Ухвала
від 26.04.2023 по справі 741/762/16
НОСІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер № 741/762/16

Номер провадження 4-с/741/3/23

УХВАЛА

іменем України

26 квітня 2023 року м. Носівка

Суддя Носівського районного суду Чернігівської області Крупина А.О., розглянувши заяву представника скаржника ОСОБА_1 адвоката Яреська Тараса Віталійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, яка подана в межах розгляду скарги ОСОБА_1 , особа, дії якої оскаржуються: Носівський відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі, стягувач: акціонерне товариство «Сенс банк», про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження,

УСТАНОВИВ:

У провадженні Носівського районного суду Чернігівської області знаходиться скарга ОСОБА_1 , подана представником скаржника адвокатом Яреськом Тарасом Віталійовичем, особа, дії якої оскаржуються: Носівський відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі, стягувач: акціонерне товариство «Сенс банк», про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження. Ухвалою суду від 13 квітня 2023 року було прийнято скаргу до провадження та призначено її до розгляду у судовому засіданні на 15 год. 00 хв. 12 червня 2023 року.

24 квітня 2023 року до суду надійшла заява представника скаржника ОСОБА_1 адвоката Яреська Тараса Віталійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у якій Яресько Т.В. просить надати йому можливість участі у судовому засіданні, призначеному на 12 червня 2023 року на 15 год. 00 хв. у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. У своїй заяві представник скаржника вказує, що він ознайомлений з вимогами Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку та відеозапису ходу й результатів процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах.

Дослідивши матеріали справи, роблю такий висновок.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України суд за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Питання про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніше як за п`ять днів до дня проведення такого судового засідання.

Заява представника скаржника Яреська Т.В. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів подана в строк, визначений ст. 212 ЦПК України, у суді наявна технічна можливість проведення судового засідання в такому режимі, а, отже, необхідно задовольнити заяву представника скаржника та провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС).

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 212, 260, 353-355 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Задовольнити заяву представника скаржника ОСОБА_1 адвоката Яреська Тараса Віталійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, яка подана в межах розгляду скарги ОСОБА_1 , особа, дії якої оскаржуються: Носівський відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі, стягувач: акціонерне товариство «Сенс банк», про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження.

Провести судове засідання о 12 год. 00 хв. 12 червня 2023 року в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС) із представником скаржника адвокатом Яреськом Тарасом Віталійовичем, електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1

Копію ухвали про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції невідкладно надіслати особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Анатолій КРУПИНА

Дата ухвалення рішення26.04.2023
Оприлюднено28.04.2023
Номер документу110464140
СудочинствоЦивільне
Сутьвідкриття виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —741/762/16

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Киреєв О. В.

Постанова від 11.12.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шарапова О. Л.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шарапова О. Л.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шарапова О. Л.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шарапова О. Л.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

Ухвала від 12.06.2023

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

Ухвала від 13.04.2023

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні