Ухвала
від 13.02.2023 по справі 684/488/22
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 684/488/22

Провадження № 2/684/25/2023

УХВАЛА

13 лютого 2023 року смт Стара Синява

Старосинявський районний суд Хмельницької області в складі судді Гринчук С.М., розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Яцишина Анатолія Олександровича про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Старосинявського районного суду Хмельницької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПОДІЛЛЯ-АГРО С», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача приватний нотаріус Хмельницького районного нотаріального округу Намистюк Любов Іванівна про розірвання договору оренди земельної ділянки та припинення речового права шляхом скасування рішення про державну реєстрацію.

Підготовче засідання призначено на 10 годину 00 хвилин 02 березня 2023 року.

09 лютого 2023 року на електронну адресу суду надійшло клопотання від представника позивача Яцишина А.О. про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Згідно з частинами другою, третьою статті 212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Пунктом 46 Положення про порядок функціонування окремих підсистем Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя №1845-0/15-21 від 17 серпня 2021 року, передбачено, що за наявності в суді технічної можливості учасник справи у порядку, встановленому процесуальним законом, може брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою власних технічних засобів. Ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

За таких обставин, з метою забезпечення процесуальних прав сторони позивача та своєчасного розгляду справи, вважаю за необхідне заяву задовольнити та провести підготовче засідання, призначене на 10 годину 00 хвилин 02 березня 2023 року, та наступні судові засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів представника позивача Яцишина А.О.

Керуючись статтею 212 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Яцишина Анатолія Олександровича участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Підготовче засідання, призначене на 10 годину 00 хвилин 02 березня 2023 року, та всі наступні судові засідання у цивільній справі №684/488/22 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПОДІЛЛЯ-АГРО С», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача приватний нотаріус Хмельницького районного нотаріального округу Намистюк Любов Іванівна про розірвання договору оренди земельної ділянки та припинення речового права шляхом скасування рішення про державну реєстрацію, проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи «EasyCon».

Попередити представника позивача ОСОБА_2 , що відповідно до частини п`ятої статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву

Копію ухвали надіслати негайно представнику позивача.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя С.М. Гринчук

Дата ухвалення рішення13.02.2023
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу108923341
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду

Судовий реєстр по справі —684/488/22

Рішення від 27.04.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 02.03.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 13.02.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 28.12.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні