливе задовольнити клопотання представника органу опіки та піклування виконавчого комітету Першотравенської міської ради Дніпропетровської області Канібольцької Н.Г. і провести розгляд справи у режимі відеоконференції через Першотравенський міський суд Дніпропетровської області (52800, м. Першотравенськ, вул. Шахтарської Слави, 16 ).

Керуючись ст.212 ЦПК України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Клопотання представника органу опікита піклуваннявиконавчого комітетуПершотравенської міськоїради Дніпропетровськоїобласті Канібольцької НаталіїГригорівни задовольнити.

Судове засідання у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Першотравенського міського суду Дніпропетровської області від 14 червня 2022 року у справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , третя особа орган опіки та піклування - виконавчий комітет Першотравенської міської ради Дніпропетровської області про визначення місця проживання малолітньої дитини, припинення стягнення аліментів і стягнення аліментів на утримання малолітньої дитини та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи Служба у справах дітей Слобожанської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області, орган опіки та піклування - виконавчий комітет Першотравенської міської ради Дніпропетровської області про визначення місця проживання малолітньої дитини, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Першотравенському міському суду Дніпропетровської області (52800, м. Першотравенськ, вул. Шахтарської Слави, 16) забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції, яке відбудеться 24 січня 2023 року о 10 годині 15 хвилин.

Про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити учасників справи.

Копію ухвали негайно направити до Першотравенського міського суду Дніпропетровської області (52800, м. Першотравенськ, вул. Шахтарської Слави, 16).

Ухвала оскарженню касаційному порядку не підлягає.

Головуючий суддя І.А.Єлізаренко

Судді Т.П.Красвітна

О.В.Свистунова

Дата ухвалення рішення17.01.2023
Оприлюднено19.01.2023

Судовий реєстр по справі —186/126/21

Ухвала від 15.09.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Постанова від 28.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Постанова від 22.03.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 17.02.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Постанова від 24.01.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 17.01.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 28.10.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 27.10.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 13.10.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні