Ухвала
від 24.04.2023 по справі 0505/2906/2012
ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №0505/2906/2012

Провадження № 4-с/220/1/23

У Х В А Л А

Іменем України

24 квітня 2023 року смт. Велика Новосілка Донецької області

Суддя Великоновосілківського районного суду Донецької області Дурач О.А., розглянувши матеріали скарги заявника ОСОБА_1 (адреса реєстрації: АДРЕСА_1 ), представник заявника адвокат Король Тетяна Володимирівна (адреса: вул. Шкільна, буд. 124, смт. Велика Новосілка, Волноваський район, Донецька область), особа дії якої оскаржують Великоновосілківський відділ державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (адреса: вул. Центральна, 64, смт. Велика Новосілка, Волноваський район, Донецька область) на дії державного виконавця, -

В С Т А Н О В И В:

24.04.2023 р. представник скаржника адвокат Король Т.В. в інтересах заявника ОСОБА_1 звернулась до суду із скаргою на дії державного виконавця, у якій просить:

- визнати неправомірними дії Великоновосілківського відділу державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального

управління Міністерства юстиції що полягають у відмові виключити відомості з АСВП особисті реєстраційні дані ОСОБА_1 13.09.1972 року, РНОКПП: НОМЕР_1 ;

- зобов`язати Великоновосілківський відділ державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції виключити відомості з АСВП у виконавчому провадженні №55048941 - особисті реєстраційні дані ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 .

Крім того, представник заявника ОСОБА_2 у поданій скарзі просила витребувати у Великоновосілківського відділу державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції електронну копію виконавчого провадження № 55048941, та витребувати з архіву Великоновосілківського районного суду Донецької області електронну копію цивільної справи № 0505/2906/2012 за результатом розгляду якої було видано виконавчий лист та відкрито виконавче провадження в межах якого оскаржуються дії державного виконавця.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до вимог ст. 95 ЦПК України письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії.

Судвбачає,що заявлені уклопотанні представника заявника письмові докази дійсно необхідно витребувати у зв`язку з тим, що вони мають значення для вирішення справи, позивач самостійно надати їх не має можливості.

Крім того, враховуючи, що судове рішення за наслідками розгляду скарги може вплинути на права та обов`язки третіх осіб, а саме стягувача - "Всеукраїнський Акціонерний Банк Відділення № 97 ПАТ "ВіЕйБі Банк", та боржника - ОСОБА_3 , проте нормами цивільно-процесуального законодавства не врегульовано питання щодо призначення заінтересованих осіб під час розгляду заяв про визнання дій виконавця у справі, вважаю за необхідне, застосовуючи за аналогією ст. 53 ЦПК України, з метою повного та об`єктивного розгляду даного провадження, залучити у справі у якості заінтересованої особи стягувача - "Всеукраїнський Акціонерний Банк Відділення № 97 ПАТ "ВіЕйБі Банк" (м. Київ, вул. Зоологічна, б. 5, 04119), та боржника у - ОСОБА_3 ( АДРЕСА_2 ). Зобов`язати заявника ОСОБА_1 надіслати заінтересованим особам копію скарги та доданих до неї матеріалів, надавши суду відповідні докази таких дій.

Заява подана відповідно до вимогст.18 Закону України «Про виконавче провадження», ст.ст. 174-177, 183, 447-449 ЦПК України, тому вважаю за необхідне прийняти дану скаргу та призначити до розгляду.

На підставі вищевикладеного, керуючись вимогами ст. ст. 53, 84, 174-177, 447-449 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Призначити справу за скаргою заявника ОСОБА_1 , представник заявника адвокат Король Тетяна Володимирівна, особа дії якої оскаржують Великоновосілківський відділ державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції на дії державного виконавця, до розгляду в судовому засіданні на 03.05.2023 року о 08-30 год.

Залучити у справі у якості заінтересованої особи стягувача - "Всеукраїнський Акціонерний Банк Відділення № 97 ПАТ "ВіЕйБі Банк" (м. Київ, вул. Зоологічна, б. 5, 04119), та боржника у - ОСОБА_3 ( АДРЕСА_2 ).

Зобов`язати заявника ОСОБА_1 надіслати заінтересованим особам копію скарги та доданих до неї матеріалів, надавши суду відповідні докази таких дій.

Клопотання преставника заявника ОСОБА_2 про витребування доказів задовольнити.

Витребувати у Великоновосілківського відділу державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції електронну копію виконавчого провадження № 55048941.

Витребувати з архіву Великоновосілківського районного суду Донецької області електронну копію цивільної справи № 0505/2906/2012 за результатом розгляду якої було видано виконавчий лист та відкрито виконавче провадження в межах якого оскаржуються дії державного виконавця.

Копію ухвали для виконання направити до Великоновосілківського відділу державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, та до Великоновосілківського районного суду Донецької області.

Роз`яснити керівнику Великоновосілківського відділу державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та відповідальній особі Великоновосілківського районного суду Донецької області, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Відповідно дост.146ЦПК Україниу разі неподання письмових, речових чи електронних доказів, що витребувані судом, без поважних причин або без повідомлення причин їх неподання суд може постановити ухвалу про тимчасове вилучення цих доказів державним виконавцем для дослідження судом.

Про дату судового засідання повідомити сторонни: заявника, представника заявника шляхом направлення копії ухвали на електронну адресу представника вказану в позовній заяві; Великоновосілківський відділ державної виконавчої служби у Волноваському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, надіславши на офіційну електронну адресу копію ухвали та копію скарги з додатками, заінтересованих осіб "Всеукраїнський Акціонерний Банк Відділення № 97 ПАТ "ВіЕйБі Банк", ОСОБА_3 .

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя: О.А. Дурач

Дата ухвалення рішення24.04.2023
Оприлюднено26.04.2023
Номер документу110412588
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —0505/2906/2012

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 04.12.2017

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Яненко Г. М.

Ухвала від 22.09.2017

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Яненко Г. М.

Рішення від 23.10.2012

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дрюк П. М.

Ухвала від 01.10.2012

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дрюк П. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні