Ухвала
від 02.03.2023 по справі 684/488/22
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 684/488/22

Провадження № 2/684/25/2023

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

02 березня 2023 року смт Стара Синява

Старосинявський районний суд Хмельницької області в складі:

судді Гринчук С.М.

за участі секретаря судового засідання Олійник Л.М.,

учасники справи:

позивач ОСОБА_1 ,

представник позивача ОСОБА_2 ,

відповідач ТОВ «ПОДІЛЛЯ-АГРО С»,

третя особа приватний нотаріус Намистюк Л.І.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні за правилами загального позовного провадження в режимі відеоконференції цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПОДІЛЛЯ-АГРО С»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача приватний нотаріус Хмельницького районного нотаріального округу Намистюк Любов Іванівна про розірвання договору оренди земельної ділянки та припинення речового права шляхом скасування рішення про державну реєстрацію,

УСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 через представника-адвоката ЯцишинаА.О.звернувся до суду із вказаним вище позовом.

Ухвалою судді Старосинявського районного суду Хмельницької області від 04 січня 2023 року відкрито провадження у вказаній справі та призначено підготовче засідання, задоволено клопотання представника позивача про витребування доказів.

Позивач ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Представник позивача ОСОБА_2 в підготовчому засіданні не заперечував проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідач ТОВ «ПОДІЛЛЯ-АГРО С» в підготовче засідання представника не направив, відзив на позов, заяви про розгляд справи у його відсутності чи відкладення розгляду справи суду не подав, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином шляхом направленнясудових повістокза місцезнаходженням: АДРЕСА_1 ,які повернулисядо судуз відміткою«Адресат відсутнійза вказаною адресою».Відповідно до вимог пункту 4 частини восьмої статті 128 ЦПК України судова повістка вважається врученою відповідачу.

Третя особа приватний нотаріус Хмельницького районного нотаріального округу Намистюк Л.І в підготовче засідання не з`явилася, причини неявки суду не повідомила, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Позивачем надано всі докази, на які він посилається у позові, інших заяв та клопотань, не надходило.

В підготовчому засіданні судом здійснено усі дії, передбачені частиною другою статті 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі не встановлено, спір в підготовчому засіданні не врегульовано.

Відповідно до частини другої статті 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене суд вважає, що підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження.

Керуючись статтями 197-200, 258-260 ЦПК України, суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПОДІЛЛЯ-АГРО С»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача приватний нотаріус Хмельницького районного нотаріального округу Намистюк Любов Іванівна про розірвання договору оренди земельної ділянки та припинення речового права шляхом скасування рішення про державну реєстрацію.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10годину 00хвилин 30березня 2023року в залі засідань Старосинявського районного суду (вул. Грушевського, 53, смт Стара Синява Хмельницький район, Хмельницька область, 31400).

В судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя С.М. Гринчук

СудСтаросинявський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення02.03.2023
Оприлюднено03.03.2023
Номер документу109296793
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —684/488/22

Рішення від 27.04.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 02.03.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 13.02.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

Ухвала від 28.12.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Гринчук С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні