Ухвала
від 15.02.2010 по справі 12/70-б-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


У Х В А Л А

"15" лютого 2010 р. Справ а № 12/70-Б-06

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді П інтеліної Т.Г. розглянувши справу

за заявою: Державної п одаткової інспекції у м. Хер соні

до: товариства з обмеже ною відповідальністю “ Мега - Опт”, код ЄДРПОУ 31047489, ( факт ична адреса - м.Цюпупинськ ву л. Промислова, 1 - а, юридична а дреса - м. Херсон, вул. Некрас ова,2 )

про визнання банкрутом

представники сторін: не вик ликались

в с т а н о в и в:

Постановою від 18.07.2006р . боржника визнано банкрут ом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором бор жника призначено арбітражн ого керуючого Чернишенка Дмитра Владиславовича (лі цензія серія АБ № 176020, АДРЕСА _1) та зобов'язано його щомі сяця надавати комітету креди торів та суду відомості про з дійснення повноважень з дода нням належних документів. Ух валою від 05.12.2007р. (том 5, а.с. 147) строк ліквідаційної процед ури та повноважень ліквідато ра було продовжено до 03.05.2008р. Ро згляд справи багаторазово с удом відкладався у зв'язку з невиконанням ліквідатором з віту, ліквідаційного балансу боржника і документів, необх ідність надання яких визнач ена статтею 32 Закону України “Про відновлення платоспро можності боржника або визна ння його банкрутом ”.

До суду надійшов звіт лікві датора з клопотанням затверд ити винести рішення про лік відацію підприємства - бор жника.

Для розгляду звіту та лікв ідаційного балансу в порядку статті 32 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом” з метою затве рдження звіту ліквідатора, л іквідаційного балансу борж ника, прийняття рішення про ліквідацію підприємства - б оржника і припинення провадж ення у справі призначається судове засідання.

Згідно статті 32 Закону Укра їни “Про відновлення платос проможності боржника або ви знання його банкрутом ”, до зв іту та ліквідаційного баланс у ліквідатор зобов'язаний до дати показники виявленої лі квідаційної маси (дані її інв ентаризації), відомості про р еалізацію об'єктів ліквідаці йної маси, копії договорів ку півлі-продажу та акти прийма ння-передачі майна, реєс тр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів, документи, які пі дтверджують погашення вимо г кредиторів. До звіту лік відатором не додано договір продажу майнового комплексу та документи, які підтверджу ють погашення вимог кредитор ів.

Господарський суд після з аслуховування звіту ліквіда тора та думки членів комітет у кредиторів або окремих кре диторів виносить ухвалу про затвердження звіту та ліквід аційного балансу.

Ліквідатор зобов'язаний та кож повідомити державний орг ан з питань банкрутства про з авершення ліквідаційної пр оцедури та надати суду дока зи дотримання цієї вимоги За кону.

Згідно статті 34 Закону Ук раїни “Про відновлення плат оспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, лі квідатор забезпечує належне оформлення, упорядкування т а зберігання всіх, в тому числ і фінансово-господарських, д окументів банкрута протягом ліквідаційної процедури, зо бов'язаний забезпечити збере ження архівних документів ба нкрута і за погодженням із сп еціально уповноваженим цент ральним органом виконавчої в лади у сфері архівної справи і діловодства або уповноваж еною нею архівною установою, визначити місце їх подальшо го зберігання. До звіту не на дано доказів передачі докуме нтів підприємства-боржника до архівної установи.

Враховуючи викладене, керу ючись ст. 22 - 34 Закону України “Про відновлення платоспро можності боржника або визна ння його банкрутом ” , ст. 86 ГПК України, суд -

у х в а л и в:

1.Призначити наступне засідання на "24" лютого 2010 р. о 12:30 з а адресою: м.Херсон, вул. Горьк ого, 18 кабінет № 211 ( приміщення господарського суду).

2. Ліквідатору Чернишенку Д.В. надати суду всі належні документи про здійснення повноважень, відповідно до ст. 23 - 34 Закону, зокрема - док ази передачі документів підп риємства-боржника до архівн ої установи, повідомлення де ржавному органу з питань бан крутства про завершення лік відаційної процедури, дог овір продажу майнового комп лексу та документи, які підтв ерджують погашення вимог кре диторів.

3. Ухвалу надіслати: ДПІ у м. Х ерсоні, ХОД "Райффайзен Бан к Аваль", СПД ОСОБА_3, ВД ФС С з ТВП, УПФУ Суворовського р-н у, ліквідатору Чернишенк у Д.В., Херсонському обласно му сектору з питань банкрутс тва.

Суддя Т.Г. Пінтеліна

9 екз.

Дата ухвалення рішення15.02.2010
Оприлюднено06.09.2010
Номер документу10922301
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/70-б-06

Ухвала від 24.02.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 15.02.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Постанова від 19.04.2007

Господарське

Запорізький апеляційний господарський суд

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 03.10.2006

Господарське

Запорізький апеляційний господарський суд

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 03.10.2006

Господарське

Запорізький апеляційний господарський суд

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 18.07.2006

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні