Ухвала
від 21.09.2021 по справі 474/1195/19
ВРАДІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 474/1195/19

Провадження № 2-п/474/89/21

У Х В А Л А

про витребування доказів

21.09.21 року

Врадіївський районний суд Миколаївської області в складі:

головуючого судді Фасій В.В.

при секретарі судових засідань Багрін Н. А.

без участі:

позивача ОСОБА_1 та представника позивача Загороднюк О. В.

представника АТ КБ «Приватбанк»

третьої особи - приватного нотаріуса Чернігівського міського нотаріального округу

Завалієва А.А.,

представника третьої особи - Врадіївського районного відділу державної виконавчої служби ГТУЮ у Миколаївській області

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт.Врадіївка в ході розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню та стягнення грошових коштів, клопотання представникапозивача ОСОБА_2 провитребування доказів, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Врадіївського районного суду Миколаївської області перебуває вищевказана цивільна справа.

В судове засідання позивач, його представник не з`явилися, звернувшись з клопотаннями про витребування від ПАТ КБ «Приватбанк» Умови, що діяли на момент укладення кредитного договору у виді анкети-заяви позичальника ОСОБА_1 №NKRWNN 00000004 фізичної особи на отримання споживчого кредиту у ЗАТ КБ «Приватбанк» від 18.08.2008 року на які містяться посилання у цій же заяві (розділ «Банківські послуги») та які стали підставою для нарахування пені. Та про розгляд вказаного питання у їх відсутність.

Представник відповідачаПАТКБ«Приватбанк», будучи належним чином повідомленим про час та місце розгляду справи (судові повістки про виклик направлена на офіційну електронну адресу), у судове засідання не з`явився, про причини неявки суд не повідомив, з заявами не звертався.

Третя особа-приватнийнотаріус Чернігівськогоміського нотаріальногоокругу ЗавалієвА.А. звернувся з заявою (вх.№3203 від 13.08.2021р. про розгляд справи у його відсутність).

Третя особа-Врадіївськийрайоннийвідділдержавної виконавчоїслужбиПівденногоміжрегіонального управлінняміністерстваюстиції(м.Одеса), будучи належним чином повідомленим про час та місце розгляду справи (розписка про одержання судової повістки), у судове засідання не з`являвся, про причини неявки суд не повідомляв, з заявами не звертався.

Згідно до ч. 3 ст. 211 ЦПК України, учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Відповідно до ч. 1 ст. 223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею, з огляду на що, суд вирішив проводити судове засідання у відсутність незявившихся учасниківсправи.

Відповідно до ч.1ст.84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ч.3ст.84 ЦПК Україниу разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Враховуючи вищевикладені обставини у їх сукупності, для повного, об`єктивного та всебічного розгляду справи по суті, суд, вважає за необхідне клопотання позивача та його представника за вх.. №3696 від 21.09.2021 р. задовольнити, та витребувати докази зазначені у клопотанні.

На підставі викладеного, керуючисьст.84 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Витребувати від Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» (вул. Грушевського, буд.1Д м. Київ, інд.01001) наступні докази:

- УМОВИ,що діяли на момент укладення кредитного договору з позичальником ОСОБА_1 у видіанкети-заяви фізичної особи на отримання споживчого кредиту у ЗАТ КБ «Приватбанк» за №NKRWNN 00000004 від 18.08.2008 року на якімістяться посиланняу ційже заяві (розділ «Банківські послуги») та які стали підставою для нарахування пені.

Копію ухвали надіслати на офіційну юридичну адресу (згідно витягу з ЄДРПОУ) Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» (вул. Грушевського, буд.1Д м. Київ, інд.01001) та адресудля листуванняцієї юридичноїособи (вул. Набережна Перемоги, 50 м. Дніпро, 49094) для виконання.

Витребувані доказиподати безпосередньо до Врадіївського районного суду Миколаївської області (56301, смт.Врадіївка, вул. Незалежності, 103) в судове засідання, призначене на 28.10.2021 року о 16.10 год.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобовязані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом пяти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обовязку подати витребувані судом докази.

У разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, а також яке значення мають ці докази, може визнати обставину, для зясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами, або, у разі неподання таких доказів позивачем, - також залишити позовну заяву без розгляду.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя В. В. Фасій

Дата ухвалення рішення21.09.2021
Оприлюднено26.01.2023
Номер документу108576461
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню та стягнення грошових коштів, клопотання представникапозивача ОСОБА_2 провитребування доказів

Судовий реєстр по справі —474/1195/19

Ухвала від 20.10.2021

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 21.09.2021

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 30.07.2021

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 13.07.2021

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 13.07.2021

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 29.06.2021

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Рішення від 30.11.2021

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 30.01.2020

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 30.01.2020

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

Ухвала від 09.01.2020

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Фасій В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні