Ухвала
від 16.02.2023 по справі 547/581/21
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 547/581/21 Номер провадження 22-з/814/92/23 Доповідач ап. інст. Хіль Л. М.

У Х В А Л А

16 лютого 2023 року м. Полтава

Полтавський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

Головуючого судді: Хіль Л.М.,

суддів: Гальонкіна С.А., Карпушина Г.Л.,

розглянувши клопотання начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича про призначення судового засідання в режимі відеоконференції за заявою ОСОБА_1 про ухвалення додаткового рішення по справі за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича у ВП № 68960384 щодо здійснення перерахунку заборгованості по аліментам та зобов`язання начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича зробити перерахунок заборгованості,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Полтавського апеляційного суду знаходиться справа за заявою ОСОБА_1 про ухвалення додаткового рішення по справі за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича у ВП № 68960384 щодо здійснення перерахунку заборгованості по аліментам та зобов`язання начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича зробити перерахунок заборгованості.

Розгляд заяви відкладено на 28.02.2023 року на 10 год 10 хв.

Згідно ч. ч. 1,7 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Перешкод призначення судового засідання в режимі відеоконференції колегією суддів не встановлено.

Ураховуючи викладене, слід доручити Семенівському районному суду Полтавської області 28 лютого 2023 року о 10 годині 10 хвилин проведення відеоконференції по даній справі за участі начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича про призначення судового засідання в режимі відеоконференції

Доручити Семенівському районному суду Полтавської області, що знаходиться за адресою: 38200, Полтавська область, смт Семенівка, вул. Шевченка, 41а, забезпечити 28 лютого 2023 року о 10 годині 10 хвилин проведення відеоконференції у даній справі та участь начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича у судовому засіданні, яке відбудеться в режимі відеоконференції у приміщенні Полтавського апеляційного суду за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 17, зал судового засідання № 1 о 10:10 год. 28 лютого 2023 року.

Копію ухвали надіслати Семенівському районному суду Полтавської області до виконання, та учасникам судового процесу до відома.

Про дату, час та місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий-суддя Л. М. Хіль

Судді: С.А. Гальонкін

Г.Л. Карпушин

Дата ухвалення рішення16.02.2023
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу109094926
СудочинствоЦивільне
Сутьухвалення додаткового рішення по справі за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича у ВП № 68960384 щодо здійснення перерахунку заборгованості по аліментам та зобов`язання начальника Семенівського відділу державної виконавчої служби у Кременчуцькому районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Суми) Чекальського Сергія Брониславовича зробити перерахунок заборгованості

Судовий реєстр по справі —547/581/21

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 18.05.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Повістка від 28.02.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 16.02.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Постанова від 26.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 19.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 14.11.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні