Ухвала
від 03.05.2023 по справі 609/139/23
ШУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 609/139/23

2/609/96/2023

03 травня 2023 року Шумський районний суд Тернопільської області

в складі головуючої судді Катерняк О.М.

за участі: секретаря судового засіданняМацишиної Г.О.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Шумськ цивільну справу за позовом: ОСОБА_1 до

відповідачів: Релігійної організації «Парафія Святого Георгія Побідоносця села Бриків Шумського району Тернопільської області Тернопільської єпархії Православної Церкви України», Шумської міської ради об`єднаної територіальної громади Кременецького району Тернопільської області,

вимоги позивача: про скасування та виключення державної реєстрації права власності,

учасники справи не з`явилися,

В С Т А Н О В И В:

Адвокат Кожевнікова Олена Валеріївна, яка дії від імені позивача ОСОБА_1 , звернулася до суду із позовом до відповідачів Релігійної організації «Парафія Святого Георгія Побідоносця села Бриків Шумського району Тернопільської області Тернопільської єпархії Православної Церкви України», Шумської міської ради об`єднаної територіальної громади Кременецького району Тернопільської області про скасування та виключення державної реєстрації права власності.

Підготовчий розгляд справи було призначено на 03 травня 2023 року.

Сторони в підготовче судове засідання не з`явилися.

Від представників відповідачів Релігійної організації «Парафія Святого Георгія Побідоносця села Бриків Шумського району Тернопільської області Тернопільської єпархії Православної Церкви України» та Шумської міської ради об`єднаної територіальної громади Кременецького району Тернопільської області надійшли письмові заяви, у яких останні просили провести підготовче судове засідання, яке призначене на 03 травня 2023 року, без їх участі.

Від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Кожевнікової О.В. надійшло письмове клопотання про відкладення даного підготовчого засідання на іншу дату, у зв`язку із участю у іншій справі у Тернопільському господарському суді.

Згідно з ч. 2 ст.198ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, коли питання, визначені ч.2 ст. 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Відповідно доч.6ст.198ЦПК України,у разі відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви підготовче засідання продовжується зі стадії, на якій засідання було відкладене або у ньому була оголошена перерва.

Також суд зазначає, що відповідно до ч. 3ст. 189 ЦПК України, підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Оскільки строк підготовчого провадження, передбаченийст. 189 ЦПК України, закінчується 06 травня 2023 року, а представник позивача просить відкласти дане підготовче засідання, з урахуванням особливостей розгляду справи, суд вважає за необхідне відкласти підготовче засідання та продовжити строк підготовчого провадження на 30 днів.

Згідно з ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Керуючись ст. ст. 189, 197, 198, 247 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Кожевнікової О.В. про відкладення підготовчого засідання задовольнити.

Підготовчезасідання зрозгляду цивільноїсправи запозовом ОСОБА_1 довідповідачів: Релігійної організації «Парафія Святого Георгія Побідоносця села Бриків Шумського району Тернопільської області Тернопільської єпархії Православної Церкви України», Шумської міської ради об`єднаної територіальної громади Кременецького району Тернопільської області про скасування та виключення державної реєстрації права власності відкласти на 12годину 00хвилин 23травня 2023року, яке відбудеться в приміщеннізалу судовихзасідань Шумськогорайонного суду Тернопільської області, що за адресою: вул. І.Франка, 28, м. Шумськ Тернопільської області.

Продовжити підготовче провадження по даній цивільній справі на тридцять днів.

В підготовче засідання викликати сторони, шляхом направлення копії даної ухвали та повідомити про наслідки неявки в підготовче засідання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Ухвала суду складена та підписана 03 травня 2023 року.

Суддя: О. М. Катерняк

Дата ухвалення рішення03.05.2023
Оприлюднено05.05.2023
Номер документу110609043
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування та виключення державної реєстрації права власності, учасники справи не з`явилися

Судовий реєстр по справі —609/139/23

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 13.06.2023

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 23.05.2023

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 27.03.2023

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 06.03.2023

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 23.02.2023

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні