Ухвала
від 03.04.2023 по справі 953/2028/20
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД


УХВАЛА

про відкриття апеляційного провадження

03 квітня 2023 року

м. Харків

справа № 953/2028/20

провадження № 22-ц/818/727/23

Харківський апеляційний суд у складі:

головуючого судді -Тичкової О.Ю.,

суддів колегії Маміної О.В., Пилипчук Н.П.,

розглянувши у порядкуст. 359 ЦПК Україниапеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «МІАСИН» на рішення Київського районного суду м. Харкова від 07 лютого 2023 року у складі судді Губської Я.В. у справі за позовом ОСОБА_1 до приватного нотаріуса Харківського міського нотаріального округу Малахової Галини Іванівни, приватного нотаріуса Харківського міського нотаріального округу Іващенко Марини Миколаївни, товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Факторинг Про», Товариства з обмеженою відповідальністю «МІАСИН», державного реєстратора Департаменту реєстрації та цифрового розвитку Харківської міської ради Корха Олександра Олександровича, державного реєстратора Чугуївської районної державної адміністрації Харківської області Сергєєвої Тетяни Анатоліївни, державного реєстратора Харківської філії комунального підприємства «Агенція адміністративних послуг» Малишева Віталія Валерійовича, державного реєстратора Комунального підприємства «Постачальник послуг» Луценка Павла Геннадійовича про визнання протиправними та скасування рішень, записів про державну реєстрацію, визнання права власності на нерухоме майно -

ВСТАНОВИВ:

Подана 06 березня 2023 року апеляційна скарга Товариства з обмеженою відповідальністю «МІАСИН» на рішення Київського районного суду м. Харкова від 07 лютого 2023 року, оформлена відповідно вимогст. 356 ЦПК України, подана у встановлений законом строк.

Заяв чи клопотань разом з апеляційною скаргою подано не було.

Учасники справи мають право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі протягом строку, встановленого судом апеляційної інстанції в ухвалі про відкриття провадження у відповідності до вимогстатті 360 ЦПК України.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

До відзиву додаються докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Підстави для залишення апеляційної скарги без руху відсутні.

Керуючись статтями359,360,361,369 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «МІАСИН» на рішення Київського районного суду м. Харкова від 07 лютого 2023 року у складі судді Губської Я.В. у справі за позовом ОСОБА_1 до приватного нотаріуса Харківського міського нотаріального округу Малахової Галини Іванівни, приватного нотаріуса Харківського міського нотаріального округу Іващенко Марини Миколаївни, товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Факторинг Про», Товариства з обмеженою відповідальністю «МІАСИН», державного реєстратора Департаменту реєстрації та цифрового розвитку Харківської міської ради Корха Олександра Олександровича, державного реєстратора Чугуївської районної державної адміністрації Харківської області Сергєєвої Тетяни Анатоліївни, державного реєстратора Харківської філії комунального підприємства «Агенція адміністративних послуг» Малишева Віталія Валерійовича, державного реєстратора Комунального підприємства «Постачальник послуг» Луценка Павла Геннадійовича про визнання протиправними та скасування рішень, записів про державну реєстрацію, визнання права власності на нерухоме майно.

Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до ст. 360 ЦПК України вони мають право подати до Харківського апеляційного суду в письмовій формі відзив на апеляційну скаргу впродовж 10 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття апеляційного провадження.

Направити учасникам справи копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію апеляційної скарги та доданих до неї матеріалів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий - О.Ю.Тичкова

Судді - О.В.Маміна

Н.П.Пилипчук

Дата ухвалення рішення03.04.2023
Оприлюднено06.04.2023

Судовий реєстр по справі —953/2028/20

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Гудима Дмитро Анатолійович

Постанова від 21.12.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Постанова від 21.12.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Ухвала від 16.03.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Тичкова О. Ю.

Рішення від 07.02.2023

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Губська Я. В.

Рішення від 07.02.2023

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Губська Я. В.

Ухвала від 04.10.2022

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Губська Я. В.

Ухвала від 29.03.2021

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Губська Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні