Ухвала
від 26.04.2023 по справі 752/16213/22
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа №752/16213/22 Слідчий суддя в суді першої інстанції - ОСОБА_1

Провадження № 11-сс/824/2476/2023 Суддя-доповідач у суді апеляційної інстанції - ОСОБА_2

Категорія: ст. ст. 170-173 КПК України

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 квітня 2023 року Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у складі:

головуючого судді ОСОБА_2 ,

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

при секретарі судового засідання - ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали провадження за апеляційними скаргами представника ОСОБА_6 - адвоката ОСОБА_7 та прокурора у кримінальному провадженні № 42022100000000478 - прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 , на ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 15 березня 2023 року, -

за участю:

прокурора ОСОБА_8 ,

представників ОСОБА_9 , ОСОБА_10 ,

ОСОБА_7 ,

в с т а н о в и л а:

Ухвалою слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 15 березня 2023 року задоволено частково клопотання прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 про арешт майна у кримінальному провадженні № 42022100000000478 від 14.09.2022 року та накладено арешт на грошові кошти в розмірі 62 420 доларів США (шістдесят дві тисячі чотириста двадцять доларів США), 26 150 Євро (двадцять шість сто п`ятдесят Євро) та 138 600 гривень (сто тридцять вісім тисяч шістсот гривень), що належать ОСОБА_6 .

В іншій частині клопотання - відмовлено.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням слідчого судді, представник ОСОБА_6 - адвокат ОСОБА_7 та прокурор у кримінальному провадженні № 42022100000000478 - прокурор відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 , подали апеляційні скарги, прокурором також подано доповнення до апеляційної скарги та заперечення на апеляційну скаргу представника ОСОБА_6 - адвоката ОСОБА_7 ..

Представник ОСОБА_6 - адвокат ОСОБА_7 в поданій апеляційній скарзі просить поновити строк на апеляційне оскарження та скасувати оскаржувану ухвалу в частині арешту грошових коштів, а в іншій залишити без зміни.

Прокурор відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 , в поданій апеляційній скарзі, з доповненнями просить поновити строк на апеляційне оскарження та змінити оскаржувану ухвалу, задовольнити повністю клопотання прокурора про арешт майна у кримінальному провадженні № 42022100000000478 від 14.09.2022.

На обґрунтування вимог поданої апеляційної скарги представник ОСОБА_6 - адвокат ОСОБА_7 зазначає, що вказана ухвала суду винесена з порушеннями вимог КПК України, оскільки висновки суду, в частині арешту грошових коштів, не підтверджені доказами та документами, що були досліджені в ході судового розгляду та суд не взяв до уваги докази, які могли істотно вплинути на його висновки.

Враховуючи вказане, ухвала суду в частині арешту грошових коштів є необґрунтованою, а тому в цій частині підлягає скасуванню.

Апелянт вказує на те, що твердження прокурора про те, що кошти одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення є лише думкою сторони обвинувачення, яка нічим не підкріплена. В чому полягають ризики приховування майна, як підстава застосування п.п 1, 2 ч. 2 ст. 170 КПК України прокурором не зазначено.

Також апелянт вказує на те, що необхідність спеціальної конфіскації майна відповідно до положень ст.ст. 96-1, 96-2 КК України стало також підставою необхідності накладення арешту на грошові кошти. Однак такий висновок прокурора є необґрунтованим оскільки прокурор не приводить жодних доказів на підтвердження та більше того, є помилковим, оскільки грошові кошти мають законне походження, що було підтверджено в судовому засіданні при розгляді клопотання про арешт.

Апелянт звертає увагу на те, що відповідно до довідки про доходи за 2020 рік, ОСОБА_6 , працюючи на посаді заступника міністра енергетики України, нараховано 308 403, 14 грн. Протягом 2021 року ОСОБА_6 нараховано 710 382, 98 грн., що підтверджується довідкою про доходи за вказаний період. В 2021 році НАЗК проводило перевірку декларації ОСОБА_6 за попередній 2020 рік. Аналізуючи лист НАЗК №42-01/47797/21 від 25.06.21 вбачається, що ОСОБА_6 задекларовано готівкові кошти у сумі 90 000 дол. США, 950 000 грн., 1 377 902 грн. розміщених на банківських рахунках, 60 000 грн. готівкових коштів, які належать дружині, а також кошти в сумі 656 064 грн., які розміщені на банківських рахунках та належать дружині. Як наслідок, НАЗК запропонувала ОСОБА_6 документально підтвердити законність походження вказаних коштів

В подальшому, останнім було повністю підтверджено законність походження грошей, що знайшло своє відображення в Довідці НАЗК №395/21 від 13.08.21 відповідно до якої будь-яких ознак незаконного збагачення чи необґрунтованості активів не встановлено.

При цьому ОСОБА_6 подану декларацію за 2021 рік, яка прийнята та відображає достовірну інформацію про майновий стан декларанта. Так, ОСОБА_6 задекларовано у власності, серед усього іншого, готівкові кошти в розмірі 90 000 доларів США, 1 150 000 гривень, 7 000 Євро, 60 000 грн., які належать дружині - ОСОБА_11 .

З огляду на вказане, очевидно, що віднайдені в ході обшуків грошові кошти мають законне походження, не здобуті в ході злочинної діяльності та не мають відношення до розслідуваного кримінального провадження.

На обґрунтування вимог клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження апелянт зазначає, що судове засідання щодо розгляду клопотання прокурора про арешт майна було призначене на 14.03.23. Після його проведення слідчим суддею було озвучено рішення про оголошення самого рішення 15.03.23, однак в цей день судове засідання не відбулося, ухвала проголошена не була, ні повністю, ні її вступна та резолютивна частина.

Із вказаного приводу неодноразово подавались до суду заяви в яких зазначалось про те, що результати розгляду клопотання та відповідно зміст ухваленого судом рішення не відомі, що позбавляло сторону захисту можливості реалізувати право на апеляційне оскарження. Не зважаючи на те, що ухвала суду датована 15.03.23, фактично в цей день вона проголошена не була в присутності захисника, а отримана була лише 28.03.23. Таким чином, до 28.03.23 сторона захисту не знала та не могла знати про результати розгляду клопотання прокурора, а відтак і будь-яким чином реалізувати право на апеляційне оскарження.

На обґрунтування вимог поданої апеляційної скарги, з доповненнями прокурор зазначає, що оскаржувана ухвала є незаконною та необґрунтованою.

Апелянт вказує на те, що висновок суду про те, що суд вважає, що твердження прокурора про наявність правових підстав для накладення арешту на майно є передчасним, оскільки ст. 170 КПК України містить вичерпний перелік підстав для накладення арешту на майно, а матеріали клопотання не містять процесуальних документів, що підтверджують наявність підстав для накладення арешту на вказане майно, як тимчасово вилучене, оскільки обшуки були проведені на підставі ухвал слідчого судді, не відповідає фактичним обставинам кримінального провадження.

Так, 01.03.2023 у кримінальному провадженні проведено ряд обшуків за фактичними місцями здійснення господарської діяльності та місцями проживання фігурантів кримінального провадження, за результатами яких вилучено речі та документи, які мають значення для кримінального провадження.

Відповідно до ухвал слідчого судді, якими надано дозвіл на проведення вказаних обшуків, суддя в резолютивній частині зазначила, що надає дозвіл на проведення обшуку з метою виявлення та відшукання документальних матеріалів, тощо, проте дозвіл безпосередньо на вилучення таких документів не надано.

За таких обставин, все вилучене під час обшуків майно має статус тимчасово вилученого, яке підлягає накладенню арешту.

Апелянт звертає увагу на те, що вилучені під час обшуків документи визнано речовими доказами на підставі постанови слідчого від 01.03.2023, їх оглянуто та встановлено, що у вказаних документах міститься інформація, яка має значення для досудового розслідування, необхідні для проведення комплексної судово-товарознавчої та економічної експертизи, проведення якої доручено експертам Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України, необхідні спеціалістам Державної аудиторської служби України для проведення відповідного дослідження.

Таким чином, вилучені документи мають важливе значення для встановлення обставин кримінального правопорушення, а тому підлягають арешту як речові докази.

Висновок суду про те, що вилучена в ході обшуків техніка також не має ознак речових доказів, визначених ст. 98 КПК України. Вона не має на собі будь-яких слідів злочину. У зв`язку із наданням доступу до вмісту ноутбуків, планшетів, комп`ютерів та телефонів, органи досудового розслідування мали можливість дослідити зміст вказаних електронних засобів, скопіювати будь-яку необхідну інформацію, документи, не відповідає фактичним обставинам кримінального провадження.

Вилучена під час обшуків техніка визнана речовими доказами на підставі постанови слідчого від 01.03.2023, оглянута та встановлено, що вони містять інформацію, яка має значення для досудового розслідування, з метою отримання даних, для яких необхідні спеціальні знання, слідчим призначено комп`ютерно-технічну експертизу техніки, вилученої за результатами проведення обшуків.

Твердження слідчого судді, що органи досудового розслідування мали можливість дослідити зміст вказаних електронних засобів не відповідає дійсності, оскільки на деяких засобах міститься пароль, дослідження яких без проведення відповідної експертизи неможливе.

На обґрунтування вимог клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження апелянт зазначає, що прокурор об`єктивно не міг знати про результати розгляду його клопотання, так як судове засідання відбулось 14.03.2023, а про результати рішення суддею повідомлено не було, прокурор неодноразово звертався до секретаря та помічника судді з проханням надати копію ухвали, але йому її надано не було, у зв`язку з чим, подав слідчому судді заяву і лише 30.03.2023 отримав копію ухвали, фактично дізнався про результат розгляду клопотання.

Адвокатом ОСОБА_10 , який діє в інтересах осіб у яких було вилучено майно, а саме ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ТОВ «ІНТЕРБІС», ТОВ «РЕДІ-ІНВЕСТ» та адвокатом ОСОБА_9 , в інтересах ОСОБА_16 та ОСОБА_17 , подано заперечення на апеляційну скаргу прокурора, в яких останній просить відмовити у задоволенні вказаної апеляційної скарги прокурора в повному обсязі.

Заслухавши доповідь судді, доводи прокурора, який підтримав свою апеляційну скаргу, з доповненнями та просив її задовольнити в повному обсязі, з наведених в ній підстав та заперечував щодо задоволення апеляційної скарги представника ОСОБА_6 - адвоката ОСОБА_7 , доводи адвоката ОСОБА_7 , в підтримку апеляційної скарги, в інтересах ОСОБА_6 , яку останній просив задовольнити з наведених в ній підстав та заперечував щодо задоволення апеляційної скарги прокурора, пояснення адвоката ОСОБА_10 , який діє в інтересах осіб у яких було вилучено майно, а саме ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ТОВ «ІНТЕРБІС», ТОВ «РЕДІ-ІНВЕСТ» та адвоката ОСОБА_9 , який діє в інтересах ОСОБА_16 та ОСОБА_17 , які заперечували щодо задоволення апеляційної скарги прокурора, дослідивши матеріали, які надійшли з суду першої інстанції, перевіривши доводи апеляційних скарг, з доповненнями, а також з урахуванням заперечень, які подано на апеляційні скарги, колегія суддів приходить до висновку, що апеляційна скарга, з доповненнями прокурора підлягає задоволенню, а апеляційна скарга представника ОСОБА_6 - адвоката ОСОБА_7 частковому задоволенню, з наступних підстав.

Відповідно до вимог пункту 3 ч. 2 ст. 395 КПК України апеляційна скарга на ухвалу слідчого судді подається протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Згідно абзацу 2 ч. 3 ст. 395 КПК України, якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання нею копії судового рішення.

Строк апеляційного оскарження може бути поновлений, якщо причини його пропуску є поважними.

Згідно з ч. 1 ст. 117 КПК України пропущений із поважних причин строк повинен бути поновлений за клопотанням заінтересованої особи ухвалою слідчого судді, суду.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 113 КПК України, будь-яка процесуальна дія під час кримінального провадження має бути виконана без невиправданої затримки і в будь-якому разі не пізніше граничного строку, визначеного відповідним положенням цього Кодексу.

Перевіряючи вимоги клопотань про поновлення строку на апеляційне оскарженняухвали слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 15 березня 2023 року, колегією суддів встановлено, що 14.03.2023 під час розгляду клопотання про арешт майна був присутній прокурор ОСОБА_8 та представники ОСОБА_18 та ОСОБА_7 . Однак апелянти вказують, що після проведення розгляду 14.03.2023 слідчий суддя повідомив, що рішення буде оголошено 15.03.23, проте в цей день судове засідання не відбулося, ухвала проголошена не була, ні повністю, ні її вступна та резолютивна частина. Повний текст ухвали отримано відповідно до матеріалів справи прокурором 30.03.2023, представником ОСОБА_6 - адвокатом ОСОБА_7 28.03.2023 /т. 2 а.с. 260/. Іншої інформації матеріали справи не містять, а тому колегія суддів вважає за необхідне задовольнити вказані клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження, з підстав того, що для написання апеляційної скарги необхідний повний текст рішення суду для розуміння мотивів та правових підстав постановленого судового рішення.

Відповідно до висновку об`єднаної палати Касаційного кримінального суду Верховного Суду сформованого у постанові від 27 травня 2019 року у справі №461/1434/18, у випадку, коли слідчий суддя з посиланням на ч.2 ст.376 КПК України постановив ухвалу та оголосив її вступну та резолютивну частини, а повний текст ухвали оголосив в інший день, строк подачі апеляційної скарги обчислюється з дня оголошення резолютивної частини ухвали. У разі, якщо повний текст було складено пізніше, у випадку необізнаності у заінтересованих осіб з мотивами прийнятого слідчим суддею рішення, вказане за їх клопотанням може бути визнано поважною причиною пропуску строку апеляційного оскарження та підставою для його поновлення в порядку, передбаченому ч.1 ст.117 КПК України.

Як вбачається з представлених в апеляційний суд матеріалів, слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42022100000000478 від 14.09.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

В ході досудового розслідування отримано інформацію щодо запровадження службовими особами національного оператора вугільного ринку України ДП «Укрвугілля» за попередньою змовою з ТОВ «Інтербіс» (ЄДРПОУ 20335263) та іншими невстановленими особами, протиправного механізму розтрати грошових коштів, виділених на створення стратегічного запасу вугілля для сталого проходження опалювального сезону 2022/2023 років у рамках реалізації постанови Кабінету міністрів України № 838 від 22.07.2022 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов`язків на оператора системи передачі для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії».

У відповідності до вищевказаної постанови на НЕК «Укренерго» (далі - оператор системи передачі) тимчасово покладено спеціальні обов`язки із забезпечення безпеки постачання електричної енергії, а саме надання цільової безвідсоткової поворотної допомоги ДП «Укрвугілля» на суму, яка необхідна для придбання вугільної продукції в обсязі до 1 млн тонн за ринковою ціною, але не більш як 2,5 млрд гривень, для потреб виробників електричної енергії, які у своєму складі мають теплоелектростанції та теплоелектроцентралі, з метою забезпечення безпеки постачання електричної енергії.

При цьому, умовами надання ДП «Укрвугілля» безвідсоткової поворотної фінансової допомоги є:

- її повернення оператору системи передачі у повному обсязі в строк до 1 червня 2023 року;

- придбання вугільної продукції в обсягах та за характеристиками, визначеними відповідними виробниками електричної енергії з урахуванням затверджених Міненерго прогнозного балансу електричної енергії ОЕС України на 2022 рік, графіка накопичення вугілля на кінець кожного місяця, та за погодженням з Міненерго;

- під час закупівлі вугільної продукції перевага надається вугіллю вітчизняного видобутку;

- поставка та фактична передача вугільної продукції відповідним виробникам електричної енергії здійснюється в обсягах, погоджених Міненерго, з урахуванням виконання графіка накопичення вугілля та на умовах відтермінування платежу в порядку, визначеному договором (договорами) поставки.

Проте, відповідно до п.1 Положення створення т.зв. «державного резерву вугілля» необхідне для забезпечення безпеки постачання електричної енергії протягом осінньо-зимового періоду 2022-2023 років.

Окрім цього, п. 5 вказаної постанови безвідсоткова поворотна фінансова допомога, надана ДП «Укрвугілля» згідно з пунктом 4 цього Положення, повинна бути спрямована на придбання вугільної продукції для подальшої поставки її виробникам електричної енергії, які у своєму складі мають теплоелектростанції та теплоелектроцентралі, з дотриманням визначених умов.

Так, Міністерством енергетики України визначено перелік об`єктів енергогенеруючих компаній задіяних в забезпечені стратегічного запасу.

Проте, службові особи ДП «Укрвугілля», використовуючи ресурс цільової безвідсоткової поворотної допомоги, здійснивши придбання вугілля, його переробку, збагачення та накопичення, необхідне для задоволення інтересів громадян, суспільства і держави, та забезпечення безпеки постачання електричної енергії протягом осінньо-зимового періоду 2022/23 року, забезпечення сталої роботи електроенергетичної галузі і конкурентоспроможності національної економіки, діючи всупереч інтересам держави, здійснили реалізацію відповідної вугільної продукції приватній комерційній структурі ТОВ «Інтербіс», яка у своєму складі не має теплоелектростанцій та теплоелектроцентралей, а лише виконує функції посередника.

Окрім цього, під час виконання договорів з постачання вугілля на ТЕС/ТЕЦ систематично виникають значні розбіжності між показниками якості вугільної продукції (зольності), встановленими лабораторними дослідженнями державних вуглевидобувних підприємств чи вуглезбагачувальних фабрик (ТОВ «ВЕК», ПАТ «ЛВК» та інші), та показниками лабораторій ТЕС/ТЕЦ (Трипільська ТЕЦ, Дарницька ТЕС, Сумська ТЕЦ, Черкаська ТЕЦ та інші), що дає можливість отримувати приватними компаніями додаткові об`єми вугілля, кошти від реалізації яких в подальшому, спрямовуються на власні потреби службових осіб державних підприємств, підпорядкованих Міністерству енергетики України.

Зокрема, ДП «Укрвугілля» заключило договір поставки вугілля

№ 02/2022-ЕН від 19.04.2022 з ТОВ «Інтербіс», відповідно до якого державне підприємство реалізовує вугілля на адресу суб`єкта господарської діяльності, який у своєму складі не має теплоелектростанцій та теплоелектроцентралей, а лише виконує функції посередників.

Починаючи з червня 2022 року ДП «Укрвугілля» на виконання вказаного договору здійснило реалізацію 132,1 тис. тон (3502,6 грн/тонна) вугілля марок Г(Г2)/ГЖ (0-100) загальною вартістю близько 553,7 млн грн. в адресу ТОВ «Інтербіс».

В подальшому придбану вугільну продукцію ТОВ «Інтербіс» реалізовує в адресу наступних підприємств:

- ТОВ «Подільськінвест» (ЄДРПОУ 31226834, контракт на поставку вугілля № 01-05/22п від 10.05.2022) - 76,16 тис. тон (4643,8 грн/тонна) загальною вартістю 423,7 млн грн. (в подальшому було реалізовано в адресу АТ «Подільський цемент» (ЄДРПОУ 00293091, контракт на поставку вугілля № CW2319028 від 12.05.2022) за ціною 4727,5 грн/тонна;

- ПрАТ «Івано-Франківськцемент» (ЄДРПОУ 0029298) - 53,297 тис. тон (4633,02 грн/тонна) загальною вартістю 295,016 млн грн.

При цьому, в схемі постачання вугільної продукції ТОВ «Інтербіс» використовує підконтрольну фірму «транзитер» ТОВ «Подільськінвест» (ЄДРПОУ 31226834) для завищення ціни, формування схемного податкового кредиту та подальшого виведення грошових коштів в тіньовий сектор економіки (Відповідно до залізничної накладної відправником продукції зазначено ВП «Вуглезбут» ДП «Львіввугілля» (ЄДРПОУ 32323256), а отримувачем ПАТ «Подільський Цемент»).

Зокрема, вищевказаними умисними діями службових осіб ДП «Укрвугілля» в період виконання постанови «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов`язків на оператора системи передачі для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії» з 22.07.2022 по 04.11.2022, під час здійснення реалізації ТМЦ за нижчою ціною в адресу ТОВ «ІНТЕРБІС» (ЄДРПОУ 20335263)та вищою ціною в адресу ТЕС, відповідно до суми перевищених витрат на її закупівлю, забезпечено порушення графіку накопичення вугілля на промислових майданчиках виробників електричної енергії, що складає понад 200 тис тонн товарної вугільної продукції, вартістю 700 млн грн.

Таким чином, службовими особами владних повноважень вчиняються дії направлені на нанесення шкоди економічній та енергетичній безпеці України, шляхом протиправного надання переваги реалізації вітчизняного вугілля комерційним структурам в супереч інтересам держави.

Так, 01.03.2023 у кримінальному провадженні проведено ряд обшуків за фактичними місцями здійснення господарської діяльності та місцями проживання фігурантів кримінального провадження, за результатами яких вилучено наступні речі та документи:

1.1 за адресою: м. Київ, вул. Трьохсвятительська, буд. 11, офіс. 19 - адреса місцезнаходження ДП «Укрвугілля» вилучено: оригінали договорів та документів ДП «УКРВУГІЛЛЯ», зокрема договори з ТОВ «Інтербіс»; оригінал Договору поставки вугілля від 19.04.2022 № 02/2022-ЕН на 9 арк.; оригінал Додаткової угоди №1 від 18.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Додаткової угоди №2 від 18.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Додаткової угоди №3 від 03.06.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації № 1 від 19.04.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації № 2 від 29.04.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №3 від 10.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №4 від 17.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №5 від 23.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №5 від 23.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №6 від 24.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №7 від 03.06.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №8 від 29.06.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №9 від 29.06.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №10 від 25.07.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №11 від 29.07.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №12 від 02.08.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №13 від 15.08.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №14 від 31.08.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №15 від 14.10.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; Договори з ПП «ЄТЛЦ», зокрема: оригінал договору транспортного експедирування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 6 арк.; оригінал додаткової угоди від 04.08.2022 №65 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 2 арк.; оригінал додаткової угоди від 21.10.2022 №66 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 01.11.2022 №67 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 17.11.2022 №68 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 3 арк.; оригінал додаткової угоди від 17.11.2022 №69 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 18.11.2022 №70 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 27.12.2022 №72 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 30.12.2022 №73 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; Договори з ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ», зокрема: оригінал договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19.04.2022 року - в одному екз. на 12 арк.; оригінал додаткової угоди б/н від 19 квітня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди № 1 від 18 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди № 2 від 18 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди № 3 від 03 квітня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 1 від 19 квітня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 2 від 29 квітня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року- в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 3 від 10 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 4 від 17 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 6 від 24 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 7 від 03 червня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 8 від 29 червня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 9 від 29 червня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 10 від 25 липня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 11 від 29 липня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 12 від 02 серпня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 13 від 15 серпня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 14 від 01 вересня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; обсяг поставки вугілля ТОВ «Інтербіс» в період квітень-серпень 2022 року - в одному екземплярі на 1 арк.; обсяг поставки вугілля ТОВ «Інтербіс» в період серпень-листопад 2022 року - в одному екземплярі на 1 арк.; довідка щодо поставки вугілля в рамках Постанови КМУ №838 від 22.07.2022 року «Про затвердження положення про покладання спеціальних обов`язків на оператора системи передачі для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії» та стан взаєморозрахунків станом на 01.03.2023 року - в одному екземплярі на 1 арк.; орієнтовний графік надходження грошових коштів від теплової генерації в рамках виконання Постанови КМУ №838 від 22.07.2022 року «Про затвердження положення про покладання спеціальних обов`язків на оператора системи передачі для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії» та стан взаєморозрахунків станом на 01.03.2023 року - в одному екземплярі на 1 арк; Оригінали актів приймання-передачі вугільної продукції ДП "УКРВУГІЛЛЯ" ТА ТОВ "ІНТЕРБІС", зокрема: акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.04.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.04.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.04.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок,ціни та вартості від 30.04.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 02.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 07.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 08.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 09.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 10.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 11.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 13.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 18.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 20.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 24.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 25.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 27.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 06.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок,ціни та вартості від 08.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 10.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 11.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 11.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 14.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 14.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 17.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 18.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 20.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 25.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 27.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 29.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 07.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 07.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 08.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 08.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 09.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 10.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 10.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 14.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок,ціни та вартості від 25.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 25.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 27.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 29.07.20222; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 31.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 31.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 02.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 07.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 09.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 13.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 13.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 17.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 18.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 20.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 29.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 11.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 13.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 14.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 18.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 20.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 24.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 27.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.09.2022; Акт приймання-передачі та розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 29.09.2022; Акт приймання-передачі та розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.09.2022; Акт приймання-передачі та розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.11.2022; Оригінали документів ДП «УКРВУГІЛЛЯ» та ПП "ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТРАНСПОРТНО-ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР", зокрема: Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 16.08.2022; рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 13 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 12 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 11 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 10 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 9 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 14 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 15 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 16 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 17 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 18 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 19 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 1 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 9 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 10 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 24 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 13 від 16.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 16 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 17 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 18 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 19 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 22 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 23 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 20 від 19.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 21 від 19.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 27 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 29 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 30 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 31 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 34 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 25 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 26 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 28 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 32 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 33 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 44 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 45 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 1 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 9 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 10 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, реєстр вагонів № 11 від 13.10.2022; Рахунок-фактура, акт наданих послуг № 12 від 13.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 13 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 14 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 15 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 17 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 25 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 16 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 20 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 19 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 18 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 23 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 22 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 21 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 24 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 26 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, реєстр вагонів № 27 від 25.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 30 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 29 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 31 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 32 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 33 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 34 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 35 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 36 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 37 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 50 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 51 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 52 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 53 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 79 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, реєстр вагонів № 78 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 9 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 10 від 11.11.2022; Рахунок-коригування, акт-коригування, реєстр вагонів № 16 від 16.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 11 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 12 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 13 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 14 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 15 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 25 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 26 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 27 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 28 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 29 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 30 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 31 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 36 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 1 від 05.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 34 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 35 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 36 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 37 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 38 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 54 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 55 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 56 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 57 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 58 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 59 від 31.12.2022; Реєстр платіжних доручень за квітень 2022 р. - грудень 2022 р. по ПП "ЄТЛЦ" 05.08.2022 Платіжне доручення; 19.08.2022 Платіжне доручення; 31.08.2022 Платіжне доручення, 02.09.2022 Платіжне доручення; 05.09.2022 Платіжне доручення, 07.09.2022 платіжне доручення, 08.09.2022 Платіжне доручення, 13.09.2022 Платіжне доручення; 15.09.2022 Платіжне доручення; 23.09.2022Платіжне доручення; 28.09.2022 Платіжне доручення; 30.09.2022 Платіжне доручення; 06.10.2022 Платіжне доручення; 10.10.2022 Платіжне доручення; 12.10.2022 Платіжне доручення; 14.10.2022 Платіжне доручення; 17.10.2022 Платіжне доручення; 19.10.2022 Платіжне доручення; 20.10.2022 Платіжне доручення; 21.10.2022 Платіжне доручення; 25.10.2022 Платіжне доручення; 31.10.2022 Платіжне доручення; 01.11.2022 Платіжне доручення; 04.11.2022 Платіжне доручення; 08.11.2022 Платіжне доручення; 10.11.2022 Платіжне доручення; 16.11.2022 Платіжне доручення; 18.11.2022 Платіжне доручення; 22.11.2022 Платіжне доручення; 25.11.2022 Платіжне доручення; 28.11.2022 Платіжне доручення; 30.11.2022 Платіжне доручення; 08.12.2022 Платіжне доручення; 12.12.2022 Платіжне доручення; 15.12.2022 Платіжне доручення; 19.12.2022 Платіжне доручення; 22.12.2022 Платіжне доручення; 26.12.2022 Платіжне доручення; 28.12.2022 Платіжне доручення; Реєстр платіжних доручень за квітень 2022 р. - грудень 2022 р. по ДП "Львівугілля" (дог. № 01-22/ЕН від 19.04.2022р.), зокрема: 22.04.2022 Платіжне доручення; 25.04.2022 Платіжне доручення; 27.04.2022 Платіжне доручення; 02.05.2022 Платіжне доручення; 02.05.2022 Платіжне доручення; 03.05.2022 Платіжне доручення; 04.05.2022 Платіжне доручення; 06.05.2022 Платіжне доручення; 10.05.2022 Платіжне доручення; 10.05.2022 Платіжне доручення; 11.05.2022 Платіжне доручення; 12.05.2022 Платіжне доручення; 13.05.2022 Платіжне доручення; 16.05.2022 Платіжне доручення; 19.05.2022 Платіжне доручення; 20.05.2022 Платіжне доручення; 24.05.2022 Платіжне доручення; 25.05.2022 Платіжне доручення; 27.05.2022 Платіжне доручення; 31.05.2022 Платіжне доручення; 31.05.2022 Платіжне доручення; 01.06.2022 Платіжне доручення; 02.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 07.06.2022 Платіжне доручення; 08.06.2022 Платіжне доручення; 08.06.2022 Платіжне доручення; 09.06.2022 Платіжне доручення; 06.07.2022 Платіжне доручення; 07.07.2022 Платіжне доручення; 08.07.2022 Платіжне доручення; 11.07.2022 Платіжне доручення; 12.07.2022 Платіжне доручення; 14.07.2022 Платіжне доручення; 18.07.2022 Платіжне доручення; 20.07.2022 Платіжне доручення; 21.07.2022 Платіжне доручення; 25.07.2022 Платіжне доручення; 26.07.2022 Платіжне доручення; 27.07.2022 Платіжне доручення; 28.07.2022 Платіжне доручення; 29.07.2022 Платіжне доручення; 01.08.2022 Платіжне доручення; 02.08.2022 Платіжне доручення; 03.08.2022 Платіжне доручення; 04.08.2022 Платіжне доручення; 08.08.2022 Платіжне доручення; 09.08.2022 Платіжне доручення; 09.08.2022 Платіжне доручення; 10.08.2022 Платіжне доручення; 11.08.2022 Платіжне доручення; 11.08.2022 Платіжне доручення; 12.08.2022 Платіжне доручення; 15.08.2022 Платіжне доручення; 16.08.2022 Платіжне доручення; 18.08.2022 Платіжне доручення; 24.08.2022 Платіжне доручення; 25.08.2022 Платіжне доручення; 26.08.2022 Платіжне доручення; 01.09.2022 Платіжне доручення; 02.09.2022 Платіжне доручення; 19.09.2022 Платіжне доручення; 22.09.2022 Платіжне доручення; 23.09.2022 Платіжне доручення; 27.09.2022 Платіжне доручення; 29.09.2022 Платіжне доручення; 19.10.2022 Платіжне доручення; 27.10.2022 Платіжне доручення; 09.12.2022 Платіжне доручення; Реєстр платіжних доручень за квітень 2022 р. - грудень 2022 р. по ТОВ "Інтербіс", зокрема: 21.04.2022 Платіжне доручення; 25.04.2022 Платіжне доручення; 27.04.2022 Платіжне доручення; 29.04.2022 Платіжне доручення; 02.05.2022 Платіжне доручення; 03.05.2022 Платіжне доручення; 03.05.2022 Платіжне доручення; 04.05.2022 Платіжне доручення; 04.05.2022 Платіжне доручення; 06.05.2022 Платіжне доручення; 09.05.2022 Платіжне доручення; 10.05.2022 Платіжне доручення; 11.05.2022 Платіжне доручення; 12.05.2022 Платіжне доручення; 12.05.2022 Платіжне доручення; 13.05.2022 Платіжне доручення; 16.05.2022 Платіжне доручення; 17.05.2022 Платіжне доручення; 18.05.2022 Платіжне доручення; 19.05.2022 Платіжне доручення; 20.05.2022 Платіжне доручення; 23.05.2022 Платіжне доручення; 25.05.2022 Платіжне доручення; 26.05.2022 Платіжне доручення; 27.05.2022 Платіжне доручення; 30.05.2022 Платіжне доручення; 31.05.2022 Платіжне доручення; 02.06.2022 Платіжне доручення; 03.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 07.06.2022 Платіжне доручення; 08.06.2022 Платіжне доручення; 09.06.2022 Платіжне доручення; 10.06.2022 Платіжне доручення; 10.06.2022 Платіжне доручення; 16.06.2022 Платіжне доручення; 17.06.2022 Платіжне доручення; 20.06.2022 Платіжне доручення; 20.06.2022 Платіжне доручення; 21.06.2022 Платіжне доручення; 22.06.2022 Платіжне доручення; 22.06.2022 Платіжне доручення; 24.06.2022 Платіжне доручення; 27.06.2022 Платіжне доручення; 27.06.2022 Платіжне доручення; 27.06.2022 Платіжне доручення; 29.06.2022 Платіжне доручення; 30.06.2022 Платіжне доручення; 01.07.2022 Платіжне доручення; 04.07.2022 Платіжне доручення; 05.07.2022 Платіжне доручення; 06.07.2022 Платіжне доручення; 06.07.2022 Платіжне доручення; 07.07.2022 Платіжне доручення; 07.07.2022 Платіжне доручення; 11.07.2022 Платіжне доручення; 11.07.2022 Платіжне доручення; 11.07.2022 Платіжне доручення; 12.07.2022 Платіжне доручення;12.07.2022 Платіжне доручення; 13.07.2022 Платіжне доручення; 13.07.2022 Платіжне доручення; 15.07.2022 Платіжне доручення; 15.07.2022 Платіжне доручення; 18.07.2022 Платіжне доручення; 18.07.2022 Платіжне доручення; 19.07.2022 Платіжне доручення; 19.07.2022 Платіжне доручення; 20.07.2022 Платіжне доручення; 22.07.2022 Платіжне доручення; 22.07.2022 Платіжне доручення; 25.07.2022 Платіжне доручення; 25.07.2022 Платіжне доручення; 26.07.2022 Платіжне доручення; 26.07.2022 Платіжне доручення; 27.07.2022 Платіжне доручення; 27.07.2022 Платіжне доручення; 28.07.2022 Платіжне доручення; 28.07.2022 Платіжне доручення; 29.07.2022 Платіжне доручення; 29.07.2022 Платіжне доручення; 01.08.2022 Платіжне доручення; 01.08.2022 Платіжне доручення; 02.08.2022 Платіжне доручення: 02.08.2022 Платіжне доручення; 03.08.2022 Платіжне доручення; 04.08.2022 Платіжне доручення; 04.08.2022 Платіжне доручення; 05.08.2022 Платіжне доручення; 05.08.2022 Платіжне доручення; 08.08.2022 Платіжне доручення; 08.08.2022 Платіжне доручення; 09.08.2022 Платіжне доручення; 10.08.2022 Платіжне доручення; 10.08.2022 Платіжне доручення; 11.08.2022 Платіжне доручення; 11.08.2022 Платіжне доручення; 12.08.2022 Платіжне доручення; 15.08.2022 Платіжне доручення; 15.08.2022 Платіжне доручення; 15.08.2022 Платіжне доручення; 16.08.2022 Платіжне доручення; 18.08.2022 Платіжне доручення; 19.08.2022 Платіжне доручення; 22.08.2022 Платіжне доручення; 23.08.2022 Платіжне доручення; 25.08.2022 Платіжне доручення; 31.08.2022 Платіжне доручення; 01.09.2022 Платіжне доручення; 02.09.2022 Платіжне доручення; 06.09.2022 Платіжне доручення; 12.09.2022 Платіжне доручення; 13.09.2022 Платіжне доручення; 14.09.2022 Платіжне доручення; 15.09.2022 Платіжне доручення; 16.09.2022 Платіжне доручення; 19.09.2022 Платіжне доручення; 20.09.2022 Платіжне доручення; 21.09.2022 Платіжне доручення; 22.09.2022 Платіжне доручення; 23.09.2022 Платіжне доручення; 26.09.2022 Платіжне доручення; 27.09.2022 Платіжне доручення; 28.09.2022 Платіжне доручення; 29.09.2022 Платіжне доручення; 30.09.2022 Платіжне доручення; 03.10.2022 Платіжне доручення; 04.10.2022 Платіжне доручення; 05.10.2022 Платіжне доручення; 12.10.2022 Платіжне доручення; 14.10.2022 Платіжне доручення; 07.12.2022 Платіжне доручення; Оригінали актів приймання-передачі вугільної продукції, розрахунків знижок/надбавок, цін та вартості вугілля, рахунків від ДП "ЛЬВІВВУГІЛЛЯ", зокрема: Акт приймання-передачі вугільної продукції №44, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.04.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №47, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.04.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №49, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.04.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №48, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.04.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №54, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №55, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 02.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №56, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.05.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №57, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 07.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №58, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 08.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №59, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 09.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №62, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 10.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №63, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 11.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №64, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №65; Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, зокрема: рахунок від 13.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №66, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №67, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 18.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №68, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.05.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №69, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 20.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №70, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №71, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №74, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №75, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 24.05.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №76, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 25.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №77, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №78, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 27.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №82, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №83, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.06.202»; Акт приймання-передачі вугільної продукції №84, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №85, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 06.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №87, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 08.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №88, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 10.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №90 Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 11.06.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №89, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 11.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №91, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 14.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №92, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 14.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №95, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №96, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №97, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №98, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 17.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 99, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 18.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №100 Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №102, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 20.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №103, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №105, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №106, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.06.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №107, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 25.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №108, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №110, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 27.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №111, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.06.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №112, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 29.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №113, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №114, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №115, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №117, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №116, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №118, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №119, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №120, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №121, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №122, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №123, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 07.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №124, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 07.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №125, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 08.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №126, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 08.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №127, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 09.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №128, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 09.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №129, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 10.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №130, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 10.07.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №134; Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля рахунок від 12.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №133, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №137, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 14.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №138, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №139, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №140, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №141, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №142, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №143, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №144, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №145, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №146, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №147, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №148, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №149, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №150, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №151, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 25.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №152, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 25.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №153, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №154, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №155, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 27.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №156, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №157, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 29.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №158, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №159 Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №161, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 31.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №160, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 31.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №162 Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №163, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.08.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №164, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 02.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №165, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 166, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №167, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №168, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №170, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №169, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №171, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 07.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №172, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 09.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №173, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №174, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №176, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 13.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №175, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 13.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №177, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №178, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 17.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №183, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 18.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №184, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №185, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 20.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №186, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №187, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 194, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 29.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №197, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №206, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 11.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №207, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №208, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 13.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №211, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 14.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №212, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №213, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №214, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 18.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №217, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 215, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 216, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 20.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 218, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №219, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №220, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 24.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №221, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №222, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 27.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №223, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №224, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 29.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №225, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №238/2, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.11.2022; реєстр виписаних та зареєстрованих ДП "УКРВУГІЛЛЯ" податкових накладних по операціям з ТОВ "Інтербіс", зокрема: 381 16.11.2022 00:00:00; 384 16.11.2022 00:00:00; 383 16.11.2022 00:00:00; 376 16.11.2022 00:00:00; 386 16.11.2022 00:00:00; 385 16.11.2022 00:00:00; 382 16.11.2022 00:00:00; 374 16.11.2022 00:00:00; 369 16.11.2022 00:00:00; 375 16.11.2022 00:00:00; 377 16.11.2022 00:00:00; 378 16.11.2022 00:00:00; 380 16.11.2022 00:00:00; 370 16.11.2022 00:00:00; 372 16.11.2022 00:00:00; 379 16.11.2022 00:00:00; 371 16.11.2022 00:00:00; 373 16.11.2022 00:00:00; 387 16.11.2022 00:00:00; 391 07.12.2022 00:00:00; 274 05.10.2022 00:00:00; 273 04.10.2022 00:00:00; 276 14.10.2022 00:00:00; 275 12.10.2022 00:00:00; 272 03.10.2022 00:00:00; 237 29.09.2022 00:00:00; 235 27.09.2022 00:00:00; 238 30.09.2022 00:00:00; 236 28.09.2022 00:00:00; 234 26.09.2022 00:00:00; 233 23.09.2022 00:00:00; 232 22.09.2022 00:00:00; 231 21.09.2022 00:00:00; 230 20.09.2022 00:00:00; 227 19.09.2022 00:00:00; 204 16.09.2022 00:00:00; 201 13.09.2022 00:00:00; 203 15.09.2022 00:00:00; 202 14.09.2022 00:00:00; 200 12.09.2022 00:00:00; 199 06.09.2022 00:00:00; 198 02.09.2022 00:00:00; 197 01.09.2022 00:00:00; 174 22.08.2022 00:00:00; 187 31.08.2022 00:00:00; 175 23.08.2022 00:00:00; 176 25.08.2022 00:00:00; 173 19.08.2022 00:00:00; 172 18.08.2022 00:00:00; 171 16.08.2022 00:00:00; 167 15.08.2022 00:00:00; 168 15.08.2022 00:00:00; 165 15.08.2022 00:00:00; 164 12.08.2022 00:00:00; 162 11.08.2022 00:00:00; 163 11.08.2022 00:00:00; 160 10.08.2022 00:00:00; 161 10.08.2022 00:00:00;159 09.08.2022 00:00:00; 158 08.08.2022 00:00:00; 151 02.08.2022 00:00:00; 157 08.08.2022 00:00:00; 150 02.08.2022 00:00:00; 156 05.08.2022 00:00:00; 149 01.08.2022 00:00:00;155 05.08.2022 00:00:00; 154 04.08.2022 00:00:00; 153 04.08.2022 00:00:00; 152 03.08.2022 00:00:00; 148 01.08.2022 00:00:00; 125 29.07.2022 00:00:00; 124 29.07.2022 00:00:00; 123 28.07.2022 00:00:00; 122 28.07.2022 00:00:00; 121 27.07.2022 00:00:00; 120 27.07.2022 00:00:00; 119 26.07.2022 00:00:00; 118 26.07.2022 00:00:00; 114 22.07.2022 00:00:00; 115 22.07.2022 00:00:00; 117 25.07.2022 00:00:00; 111 19.07.2022 00:00:00; 116 25.07.2022 00:00:00; 112 20.07.2022 00:00:00; 109 18.07.2022 00:00:00; 113 19.07.2022 00:00:00; 110 18.07.2022 00:00:00; 104 15.07.2022 00:00:00; 103 15.07.2022 00:00:00; 102 13.07.2022 00:00:00; 101 13.07.2022 00:00:00; 100 12.07.2022 00:00:00; 97 11.07.2022 00:00:00; 96 11.07.2022 00:00:00; 95 07.07.2022 00:00:00; 94 07.07.2022 00:00:00; 98 11.07.2022 00:00:00; 92 06.07.2022 00:00:00; 91 05.07.2022 00:00:00; 99 12.07.2022 00:00:00; 90 04.07.2022 00:00:00; 93 06.07.2022 00:00:00; 89 01.07.2022 00:00:00; 66 20.06.2022 00:00:00; 64 16.06.2022 00:00:00; 70 22.06.2022 00:00:00; 65 17.06.2022 00:00:00; 67 20.06.2022 00:00:00; 73 27.06.2022 00:00:00; 71 24.06.2022 00:00:00; 72 27.06.2022 00:00:00; 68 21.06.2022 00:00:00; 74 27.06.2022 00:00:00; 69 22.06.2022 00:00:00; 75 29.06.2022 00:00:00; 76 30.06.2022 00:00:00; 58 10.06.2022 00:00:00; 57 09.06.2022 00:00:00; 56 08.06.2022 00:00:00; 59 10.06.2022 00:00:00; 53 06.06.2022 00:00:00; 55 07.06.2022 00:00:00; 54 06.06.2022 00:00:00; 51 06.06.2022 00:00:00; 52 03.06.2022 00:00:00; 50 02.06.2022 00:00:00; 42 31.05.2022 00:00:00; 34 30.04.2022 00:00:00; оригінали актів звірки за 2022 рік між ДП "УКРВУГІЛЛЯ" та ТОВ "ІНТЕРБІС" акт звірки за 2 квартал 2022р.; акт звірки за липень 2022р.; акт звірки за листопад 2022 р.

1.2 м. Київ, вул. Омеляновича-Павленка Михайла, буд. 4/6, поверх 12 - адреса місцезнаходження ТОВ «Інтербіс» вилучено Договір про надання послуг № MIN/7-2022-L від 08.07.2022 між ІП «СЖС Україна» та ТОВ «Інтербіс» з додатками, рахунками та актами приймання-здавання накладних послуг всього на 12 арк.; договір № Е-19/04/22 від 19.04.2022 між ПП «Європейський транспортно-логістичний центр » та ТОВ «Інтербіс» з додатками, угодами, рахунками та актами надання послуг всього на 53 арк.; рахунок №10 від 31.08.2022, акт здачі-прийняття робіт №10 від 31.08.2022 між ВП «ВТУ» ДП «Львіввугілля» та ТОВ «Інтербіс» з пам`ятками прийомоздавача всього на 45 арк.; рахунок №10 від 30.09.2022, акт здачі-прийняття робіт № 10 від 30.09.2022 з пам`ятками прийомоздавача між ВП «ВТУ» ДП «Львіввугілля» та ТОВ «Інтербіс» всього на 27 арк.; договір №220601-01 про надання послуг від 06.06.2022 між ТОВ «Матеріали, сертифікація, інспекція» (ТОВ «МСІ») та ТОВ «Інтербіс» з додатками, рахунками, актами надання послуг та сертифікатами якості всього на 92 арк.; договір поставки вугілля №02/2022-ЕН від 19.04.2022 між ТОВ «Інтербіс» та ДП «Укрвугілля» зі специфікаціями до нього всього на 24 арк.; договір №02-04/22 від 12.04.2022 між ТОВ «Інтербіс» та ПАТ «Івано-Франківськцемент» зі специфікаціями до нього всього на 7 арк.; контракт №01-05/22п від 10.05.2022 між ТОВ «Інтербіс» та ТОВ «Подільськінвестмент» з додатковими угодами №1 та №3 до нього всього на 14 арк., а також копія додаткової угоди №5 на 1 арк.; копія додаткової угоди №5 до договору №Е19/04/22 на 1 арк.; рішення учасника ТОВ «Інтербіс» від 05.07.2021 (в особі ТОВ «КУА «Реді-Інвест») на 1 арк.; лист за вих. № 2906/22 від 29.06.22 на 1 арк.; копія листа вих. №01/09-01 від 01.09.22 на 1 арк.; копія листа №0752/04 від 31.08.22 на 1 арк.; рахунок №106 від 31.07.22 на 1 арк.; акт надання послуг №112 від 31.07.22 на 1 арк.; копії рішення про інспекції №2210020055, №2210020056, №22100708DЕ#22101006АD, всього на 11 арк.; папка швидкозшивач жовтого кольору з написом «ИВ-ФР. Июль-август 2022, Подольск инв. Июль - 2022» з документами щодо взаємовідносин ТОВ «Інтербіс» з ТОВ «Подільськінвест» та ПрАТ «Івано-Франківськцемент» всього на 369 арк.; папка-швидкозшивач синього кольору з надписом «ІВ.ФР. 2022 апрель-июнь Подольскинвест 2022 май-июнь з документами щодо взаємовідносин ТОВ «Інтербіс» з ТОВ «Подільськінвест» та ПрАТ «Іванофранківськцемент» всього на 253 арк.; папка-швидкозшивач чорного кольору з надписом «Подольскинвест 2022 август- сентябрь-октябрь» з документами по взаємовідносинах ТОВ «Інтербіс» та ТОВ «Подільськінвест» всього на 290 арк.; папка-швидкозшивач жовтого кольору «Укруголь 2022 апрель-июль» з документами щодо взаємовідносин ТОВ «Інтербіс» з ДП «Укрвугілля» всього на 348 арк.; папка-швидкозшивач чорного кольору з надписом «Укруголь 2022 август-сентябрь» з документами по взаємовідносинах ТОВ «Інтербіс» з ДП «Укрвугілля» всього на 152 арк.; ноутбук фірми НР модель 316 5NGW S/N CND6517VLN із зарядним пристроєм до нього №4Х03549102, який перебуває у користуванні службових осіб ТОВ «Інтербіс».

1.3 м. Київ, вул. Велика Житомирська, буд.15-Б - адреса місцезнаходження ТОВ «КУА «Реді-Інвест» вилучено папку червоного кольору з надписом ПЗНВІФ «Довіра», в якій виявлено документи щодо ТОВ «Інтербіс», ТОВ «КУА Реді-Інвестмент», ПСП «Жовтневе»; папку жовтого кольору з надписом ПЗНВІФ «Довіра» «статутні», в якій виявлено статні документи щодо ПЗНВІФ «Довіра»; папку червоного кольору з надписом АТ «Данмор», що містить документи щодо ЗНВКІФ «Данмор», статутні документи; папка синього кольору з надписом ПЗНВІФ «Довіра», що містить документи щодо ТОВ «Союз Проінвестдонбас», ТОВ «Подільськінвест», ТОВ «КУА Реді-Інвест», ТОВ «Хімфарм», ПАТ «Попаснянська швейна фабрика» «Елегант»; папку рожевого кольору з надписом АТ «Сантуріо», що містить документи щодо ТОВ «КУА Реді-Інвест» та ЗНВКІФ «Сантуріо»; папку синього кольору з надписом «Звітність до ПКЦ ПУР 2020», що містять документи щодо фінансової звітності ТОВ «КУА Реді-Інвест»; статутні документи ТОВ «КУА Реді-Інвест»;

1.4. АДРЕСА_10 - адреса проживання ОСОБА_14 вилучено електронний носій № DE97284354 об`ємом 1 Gbсхожий на флешнакопичувач, електронний предмет з кнопкою № 27-06960640 в коробці;

1.5. АДРЕСА_11, кадастровий номер земельної ділянки 8000000000:90:371:0003) - адреса проживання ОСОБА_14 вилучено зошит з надписом «Fore season copybook» із чорновими записами здійсненими власноруч всього на 21 аркуші; аркуш паперу із штатним розписом співробітників ТОВ «Інтербіс» та записами на нього всього на 1 арк.; аркуш паперу із чорновими записами із позначкою «лист9» на 1 арк.; клаптик паперу розірваний навпіл із чорновими записами з позначкою «Garlsbad Plaza»; клаптики паперу із записами всього на 41 частині, де проглядається текст документів на адресу ДУС та між ПрАТ «Іванофранківськцемент», ТзОВ «Інтербіс»; мобільний телефон марки IPhone серійний номер НОМЕР_2 IMEI НОМЕР_3 належний ОСОБА_14 ; мобільний телефон марки IPhone серійний номер НОМЕР_4 IMEI НОМЕР_5 , IMEI2 НОМЕР_6 належний ОСОБА_14 , IPad Mac (планшет) модель IPad mini 4 IMEI НОМЕР_7 з сім карткою № НОМЕР_8 (Водафон) належний ОСОБА_14 ; флеш-накопичувач Transcend об`ємом на 16 Gb чорного кольору із документами в електронному вигляді; флеш-накопичувач помаранчевого кольору об`ємом на 8 Gb із документами в електронному вигляді щодо ТОВ «Інтерббіс»; оригінал договору про надання правової допомоги №2023/21-02 від 21.02.2023 на 3 арк.; оригінал договору про надання правової допомоги № 21-02/23-2 від 21.02.2023 всього на 4 арк.; 2 аркуші з чорновими записами виконаними кульковою ручкою синього кольору ; рахунок на оплату №80 від 29.09.2022 покупець ТОВ «Інтербіс» на 1 аркуші; копія зяви №115/21 від __.12.2021 всього на 5 арк; документи щодо ОАО «Союзпроминвест» всього на 27 аркушах; аркуш паперу із чорновими записами, у верхній правій та лівій частинах наявні дати 19-20 січня; аркуш паперу з інформацією щодо ТОВ «Інтербіс» 0812/2/2 від 08.12.2022; аркуш паперу з інформацією щодо ТОВ «Інтербіс» з вих. № 28 від 2.11.2022; копії сертифікатів генетичних технологій та якісних характеристик №91 та 118 на 2 аркушах; бланк договору про закупівлю товарів за державні кошти всього на 4 аркушах; копія листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» за вих. №03/2022 від 29.08.2022 на 1 аркуші; копія листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» за вих. №28 від 02.11.2022 на 1 аркуші.; копія листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» вих. №11/2022 від 08.11.2022 на 1 аркуші; оригінал листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» вих. №09/2022 від 09.09.2022 всього на 1 аркуші; копії листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» №03/2022 від 02.11.2022 на 2 арк.; бланки агентського договору від __.__.2021 з ТОВ «Інтербіс» всього на 3 аркушах; чорнові записи щодо тарифів на 2 аркушах;

1.6. АДРЕСА_1 - адреса проживання ОСОБА_19 вилучено мобільний телефон марки IPhone 14 Pro Max IMEI НОМЕР_9 належний ОСОБА_19 ;

1.7. АДРЕСА_2 - адреса проживання ОСОБА_16 вилучено Мобільний телефон марки «Самсунг» IMEI1 НОМЕР_10 , IMEI2 НОМЕР_11 та ноутбук марки DELL S/N: BMT4MG2 чорного кольору належні ОСОБА_16 ;

1.8. АДРЕСА_3 - адреса проживання ОСОБА_12 вилучено Мобільний телефон марки IPhone 13 IMEI НОМЕР_12 , НОМЕР_13 , ноутбук марки «DELL» P62F001, ноутбук марки «DELL» St136snnL3, належні ОСОБА_12 ;

1.9. АДРЕСА_4 - адреса проживання ОСОБА_17 вилучено аркуш до додатку №35 з чорновими записами на 1 аркуші; акт надання послуг №442 від 31.05.22 на 1 аркуші; рахунок фактура №НП-007618191 від 10.06.22 на 1 аркуші; рішення від 18.10.22 з чорновими записами на 1 аркуші; своди на 9 аркушах; таблиці з розрахунками на яких містяться чорнові записи на 7 аркушах; рахунок на оплату по заповненню - 444 від 29.05.2022; акт надання послуг №442 від 31.05.22 на 1 аркуші; зошит «Бріск» з чорновими записами 1 шт., відомість на товари в розниці з чорновими записами на 9 аркушах; відомість на товари в розниці, період 26.01.23 з чорновими записами на 5 аркушах; накладні з печаткою ТОВ «Інтер»; флеш накопичувач Toshiba об`ємом 8Gb; мобільний телефон Samsung Galaxy A50 s/n НОМЕР_14; ноутбук НР 250 G6 Notebook PC s/n CND7321836 з зарядним пристроєм, належні ОСОБА_17 .

1.10. АДРЕСА_5 - адреса проживання ОСОБА_15 вилучено ноутбук марки НР Laptop Model 15s-fq2038ua S/N 5CD1511CJY, мобільний телефон IPhone XR 128 Gb S/N НОМЕР_17, IMEI1 НОМЕР_15 , IMEI2 НОМЕР_16 , належні ОСОБА_15 .

1.11. АДРЕСА_6 - адреса проживання ОСОБА_6 блокнот синього кольору 2019 року з рукописними записами ОСОБА_6 ; блокнот коричневого кольору з рукописними записами ОСОБА_6 ; блокнот зеленого кольору з написом «Укрхімтрансаміак» з рукописними записами ОСОБА_6 ; документи які знаходяться в папці жовтого кольору на 28 арк.; Macbook Apple срібного кольору №DT9X6QT57G ОСОБА_6 - 1 шт.; Ноутбук SONY №SVP132A1CV срібного кольору ОСОБА_6 - 1 шт., грошові кошти а саме: купюри номіналом 100 (сто) доларів США - 614 (шістсот чотирнадцять) штук; купюри номіналом 50 (п`ятдесят) доларів США - 11 (одинадцять) штук; купюри номіналом 20 (двадцять) доларів США - 13 (тринадцять) штук; купюри номіналом 10 (десять) доларів США - 20 (двадцять) штук; купюри номіналом 5 (п`ять) доларів США - 2 (дві) штук; купюри номіналом 500 (п`ятсот ) Євро - 1 (одна) штук; купюри номіналом 200 (двісті) Євро - 10 (десять) штук; купюри номіналом 100 (сто) Євро - 187 (сто вісімдесят сім) штук; купюри номіналом 50 (п`ятдесят) Євро - 56 (п`ятдесят шість) штук; купюри номіналом 20 (двадцять) Євро - 57 (п`ятдесят сім ) штук; купюри номіналом 10 (десять) Євро -100 (сто) штук; купюри номіналом 1000 (тисяча) Гривень -100 (сто) штук; купюри номіналом 200 (двісті) Гривень -193 (сто) штук; всього 62 420 доларів США, 26 150 Євро та 138 600 гривень, належні ОСОБА_6 ;

1.12 за місцем розміщення земельної ділянки з кадастровим номером 3221884000:33:016:6411 (житловий будинок АДРЕСА_7) - адреса проживання ОСОБА_6 - адреса проживання ОСОБА_6 вилучено блокнот сірого кольору з надписом «Хмельницькобленерго», що містять рукописні записи; мобільний телефон IPhone 12 (без серійного номеру); планшет Model A2377 Serial: HRWCXVNNXP належні ОСОБА_6 ; лист Надзвичайному і Поважному послу Австралії в Україні від 16.06.2022 №26.11.8-4.4-8091 на 2 арк.

1.13. за розміщенням кабінети НОМЕР_18, НОМЕР_19, НОМЕР_20, що знаходяться за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, буд. 4 (адреса місцезнаходження Міністерства енергетики України) - службові кабінети ОСОБА_6 вилучено блокнот у бежево-коричневій обкладинці із рукописними записами; блокнот в темно-синій обкладинці із рукописними записами; список керівництва та працівників Міненерго на 4 аркушах; перелік підприємств Нафтогазового комплексу на 1 аркуші; список контактів на 5 аркушах; схема рукописним текстом на 1 аркуші; перелік основних засобів, що належить ТОВ «ДТЕК» Допропілля вугілля; копія листа ПАТ «Центренерго» Трипільська ТЕС вих. № 2662 від 01.09.22; папка-накопичувач із назвою «доходи ліквідації» неперспективних вугледобувних підприємств із копіями документів Міністерства енергетики України; папка-накопичувач із протоколами засідання міжвідомчою робочою групою з опрацюванням питання визначення моделі об`єднання за участю державних вуглевидобувних підприємств та ПАТ «Центренерго»; альбом формату А3 «Основні показники виробничо-господарської діяльності» ДП «Добропіллявугілля-видобуток» на 2023 р.

02.03.2023 прокурор відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 звернувся слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва з клопотанням про арешт майна у кримінальному провадженні № 42022100000000478 від 14.09.2022 року, а саме тимчасово вилученого майна в ході проведення обшуків, які мали місце 01.03.2023, згідно переліку зазначеному у клопотанні.

На обґрунтування вимог даного клопотання, як вбачається з матеріалів клопотання, прокурор послався на те, що за результатами вилучення вище вказаних речей у ході проведення обшуків, встановлено, що вказані речі та документи мають беззаперечне значення для досудового розслідування, так як містять інформацію щодо фінансово-господарської діяльності пов`язаної із незаконною діяльністю ДП «Укрвугілля», ТОВ «Інтербіс», ТОВ «КУА «Реді-Інвест», ТОВ «Подільськінвест», ОСОБА_14 , ОСОБА_19 , ОСОБА_16 , ОСОБА_12 , ОСОБА_17 , ОСОБА_20 , ОСОБА_15 , ОСОБА_6 , а саме: документальні матеріали, що підтверджують здійснення фінансово-господарської діяльності між ДП «Укрвугілля» (код ЄДРПОУ 43474633) та ТОВ «КУА «Реді-Інвест» (код ЄДРПОУ 37450981), ТОВ «Інтербіс» (код ЄДРПОУ 20335263), ТОВ «Подільськінвест» (код ЄДРПОУ 31226834), АТ «Подільський цемент», (код ЄДРПОУ 00293091),ПрАТ «Івано-Франківськцемент» (код ЄДРПОУ 00292988), ПП «Європейський Транспортно-Логістичний Центр» (код ЄДРПОУ 33422416), ППО ВП «Вуглезбут» ДП «Львіввугілля» (код ЄДРПОУ 34987067), ТОВ «Хімтехпром» (ЄДРПОУ 38715634), Асоціація «Розвитку Ринку Фінансових Послуг» (ЄДРПОУ 39968979), ТОВ «Альпіко» (ЄДРПОУ 38684470), ТОВ «Мед Фарм Груп» (ЄДРПОУ 43214984), ТОВ «Адриа Центр» (ЄДРПОУ 40961437), ТОВ «Ізі Фінанс» (ЄДРПОУ 40224607), ТОВ «НВП «Хімфарм» (ЄДРПОУ 39328956), ТОВ «Реді Консалт» (ЄДРПОУ 38518427), ТОВ «Восток Антрацит» (ЄДРПОУ 35301396), ТОВ «Азовплодторг» (ЄДРПОУ 37482772), ТОВ «Імпекссервіс-04» (ЄДРПОУ 33006182), ТОВ «Збагачувальна фабрика «Лідієвська» (ЄДРПОУ 36012623), що має значення для кримінального провадження.

Окрім цього, на вилучених мобільних телефонах, ноутбуках, планшетах, флеш накопичувачах міститься інформація щодо листування між вказаними особами з приводу обставин кримінального провадження та господарських взаємовідносин між вище вказаними особами та суб`єктами господарювання, зокрема щодо умов купівлі та подальшої поставки вугілля, яка підтверджує причетність службових осіб ДП «Укрвугілля», ТОВ «Інтербіс», ТОВ «КУА «Реді-Інвест», ТОВ «Подільськінвест» та ОСОБА_14 , ОСОБА_19 , ОСОБА_16 , ОСОБА_12 , ОСОБА_17 , ОСОБА_20 , ОСОБА_15 , ОСОБА_6 , до вчинення вказаного кримінального правопорушення, оскільки, вищевказаними умисними діями вказаних осіб в період виконання постанови «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов`язків на оператора системи передачі для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії» з 22.07.2022 по 04.11.2022, під час здійснення реалізації ТМЦ за нижчою ціною в адресу ТОВ «ІНТЕРБІС» (ЄДРПОУ 20335263)та вищою ціною в адресу ТЕС, відповідно до суми перевищених витрат на її закупівлю, забезпечено порушення графіку накопичення вугілля на промислових майданчиках виробників електричної енергії, шляхом протиправного надання переваги реалізації вітчизняного вугілля комерційним структурам в супереч інтересам держави, внаслідок чого в спричинили збитки державі та є предметом кримінального правопорушення та підтверджують обставини злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України даного кримінального провадження.

Також, у кримінальному провадженні призначена комплексна судова товарознавчу та економічну експертизу, до проведення якої залучено експертів Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України, в ході виконання якої експертами скеровано клопотання про надання додаткових матеріалів для її проведення. Зокрема, серед вилучених в ході вище вказаних обшуків речей і документів містяться документи, які необхідні для проведення вказаної експертизи.

Крім того, з урахування відомостей досудового розслідування у сторони обвинувачення є підстави вважати, що вилучені грошові кошти можуть бути одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від такого майна, до яких відповідно до ст. 96-2 КК України може бути застосована процедура спеціальної конфіскації.

Таким чином, зазначене майно відповідає критеріям визначеним п. 1 ч. 2 ст. 167 КПК України та постановою від 01.03.2023 у кримінальному провадженні визнано речовим доказом. Вище перелічені речі та документи, які вилучені в ході зазначених обшуків підлягають арешту на підставі п. 1, 2 ч. 2 ст. 170 КПК України з метою забезпечення їх збереження, запобігання їх пошкодженню, знищенню, перетворенню, відчуженню тощо.

15.03.2023 ухвалою слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від вказане клопотання прокурора задоволено частково накладено арешт на грошові кошти в розмірі 62 420 доларів США (шістдесят дві тисячі чотириста двадцять доларів США), 26 150 Євро (двадцять шість сто п`ятдесят Євро) та 138 600 гривень (сто тридцять вісім тисяч шістсот гривень), що належать ОСОБА_6 .

В іншій частині клопотання - відмовлено.

Приймаючи таке рішення слідчий суддя послався на те, що надані матеріали клопотання не містять процесуальних документів, що підтверджують наявність підстав для накладення арешту на вказане майно, як тимчасово вилучене, оскільки обшуки були проведені на підставі ухвал слідчого судді.

Вилучена в ході обшуків техніка також не має ознак речових доказів, визначених ст. 98 КПК України. Вона не має на собі будь-яких слідів злочину. Електронні засоби чи комп`ютерні системи не є такими, що отримані в результаті вчинення кримінального правопорушення, не є засобом та/або знаряддям його вчинення. У зв`язку з наданням доступу до змісту ноутбуків, планшетів, комп`ютерів та телефонів, органи досудового розслідування мали можливість дослідити зміст вказаних електронних засобів, скопіювати будь-яку необхідну інформацію, документи,тощо.

Разом з тим, арешт накладається на майно третьої особи, якщо вона набула його безоплатно або за ціною, вищою чи нижчою за ринкову вартість, і знала або повинна була знати, що таке майно відповідає будь-якій з ознак, передбачених пунктами 1-4 частини першої статті 96-2 Кримінального кодексу України.

Пуктами 1 та 3 частини 1 статті 96-2 КК України визначено, що спеціальна конфіскація застосовується у разі, якщо гроші, цінності та інше майно, зокрема, одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від такого майна та/або були предметом кримінального правопорушення, крім тих, що повертаються власнику (законному володільцю), а у разі, коли його не встановлено, - переходять у власність держави.

Приймаючи до уваги вищевикладене та враховуючи правову кваліфікацію кримінального правопорушення, за фактом вчинення якого розслідується кримінальне провадження та в межах якого подано дане клопотання, слідчий суддя прийшов до висновку, що наявні достатні підстави для арешту зазначених в клопотанні прокурора грошових коштів, оскільки, як встановлено з матеріалів клопотання, що належні ОСОБА_6 грошові кошти визнані речовими доказами в кримінальному провадженні, тобто відповідають критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, з метою забезпечення збереження речових доказів та забезпечення спеціальної конфіскації.

Крім того, прокурором доведено існування реальних ризиків приховування та використання вказаного майна, передбачені п.2 ч.1 ст. 170 КПК України.

Доводи захисника щодо безпідставності накладення арешту на грошові кошти, які належать ОСОБА_6 , через відсутність оголошеної підозри, а відповідно і відсутність підстав для застосування конфіскації такого майна, не заслуговують на увагу, оскільки прокурором зроблено правильний висновок про необхідність накладення арешту на вказані у ньому кошти з метою забезпечення спеціальної конфіскації майна, з урахуванням положень ст. ст. 96-1, 96-2 КК України.

Доказів негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна, судом не встановлено.

Таким чином, клопотання прокурора підлягало частковому задоволенню.

З такими висновками слідчого судді суду першої інстанції, колегія суддів апеляційної інстанції погоджується частково, виходячи з наступного.

Відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 407 КПК України, за наслідками апеляційного розгляду за скаргою на ухвалу слідчого судді суд апеляційної інстанції має право скасувати ухвалу і постановити нову ухвалу.

При застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Зокрема, при вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та справедливого рішення слідчий суддя згідно ст.ст. 94, 132, 173 КПК України повинен врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього конфіскації, в тому числі і спеціальної, наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Відповідні дані мають міститися і у клопотанні слідчого чи прокурора, який звертається з проханням арештувати майно, оскільки відповідно до ст. 1 Першого протоколу Конвенції про захист прав та основоположних свобод будь-яке обмеження права власності повинно здійснюватися відповідно до закону, а отже суб`єкт, який ініціює таке обмеження, повинен обґрунтувати свою ініціативу з посиланням на норми закону.

У кожному конкретному кримінальному провадженні слідчий суддя, застосовуючи вид обтяження, в даному випадку арешт майна, має неухильно дотримуватись вимог закону. При накладенні арешту на майно слідчий суддя має обов`язково переконатися в наявності доказів на підтвердження вчинення кримінального правопорушення. При цьому, закон не вимагає аби вони були повними та достатніми на цій стадії кримінального провадження, однак вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений у тому, що дані докази можуть дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого злочину. Крім того, наявність доказів у кримінальному провадженні має давати слідчому судді впевненість в тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно накласти вид обмеження з метою уникнення негативних наслідків.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

За правилами ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 ч. 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 КПК України.

Арешт на комп`ютерні системи чи їх частини накладається лише у випадках, якщо вони отримані внаслідок вчинення кримінального правопорушення або є засобом чи знаряддям його вчинення, або зберегли на собі сліди кримінального правопорушення, або у випадках, передбачених пунктами 2, 3, 4 частини другою цієї статті, або якщо їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, а також якщо доступ до комп`ютерних систем чи їх частин обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

Відповідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Дослідивши доводи клопотання прокурора та матеріали судового провадження, колегія суддів вважає, що слідчий суддя дійшов помилкового висновку, що надані матеріали клопотання не містять процесуальних документів, що підтверджують наявність підстав для накладення арешту на вказане майно, як тимчасово вилучене, оскільки обшуки були проведені на підставі ухвал слідчого судді, виходячи з наступного.

Як стверджується в апеляційній скарзі прокурора та підтверджується матеріалами клопотання, ухвалами слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 13 лютого 2023 року та 21 лютого 2023 року надано дозвіл на проведення обшуків, зокрема:

- за місцезнаходженням ДП "Укрвугілля" за адресою: м. Київ, вул. Трьохсвятительська. 11, офіс 19,

- за місцезнаходженням ТОВ "Інтербіс" за адресою: м. Київ, вул. Омеляновича - Павленка Михайла, буд. 4/6, поверх 12,

- за місцезнаходженням ТОВ "КУА "Реді - Інвест" за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 15-Б,

- за місцем проживання ОСОБА_14 за адресою: АДРЕСА_8 , та АДРЕСА_9 , кадастровий номер земельної ділянки 800000000:90:371:0003,

- за місцем проживання ОСОБА_21 за адресою: АДРЕСА_1 ,

- за місцем проживання ОСОБА_16 за адресою: АДРЕСА_2 ,

- за місцем проживання ОСОБА_12 за адресою: АДРЕСА_3 ,

- за місцем проживання ОСОБА_17 за адресою: АДРЕСА_4 ,

- за місцем проживання ОСОБА_15 за адресою: АДРЕСА_5 ,

- за місцем проживання ОСОБА_6 за адресами: АДРЕСА_6 , та земельна ділянка з кадастровим номером 3221884000:33:016:6411 (житловий будинок АДРЕСА_7 ,

- у службових кабінетах ОСОБА_6 у приміщенні Міністерства енергетики України за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 4, кабінети НОМЕР_21, НОМЕР_22 та НОМЕР_20, з метою виявлення та відшукання документальних матеріалів, що підтверджують здійснення фінансово-господарської діяльності між ДП «Укрвугілля» (код ЄДРПОУ 43474633) та ТОВ «КУА «Реді-Інвест» (ЄДРПОУ 37450981), ТОВ «Інтербіс» (ЄДРПОУ 20335263), ТОВ «Подільськінвест» (ЄДРПОУ 31226834), АТ «Подільський цемент», (ЄДРПОУ 00293091), ПрАТ «Івано-Франківськцемент» (ЄДРПОУ 00292988), ПП «Європейський Транспортно-Логістичний Центр» (ЄДРПОУ 33422416), ППО ВП «Вуглезбут» ДП «Львіввугілля» (ЄДРПОУ 34987067), ТОВ «Хімтехпром» (ЄДРПОУ 38715634), Асоціація «Розвитку Ринку Фінансових Послуг» (ЄДРПОУ 39968979), ТОВ «Альпіко» (ЄДРПОУ 38684470), ТОВ «Мед Фарм Груп» (ЄДРПОУ 43214984), ТОВ «Адриа Центр» (ЄДРПОУ 40961437), ТОВ «Ізі Фінанс» (ЄДРПОУ 40224607), ТОВ «НВП «Хімфарм» (ЄДРПОУ 39328956), ТОВ «Реді Консалт» (ЄДРПОУ 38518427), ТОВ «Восток Антрацит» (ЄДРПОУ 35301396), ТОВ «Азовплодторг» (ЄДРПОУ 37482772), ТОВ «Імпекссервіс-04» (ЄДРПОУ 33006182), ТОВ «Збагачувальна фабрика «Лідієвська» (ЄДРПОУ 36012623) (договори (контракти) купівлі-продажу, податкові, видаткові накладні, рахунки, платіжні доручення, інші документи, підтверджуючі оплату за проведені операції, акти прийому-передачі, товарно-транспортні накладні, сертифікати якості, документи, які підтверджують походження продукції, а також інші документи, підтверджуючі фінансово-господарську діяльність між вищезазначеними підприємствами.

Відповідно до даних ухвал слідчого судді, надано дозвіл на проведення обшуку з метою виявлення та відшукання документальних матеріалів, тощо, проте дозвіл безпосередньо на вилучення таких документів не надано. За таких обставин, все вилучене під час обшуків майно має статус тимчасово вилученого.

Відповідно до ч. 2 ст. 168 КПК України тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду.

Тимчасове вилучення електронних інформаційних систем, комп`ютерних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку для вивчення фізичних властивостей, які мають значення для кримінального провадження, здійснюється лише у разі, якщо вони безпосередньо зазначені в ухвалі суду.

Забороняється тимчасове вилучення електронних інформаційних систем, комп`ютерних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку, крім випадків, коли їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, або якщо такі об`єкти отримані в результаті вчинення кримінального правопорушення чи є засобом або знаряддям його вчинення, а також якщо доступ до них обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

Згідно вимог ч. 7 ст. 236 КПК України при обшуку слідчий, прокурор має право проводити вимірювання, фотографування, звуко- чи відеозапис, складати плани і схеми, виготовляти графічні зображення обшуканого житла чи іншого володіння особи чи окремих речей, виготовляти відбитки та зліпки, оглядати і вилучати документи, тимчасово вилучати речі, які мають значення для кримінального провадження. Предмети, які вилучені законом з обігу, підлягають вилученню незалежно від їх відношення до кримінального провадження. Вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Стосовно твердження представника ОСОБА_6 , щодо законності походження грошових коштів, які вилучено в останнього, то вони мають бути перевірені під час проведення досудового розслідування, оскільки докази на які посилається представник лише підтверджують, що могли бути певні кошти у останнього, про те, безумовно вони не підтверджують, що вилучені грошові кошти є тими, що ОСОБА_6 отримав в законний спосіб.

Всі інші зазначені в апеляційній скарзі представника ОСОБА_6 , обставини не можуть бути безумовними підставами для скасування ухвали суду та відмови у задоволенні клопотання прокурора в цій частині.

Дослідивши матеріали, які обґрунтовують вимоги клопотання про арешт майна, колегією суддів встановлено підстави для його задоволення, з тих підстав, що прокурором доведено та матеріалами клопотання достатньою мірою підтверджується наявність факту вчинення кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 191 КК України, а також, що вилучені речі та документи мають беззаперечне значення для досудового розслідування, так як містять інформацію щодо фінансово-господарської діяльності пов`язаної із незаконною діяльністю ДП «Укрвугілля», ТОВ «Інтербіс», ТОВ «КУА «Реді-Інвест», ТОВ «Подільськінвест», ОСОБА_14 , ОСОБА_19 , ОСОБА_16 , ОСОБА_12 , ОСОБА_17 , ОСОБА_20 , ОСОБА_15 , ОСОБА_6 , а саме: документальні матеріали, що підтверджують здійснення фінансово-господарської діяльності між ДП «Укрвугілля» (код ЄДРПОУ 43474633) та ТОВ «КУА «Реді-Інвест» (код ЄДРПОУ 37450981), ТОВ «Інтербіс» (код ЄДРПОУ 20335263), ТОВ «Подільськінвест» (код ЄДРПОУ 31226834), АТ «Подільський цемент», (код ЄДРПОУ 00293091),ПрАТ «Івано-Франківськцемент» (код ЄДРПОУ 00292988), ПП «Європейський Транспортно-Логістичний Центр» (код ЄДРПОУ 33422416), ППО ВП «Вуглезбут» ДП «Львіввугілля» (код ЄДРПОУ 34987067), ТОВ «Хімтехпром» (ЄДРПОУ 38715634), Асоціація «Розвитку Ринку Фінансових Послуг» (ЄДРПОУ 39968979), ТОВ «Альпіко» (ЄДРПОУ 38684470), ТОВ «Мед Фарм Груп» (ЄДРПОУ 43214984), ТОВ «Адриа Центр» (ЄДРПОУ 40961437), ТОВ «Ізі Фінанс» (ЄДРПОУ 40224607), ТОВ «НВП «Хімфарм» (ЄДРПОУ 39328956), ТОВ «Реді Консалт» (ЄДРПОУ 38518427), ТОВ «Восток Антрацит» (ЄДРПОУ 35301396), ТОВ «Азовплодторг» (ЄДРПОУ 37482772), ТОВ «Імпекссервіс-04» (ЄДРПОУ 33006182), ТОВ «Збагачувальна фабрика «Лідієвська» (ЄДРПОУ 36012623), що має значення для кримінального провадження.

Окрім цього, на вилучених мобільних телефонах, ноутбуках, планшетах, флеш накопичувачах міститься інформація щодо листування між вказаними особами з приводу обставин кримінального провадження та господарських взаємовідносин між вище вказаними особами та суб`єктами господарювання, зокрема щодо умов купівлі та подальшої поставки вугілля, яка підтверджує причетність службових осіб ДП «Укрвугілля», ТОВ «Інтербіс», ТОВ «КУА «Реді-Інвест», ТОВ «Подільськінвест» та ОСОБА_14 , ОСОБА_19 , ОСОБА_16 , ОСОБА_12 , ОСОБА_17 , ОСОБА_20 , ОСОБА_15 , ОСОБА_6 , до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

При цьому постановою від 01 березня 2023 року старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП у м. Києві ОСОБА_22 вилучені речі та документи визнані речовими доказами у даному кримінальному провадженні.

Також, у кримінальному провадженні призначено комплексну судову товарознавчу та економічну експертизу, до проведення якої залучено експертів Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України, в ході виконання якої експертами скеровано клопотання про надання додаткових матеріалів для її проведення. Зокрема, серед вилучених в ході вище вказаних обшуків речей і документів містяться документи, які необхідні для проведення вказаної експертизи.

З огляду на положення ч. 2, 3 ст. 170 КПК України, майно, яке має ознаки речового доказу повинно вилучатися та арештовуватися незалежно від того, хто є його власником, у кого і де воно знаходиться, незалежно від того чи належить воно підозрюваному чи іншій зацікавленій особі, оскільки в протилежному випадку не будуть досягнуті цілі застосування цього заходу - запобігання можливості протиправного впливу (відчуження, знищення, приховання) на певне майно, що як наслідок, перешкодить встановленню істини у кримінальному провадженні.

Колегією суддів не встановлено невідповідності клопотання слідчого про арешт майна, вимогам ст.ст. 170, 171 КПК України.

З урахуванням наведеного, у відповідності до вимог ст. ст. 131-132, 170-173 КПК України, вищевказане майно підлягає арешту з тих підстав, що воно є речовими доказами у межах кримінального провадження № 42022100000000478 від 14.09.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України та відповідає критеріям, передбаченим ст. 98 КПК України, що згідно ч. 3 ст. 170 КПК України дає підстави для його арешту, як речових доказів, з метою збереження.

Матеріали провадження свідчать, що на цьому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси володільців майном.

Будь-яких негативних наслідків від вжиття такого заходу забезпечення кримінального провадження, які можуть суттєво позначитися на інтересах інших осіб, колегією суддів не встановлено.

З урахуванням наведеного, на переконання колегії суддів, слідчий суддя дійшов помилкового висновку про відсутність підстав для накладення арешту на майно.

Відповідно до ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, віртуальні активи, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Разом з тим, оскільки положеннями ч. 3 ст. 407 КПК України не передбачено повноваження суду апеляційної інстанції скасувати ухвалу слідчого судді частково, колегія суддів приходить до висновку, що ухвала слідчого судді підлягає скасуванню повністю, з постановленням нової ухвали.

На підставі вищевикладених обставин, які свідчать про однобічність і необ`єктивність судового розгляду, ухвала слідчого судді підлягає скасуванню, а апеляційна скарга прокурора - задоволенню, з постановленням апеляційним судом нової ухвали про задоволення клопотання прокурора, оскільки останнім в повній мірі доведено необхідність накладення арешту на вищевказане майно з метою забезпечення його збереження, як речових доказів у кримінальному провадженні.

Колегія суддів також звертає увагу на те, що арешт майна є тимчасовим заходом забезпечення кримінального провадження, який застосовується з метою досягнення дієвості цього провадження, який в подальшому може бути скасований у визначеному законом порядку. У відповідності до вимог ст. 174 КПК України арешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Керуючись ст.ст. 170-173, 307, 309, 376, 405, 407, 422 КПК України, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду,

п о с т а н о в и л а:

Поновити представнику ОСОБА_6 - адвокату ОСОБА_7 та прокурору відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 , строк на апеляційне оскарження ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 15 березня 2023 року.

Апеляційну скаргу представника ОСОБА_6 - адвоката ОСОБА_7 , - задовольнити частково.

Апеляційну скаргу прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 , - задовольнити.

Ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду м. Києва від 15 березня 2023 року, якою задоволено частково клопотання прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 про арешт майна у кримінальному провадженні № 42022100000000478 від 14.09.2022 року та накладено арешт на грошові кошти в розмірі 62 420 доларів США (шістдесят дві тисячі чотириста двадцять доларів США), 26 150 Євро (двадцять шість сто п`ятдесят Євро) та 138 600 гривень (сто тридцять вісім тисяч шістсот гривень), що належать ОСОБА_6 . В іншій частині клопотання - відмовлено, - скасувати.

Постановити нову ухвалу, якою клопотання прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8 про арешт майна у кримінальному провадженні № 42022100000000478 від 14.09.2022 року, - задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно в ході проведення обшуків, які мали місце 01.03.2023, зокрема:

1.3 за адресою: м. Київ, вул. Трьохсвятительська, буд. 11, офіс. 19 - адреса місцезнаходження ДП «Укрвугілля» вилучено: оригінали договорів та документів ДП «УКРВУГІЛЛЯ», зокрема договори з ТОВ «Інтербіс»; оригінал Договору поставки вугілля від 19.04.2022 № 02/2022-ЕН на 9 арк.; оригінал Додаткової угоди №1 від 18.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Додаткової угоди №2 від 18.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Додаткової угоди №3 від 03.06.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації № 1 від 19.04.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації № 2 від 29.04.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №3 від 10.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №4 від 17.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №5 від 23.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №5 від 23.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №6 від 24.05.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №7 від 03.06.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №8 від 29.06.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №9 від 29.06.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №10 від 25.07.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №11 від 29.07.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №12 від 02.08.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №13 від 15.08.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №14 від 31.08.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; оригінал Специфікації №15 від 14.10.2022 до Договору поставки вугілля від 19.04.2022 №02/2022-ЕН на 1 арк.; Договори з ПП «ЄТЛЦ», зокрема: оригінал договору транспортного експедирування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 6 арк.; оригінал додаткової угоди від 04.08.2022 №65 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 2 арк.; оригінал додаткової угоди від 21.10.2022 №66 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 01.11.2022 №67 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 17.11.2022 №68 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 3 арк.; оригінал додаткової угоди від 17.11.2022 №69 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 18.11.2022 №70 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 27.12.2022 №72 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди від 30.12.2022 №73 до договору транспортно-експедиційного обслуговування №Е-10/03/21 від 10 березня 2021 року - в одному екз. на 1 арк.; Договори з ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ», зокрема: оригінал договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19.04.2022 року - в одному екз. на 12 арк.; оригінал додаткової угоди б/н від 19 квітня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди № 1 від 18 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди № 2 від 18 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал додаткової угоди № 3 від 03 квітня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 1 від 19 квітня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 2 від 29 квітня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року- в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 3 від 10 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 4 від 17 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 6 від 24 травня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 7 від 03 червня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 8 від 29 червня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 9 від 29 червня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 10 від 25 липня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 11 від 29 липня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 12 від 02 серпня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 13 від 15 серпня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; оригінал Специфікації № 14 від 01 вересня 2022 року до договору поставки вугілля № 01-22/ЕН від 19 квітня 2022 року - в одному екз. на 1 арк.; обсяг поставки вугілля ТОВ «Інтербіс» в період квітень-серпень 2022 року - в одному екземплярі на 1 арк.; обсяг поставки вугілля ТОВ «Інтербіс» в період серпень-листопад 2022 року - в одному екземплярі на 1 арк.; довідка щодо поставки вугілля в рамках Постанови КМУ №838 від 22.07.2022 року «Про затвердження положення про покладання спеціальних обов`язків на оператора системи передачі для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії» та стан взаєморозрахунків станом на 01.03.2023 року - в одному екземплярі на 1 арк.; орієнтовний графік надходження грошових коштів від теплової генерації в рамках виконання Постанови КМУ №838 від 22.07.2022 року «Про затвердження положення про покладання спеціальних обов`язків на оператора системи передачі для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії» та стан взаєморозрахунків станом на 01.03.2023 року - в одному екземплярі на 1 арк; Оригінали актів приймання-передачі вугільної продукції ДП "УКРВУГІЛЛЯ" ТА ТОВ "ІНТЕРБІС", зокрема: акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.04.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.04.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.04.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок,ціни та вартості від 30.04.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 02.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 07.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 08.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 09.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 10.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 11.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 13.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 18.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 20.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 24.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 25.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 27.05.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 06.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок,ціни та вартості від 08.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 10.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 11.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 11.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 14.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 14.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 17.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 18.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 20.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 25.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 27.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 29.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.06.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 07.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 07.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 08.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 08.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 09.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 10.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 10.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 14.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.07.2022; акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 23.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок,ціни та вартості від 25.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 25.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 27.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 29.07.20222; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 31.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 31.07.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 01.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 02.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 03.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 04.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 05.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 07.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 09.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 13.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 13.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 17.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 18.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 20.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 29.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.08.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 11.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 12.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 13.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 14.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 15.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 18.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 19.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 20.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 21.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 22.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 24.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 26.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 27.09.2022; Акт приймання-передачі та Розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 28.09.2022; Акт приймання-передачі та розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 29.09.2022; Акт приймання-передачі та розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 30.09.2022; Акт приймання-передачі та розрахунок знижок/надбавок, ціни та вартості від 16.11.2022; Оригінали документів ДП «УКРВУГІЛЛЯ» та ПП "ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТРАНСПОРТНО-ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР", зокрема: Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 16.08.2022; рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 16.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 13 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 12 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 11 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 10 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 9 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 25.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 14 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 15 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 16 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 17 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 18 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 19 від 31.08.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 1 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 9 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 10 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 24 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 08.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 13 від 16.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 16 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 17 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 18 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 19 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 22 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 23 від 18.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 20 від 19.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 21 від 19.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 27 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 29 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 30 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 31 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 34 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 25 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 26 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 28 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 32 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 33 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 44 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 45 від 30.09.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 1 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 9 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 10 від 12.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, реєстр вагонів № 11 від 13.10.2022; Рахунок-фактура, акт наданих послуг № 12 від 13.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 13 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 14 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 15 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 17 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 25 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 16 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 20 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 19 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 18 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 23 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 22 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 21 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 24 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 26 від 24.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, реєстр вагонів № 27 від 25.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 30 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 29 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 31 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 32 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 33 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 34 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 35 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 36 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 37 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 50 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 51 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 52 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 53 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 79 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, реєстр вагонів № 78 від 31.10.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 9 від 11.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 10 від 11.11.2022; Рахунок-коригування, акт-коригування, реєстр вагонів № 16 від 16.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 11 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 12 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 13 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 14 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 15 від 21.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 25 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 26 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 27 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 28 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 29 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 30 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 31 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 36 від 30.11.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 1 від 05.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 2 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 3 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 4 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 5 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 6 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 7 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 8 від 12.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 34 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 35 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 36 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 37 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 38 від 21.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 54 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 55 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 56 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 57 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 58 від 31.12.2022; Рахунок-накладна, акт наданих послуг, звіт експедитора № 59 від 31.12.2022; Реєстр платіжних доручень за квітень 2022 р. - грудень 2022 р. по ПП "ЄТЛЦ" 05.08.2022 Платіжне доручення; 19.08.2022 Платіжне доручення; 31.08.2022 Платіжне доручення, 02.09.2022 Платіжне доручення; 05.09.2022 Платіжне доручення, 07.09.2022 платіжне доручення, 08.09.2022 Платіжне доручення, 13.09.2022 Платіжне доручення; 15.09.2022 Платіжне доручення; 23.09.2022Платіжне доручення; 28.09.2022 Платіжне доручення; 30.09.2022 Платіжне доручення; 06.10.2022 Платіжне доручення; 10.10.2022 Платіжне доручення; 12.10.2022 Платіжне доручення; 14.10.2022 Платіжне доручення; 17.10.2022 Платіжне доручення; 19.10.2022 Платіжне доручення; 20.10.2022 Платіжне доручення; 21.10.2022 Платіжне доручення; 25.10.2022 Платіжне доручення; 31.10.2022 Платіжне доручення; 01.11.2022 Платіжне доручення; 04.11.2022 Платіжне доручення; 08.11.2022 Платіжне доручення; 10.11.2022 Платіжне доручення; 16.11.2022 Платіжне доручення; 18.11.2022 Платіжне доручення; 22.11.2022 Платіжне доручення; 25.11.2022 Платіжне доручення; 28.11.2022 Платіжне доручення; 30.11.2022 Платіжне доручення; 08.12.2022 Платіжне доручення; 12.12.2022 Платіжне доручення; 15.12.2022 Платіжне доручення; 19.12.2022 Платіжне доручення; 22.12.2022 Платіжне доручення; 26.12.2022 Платіжне доручення; 28.12.2022 Платіжне доручення; Реєстр платіжних доручень за квітень 2022 р. - грудень 2022 р. по ДП "Львівугілля" (дог. № 01-22/ЕН від 19.04.2022р.), зокрема: 22.04.2022 Платіжне доручення; 25.04.2022 Платіжне доручення; 27.04.2022 Платіжне доручення; 02.05.2022 Платіжне доручення; 02.05.2022 Платіжне доручення; 03.05.2022 Платіжне доручення; 04.05.2022 Платіжне доручення; 06.05.2022 Платіжне доручення; 10.05.2022 Платіжне доручення; 10.05.2022 Платіжне доручення; 11.05.2022 Платіжне доручення; 12.05.2022 Платіжне доручення; 13.05.2022 Платіжне доручення; 16.05.2022 Платіжне доручення; 19.05.2022 Платіжне доручення; 20.05.2022 Платіжне доручення; 24.05.2022 Платіжне доручення; 25.05.2022 Платіжне доручення; 27.05.2022 Платіжне доручення; 31.05.2022 Платіжне доручення; 31.05.2022 Платіжне доручення; 01.06.2022 Платіжне доручення; 02.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 07.06.2022 Платіжне доручення; 08.06.2022 Платіжне доручення; 08.06.2022 Платіжне доручення; 09.06.2022 Платіжне доручення; 06.07.2022 Платіжне доручення; 07.07.2022 Платіжне доручення; 08.07.2022 Платіжне доручення; 11.07.2022 Платіжне доручення; 12.07.2022 Платіжне доручення; 14.07.2022 Платіжне доручення; 18.07.2022 Платіжне доручення; 20.07.2022 Платіжне доручення; 21.07.2022 Платіжне доручення; 25.07.2022 Платіжне доручення; 26.07.2022 Платіжне доручення; 27.07.2022 Платіжне доручення; 28.07.2022 Платіжне доручення; 29.07.2022 Платіжне доручення; 01.08.2022 Платіжне доручення; 02.08.2022 Платіжне доручення; 03.08.2022 Платіжне доручення; 04.08.2022 Платіжне доручення; 08.08.2022 Платіжне доручення; 09.08.2022 Платіжне доручення; 09.08.2022 Платіжне доручення; 10.08.2022 Платіжне доручення; 11.08.2022 Платіжне доручення; 11.08.2022 Платіжне доручення; 12.08.2022 Платіжне доручення; 15.08.2022 Платіжне доручення; 16.08.2022 Платіжне доручення; 18.08.2022 Платіжне доручення; 24.08.2022 Платіжне доручення; 25.08.2022 Платіжне доручення; 26.08.2022 Платіжне доручення; 01.09.2022 Платіжне доручення; 02.09.2022 Платіжне доручення; 19.09.2022 Платіжне доручення; 22.09.2022 Платіжне доручення; 23.09.2022 Платіжне доручення; 27.09.2022 Платіжне доручення; 29.09.2022 Платіжне доручення; 19.10.2022 Платіжне доручення; 27.10.2022 Платіжне доручення; 09.12.2022 Платіжне доручення; Реєстр платіжних доручень за квітень 2022 р. - грудень 2022 р. по ТОВ "Інтербіс", зокрема: 21.04.2022 Платіжне доручення; 25.04.2022 Платіжне доручення; 27.04.2022 Платіжне доручення; 29.04.2022 Платіжне доручення; 02.05.2022 Платіжне доручення; 03.05.2022 Платіжне доручення; 03.05.2022 Платіжне доручення; 04.05.2022 Платіжне доручення; 04.05.2022 Платіжне доручення; 06.05.2022 Платіжне доручення; 09.05.2022 Платіжне доручення; 10.05.2022 Платіжне доручення; 11.05.2022 Платіжне доручення; 12.05.2022 Платіжне доручення; 12.05.2022 Платіжне доручення; 13.05.2022 Платіжне доручення; 16.05.2022 Платіжне доручення; 17.05.2022 Платіжне доручення; 18.05.2022 Платіжне доручення; 19.05.2022 Платіжне доручення; 20.05.2022 Платіжне доручення; 23.05.2022 Платіжне доручення; 25.05.2022 Платіжне доручення; 26.05.2022 Платіжне доручення; 27.05.2022 Платіжне доручення; 30.05.2022 Платіжне доручення; 31.05.2022 Платіжне доручення; 02.06.2022 Платіжне доручення; 03.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 06.06.2022 Платіжне доручення; 07.06.2022 Платіжне доручення; 08.06.2022 Платіжне доручення; 09.06.2022 Платіжне доручення; 10.06.2022 Платіжне доручення; 10.06.2022 Платіжне доручення; 16.06.2022 Платіжне доручення; 17.06.2022 Платіжне доручення; 20.06.2022 Платіжне доручення; 20.06.2022 Платіжне доручення; 21.06.2022 Платіжне доручення; 22.06.2022 Платіжне доручення; 22.06.2022 Платіжне доручення; 24.06.2022 Платіжне доручення; 27.06.2022 Платіжне доручення; 27.06.2022 Платіжне доручення; 27.06.2022 Платіжне доручення; 29.06.2022 Платіжне доручення; 30.06.2022 Платіжне доручення; 01.07.2022 Платіжне доручення; 04.07.2022 Платіжне доручення; 05.07.2022 Платіжне доручення; 06.07.2022 Платіжне доручення; 06.07.2022 Платіжне доручення; 07.07.2022 Платіжне доручення; 07.07.2022 Платіжне доручення; 11.07.2022 Платіжне доручення; 11.07.2022 Платіжне доручення; 11.07.2022 Платіжне доручення; 12.07.2022 Платіжне доручення;12.07.2022 Платіжне доручення; 13.07.2022 Платіжне доручення; 13.07.2022 Платіжне доручення; 15.07.2022 Платіжне доручення; 15.07.2022 Платіжне доручення; 18.07.2022 Платіжне доручення; 18.07.2022 Платіжне доручення; 19.07.2022 Платіжне доручення; 19.07.2022 Платіжне доручення; 20.07.2022 Платіжне доручення; 22.07.2022 Платіжне доручення; 22.07.2022 Платіжне доручення; 25.07.2022 Платіжне доручення; 25.07.2022 Платіжне доручення; 26.07.2022 Платіжне доручення; 26.07.2022 Платіжне доручення; 27.07.2022 Платіжне доручення; 27.07.2022 Платіжне доручення; 28.07.2022 Платіжне доручення; 28.07.2022 Платіжне доручення; 29.07.2022 Платіжне доручення; 29.07.2022 Платіжне доручення; 01.08.2022 Платіжне доручення; 01.08.2022 Платіжне доручення; 02.08.2022 Платіжне доручення: 02.08.2022 Платіжне доручення; 03.08.2022 Платіжне доручення; 04.08.2022 Платіжне доручення; 04.08.2022 Платіжне доручення; 05.08.2022 Платіжне доручення; 05.08.2022 Платіжне доручення; 08.08.2022 Платіжне доручення; 08.08.2022 Платіжне доручення; 09.08.2022 Платіжне доручення; 10.08.2022 Платіжне доручення; 10.08.2022 Платіжне доручення; 11.08.2022 Платіжне доручення; 11.08.2022 Платіжне доручення; 12.08.2022 Платіжне доручення; 15.08.2022 Платіжне доручення; 15.08.2022 Платіжне доручення; 15.08.2022 Платіжне доручення; 16.08.2022 Платіжне доручення; 18.08.2022 Платіжне доручення; 19.08.2022 Платіжне доручення; 22.08.2022 Платіжне доручення; 23.08.2022 Платіжне доручення; 25.08.2022 Платіжне доручення; 31.08.2022 Платіжне доручення; 01.09.2022 Платіжне доручення; 02.09.2022 Платіжне доручення; 06.09.2022 Платіжне доручення; 12.09.2022 Платіжне доручення; 13.09.2022 Платіжне доручення; 14.09.2022 Платіжне доручення; 15.09.2022 Платіжне доручення; 16.09.2022 Платіжне доручення; 19.09.2022 Платіжне доручення; 20.09.2022 Платіжне доручення; 21.09.2022 Платіжне доручення; 22.09.2022 Платіжне доручення; 23.09.2022 Платіжне доручення; 26.09.2022 Платіжне доручення; 27.09.2022 Платіжне доручення; 28.09.2022 Платіжне доручення; 29.09.2022 Платіжне доручення; 30.09.2022 Платіжне доручення; 03.10.2022 Платіжне доручення; 04.10.2022 Платіжне доручення; 05.10.2022 Платіжне доручення; 12.10.2022 Платіжне доручення; 14.10.2022 Платіжне доручення; 07.12.2022 Платіжне доручення; Оригінали актів приймання-передачі вугільної продукції, розрахунків знижок/надбавок, цін та вартості вугілля, рахунків від ДП "ЛЬВІВВУГІЛЛЯ", зокрема: Акт приймання-передачі вугільної продукції №44, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.04.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №47, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.04.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №49, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.04.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №48, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.04.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №54, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №55, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 02.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №56, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.05.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №57, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 07.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №58, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 08.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №59, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 09.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №62, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 10.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №63, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 11.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №64, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №65; Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, зокрема: рахунок від 13.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №66, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №67, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 18.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №68, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.05.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №69, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 20.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №70, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №71, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №74, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №75, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 24.05.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №76, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 25.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №77, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №78, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 27.05.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №82, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №83, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.06.202»; Акт приймання-передачі вугільної продукції №84, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №85, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 06.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №87, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 08.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №88, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 10.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №90 Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 11.06.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №89, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 11.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №91, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 14.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №92, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 14.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №95, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №96, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №97, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №98, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 17.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 99, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 18.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №100 Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №102, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 20.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №103, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №105, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №106, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.06.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №107, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 25.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №108, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №110, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 27.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №111, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.06.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №112, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 29.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №113, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.06.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №114, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №115, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №117, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №116, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №118, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №119, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №120, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №121, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №122, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №123, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 07.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №124, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 07.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №125, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 08.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №126, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 08.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №127, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 09.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №128, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 09.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №129, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 10.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №130, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 10.07.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №134; Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля рахунок від 12.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №133, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №137, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 14.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №138, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №139, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №140, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №141, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №142, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №143, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №144, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №145, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №146, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №147, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №148, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №149, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №150, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 23.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №151, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 25.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №152, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 25.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №153, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №154, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №155, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 27.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №156, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №157, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 29.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №158, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №159 Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №161, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 31.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №160, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 31.07.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №162 Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №163, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 01.08.2022; акт приймання-передачі вугільної продукції №164, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 02.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №165, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 166, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 03.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №167, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №168, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 04.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №170, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №169, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 05.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №171, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 07.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №172, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 09.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №173, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №174, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №176, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 13.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №175, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 13.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №177, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №178, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 17.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №183, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 18.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №184, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №185, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 20.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №186, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №187, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 194, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 29.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №197, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.08.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №206, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 11.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №207, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 12.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №208, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 13.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №211, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 14.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №212, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 15.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №213, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №214, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 18.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №217, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 215, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 19.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 216, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 20.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції № 218, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 21.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №219, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 22.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №220, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 24.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №221, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 26.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №222, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 27.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №223, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 28.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №224, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 29.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №225, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 30.09.2022; Акт приймання-передачі вугільної продукції №238/2, Розрахунок знижки/надбавки, цін, вартості вугілля, Рахунок від 16.11.2022; реєстр виписаних та зареєстрованих ДП "УКРВУГІЛЛЯ" податкових накладних по операціям з ТОВ "Інтербіс", зокрема: 381 16.11.2022 00:00:00; 384 16.11.2022 00:00:00; 383 16.11.2022 00:00:00; 376 16.11.2022 00:00:00; 386 16.11.2022 00:00:00; 385 16.11.2022 00:00:00; 382 16.11.2022 00:00:00; 374 16.11.2022 00:00:00; 369 16.11.2022 00:00:00; 375 16.11.2022 00:00:00; 377 16.11.2022 00:00:00; 378 16.11.2022 00:00:00; 380 16.11.2022 00:00:00; 370 16.11.2022 00:00:00; 372 16.11.2022 00:00:00; 379 16.11.2022 00:00:00; 371 16.11.2022 00:00:00; 373 16.11.2022 00:00:00; 387 16.11.2022 00:00:00; 391 07.12.2022 00:00:00; 274 05.10.2022 00:00:00; 273 04.10.2022 00:00:00; 276 14.10.2022 00:00:00; 275 12.10.2022 00:00:00; 272 03.10.2022 00:00:00; 237 29.09.2022 00:00:00; 235 27.09.2022 00:00:00; 238 30.09.2022 00:00:00; 236 28.09.2022 00:00:00; 234 26.09.2022 00:00:00; 233 23.09.2022 00:00:00; 232 22.09.2022 00:00:00; 231 21.09.2022 00:00:00; 230 20.09.2022 00:00:00; 227 19.09.2022 00:00:00; 204 16.09.2022 00:00:00; 201 13.09.2022 00:00:00; 203 15.09.2022 00:00:00; 202 14.09.2022 00:00:00; 200 12.09.2022 00:00:00; 199 06.09.2022 00:00:00; 198 02.09.2022 00:00:00; 197 01.09.2022 00:00:00; 174 22.08.2022 00:00:00; 187 31.08.2022 00:00:00; 175 23.08.2022 00:00:00; 176 25.08.2022 00:00:00; 173 19.08.2022 00:00:00; 172 18.08.2022 00:00:00; 171 16.08.2022 00:00:00; 167 15.08.2022 00:00:00; 168 15.08.2022 00:00:00; 165 15.08.2022 00:00:00; 164 12.08.2022 00:00:00; 162 11.08.2022 00:00:00; 163 11.08.2022 00:00:00; 160 10.08.2022 00:00:00; 161 10.08.2022 00:00:00;159 09.08.2022 00:00:00; 158 08.08.2022 00:00:00; 151 02.08.2022 00:00:00; 157 08.08.2022 00:00:00; 150 02.08.2022 00:00:00; 156 05.08.2022 00:00:00; 149 01.08.2022 00:00:00;155 05.08.2022 00:00:00; 154 04.08.2022 00:00:00; 153 04.08.2022 00:00:00; 152 03.08.2022 00:00:00; 148 01.08.2022 00:00:00; 125 29.07.2022 00:00:00; 124 29.07.2022 00:00:00; 123 28.07.2022 00:00:00; 122 28.07.2022 00:00:00; 121 27.07.2022 00:00:00; 120 27.07.2022 00:00:00; 119 26.07.2022 00:00:00; 118 26.07.2022 00:00:00; 114 22.07.2022 00:00:00; 115 22.07.2022 00:00:00; 117 25.07.2022 00:00:00; 111 19.07.2022 00:00:00; 116 25.07.2022 00:00:00; 112 20.07.2022 00:00:00; 109 18.07.2022 00:00:00; 113 19.07.2022 00:00:00; 110 18.07.2022 00:00:00; 104 15.07.2022 00:00:00; 103 15.07.2022 00:00:00; 102 13.07.2022 00:00:00; 101 13.07.2022 00:00:00; 100 12.07.2022 00:00:00; 97 11.07.2022 00:00:00; 96 11.07.2022 00:00:00; 95 07.07.2022 00:00:00; 94 07.07.2022 00:00:00; 98 11.07.2022 00:00:00; 92 06.07.2022 00:00:00; 91 05.07.2022 00:00:00; 99 12.07.2022 00:00:00; 90 04.07.2022 00:00:00; 93 06.07.2022 00:00:00; 89 01.07.2022 00:00:00; 66 20.06.2022 00:00:00; 64 16.06.2022 00:00:00; 70 22.06.2022 00:00:00; 65 17.06.2022 00:00:00; 67 20.06.2022 00:00:00; 73 27.06.2022 00:00:00; 71 24.06.2022 00:00:00; 72 27.06.2022 00:00:00; 68 21.06.2022 00:00:00; 74 27.06.2022 00:00:00; 69 22.06.2022 00:00:00; 75 29.06.2022 00:00:00; 76 30.06.2022 00:00:00; 58 10.06.2022 00:00:00; 57 09.06.2022 00:00:00; 56 08.06.2022 00:00:00; 59 10.06.2022 00:00:00; 53 06.06.2022 00:00:00; 55 07.06.2022 00:00:00; 54 06.06.2022 00:00:00; 51 06.06.2022 00:00:00; 52 03.06.2022 00:00:00; 50 02.06.2022 00:00:00; 42 31.05.2022 00:00:00; 34 30.04.2022 00:00:00; оригінали актів звірки за 2022 рік між ДП "УКРВУГІЛЛЯ" та ТОВ "ІНТЕРБІС" акт звірки за 2 квартал 2022р.; акт звірки за липень 2022р.; акт звірки за листопад 2022 р.

1.4 м. Київ, вул. Омеляновича-Павленка Михайла, буд. 4/6, поверх 12 - адреса місцезнаходження ТОВ «Інтербіс» вилучено Договір про надання послуг № MIN/7-2022-L від 08.07.2022 між ІП «СЖС Україна» та ТОВ «Інтербіс» з додатками, рахунками та актами приймання-здавання накладних послуг всього на 12 арк.; договір № Е-19/04/22 від 19.04.2022 між ПП «Європейський транспортно-логістичний центр » та ТОВ «Інтербіс» з додатками, угодами, рахунками та актами надання послуг всього на 53 арк.; рахунок №10 від 31.08.2022, акт здачі-прийняття робіт №10 від 31.08.2022 між ВП «ВТУ» ДП «Львіввугілля» та ТОВ «Інтербіс» з пам`ятками прийомоздавача всього на 45 арк.; рахунок №10 від 30.09.2022, акт здачі-прийняття робіт № 10 від 30.09.2022 з пам`ятками прийомоздавача між ВП «ВТУ» ДП «Львіввугілля» та ТОВ «Інтербіс» всього на 27 арк.; договір №220601-01 про надання послуг від 06.06.2022 між ТОВ «Матеріали, сертифікація, інспекція» (ТОВ «МСІ») та ТОВ «Інтербіс» з додатками, рахунками, актами надання послуг та сертифікатами якості всього на 92 арк.; договір поставки вугілля №02/2022-ЕН від 19.04.2022 між ТОВ «Інтербіс» та ДП «Укрвугілля» зі специфікаціями до нього всього на 24 арк.; договір №02-04/22 від 12.04.2022 між ТОВ «Інтербіс» та ПАТ «Івано-Франківськцемент» зі специфікаціями до нього всього на 7 арк.; контракт №01-05/22п від 10.05.2022 між ТОВ «Інтербіс» та ТОВ «Подільськінвестмент» з додатковими угодами №1 та №3 до нього всього на 14 арк., а також копія додаткової угоди №5 на 1 арк.; копія додаткової угоди №5 до договору №Е19/04/22 на 1 арк.; рішення учасника ТОВ «Інтербіс» від 05.07.2021 (в особі ТОВ «КУА «Реді-Інвест») на 1 арк.; лист за вих. № 2906/22 від 29.06.22 на 1 арк.; копія листа вих. №01/09-01 від 01.09.22 на 1 арк.; копія листа №0752/04 від 31.08.22 на 1 арк.; рахунок №106 від 31.07.22 на 1 арк.; акт надання послуг №112 від 31.07.22 на 1 арк.; копії рішення про інспекції №2210020055, №2210020056, №22100708DЕ#22101006АD, всього на 11 арк.; папка швидкозшивач жовтого кольору з написом «ИВ-ФР. Июль-август 2022, Подольск инв. Июль - 2022» з документами щодо взаємовідносин ТОВ «Інтербіс» з ТОВ «Подільськінвест» та ПрАТ «Івано-Франківськцемент» всього на 369 арк.; папка-швидкозшивач синього кольору з надписом «ІВ.ФР. 2022 апрель-июнь Подольскинвест 2022 май-июнь з документами щодо взаємовідносин ТОВ «Інтербіс» з ТОВ «Подільськінвест» та ПрАТ «Іванофранківськцемент» всього на 253 арк.; папка-швидкозшивач чорного кольору з надписом «Подольскинвест 2022 август- сентябрь-октябрь» з документами по взаємовідносинах ТОВ «Інтербіс» та ТОВ «Подільськінвест» всього на 290 арк.; папка-швидкозшивач жовтого кольору «Укруголь 2022 апрель-июль» з документами щодо взаємовідносин ТОВ «Інтербіс» з ДП «Укрвугілля» всього на 348 арк.; папка-швидкозшивач чорного кольору з надписом «Укруголь 2022 август-сентябрь» з документами по взаємовідносинах ТОВ «Інтербіс» з ДП «Укрвугілля» всього на 152 арк.; ноутбук фірми НР модель 316 5NGW S/N CND6517VLN із зарядним пристроєм до нього №4Х03549102, який перебуває у користуванні службових осіб ТОВ «Інтербіс».

1.3 м. Київ, вул. Велика Житомирська, буд.15-Б - адреса місцезнаходження ТОВ «КУА «Реді-Інвест» вилучено папку червоного кольору з надписом ПЗНВІФ «Довіра», в якій виявлено документи щодо ТОВ «Інтербіс», ТОВ «КУА Реді-Інвестмент», ПСП «Жовтневе»; папку жовтого кольору з надписом ПЗНВІФ «Довіра» «статутні», в якій виявлено статні документи щодо ПЗНВІФ «Довіра»; папку червоного кольору з надписом АТ «Данмор», що містить документи щодо ЗНВКІФ «Данмор», статутні документи; папка синього кольору з надписом ПЗНВІФ «Довіра», що містить документи щодо ТОВ «Союз Проінвестдонбас», ТОВ «Подільськінвест», ТОВ «КУА Реді-Інвест», ТОВ «Хімфарм», ПАТ «Попаснянська швейна фабрика» «Елегант»; папку рожевого кольору з надписом АТ «Сантуріо», що містить документи щодо ТОВ «КУА Реді-Інвест» та ЗНВКІФ «Сантуріо»; папку синього кольору з надписом «Звітність до ПКЦ ПУР 2020», що містять документи щодо фінансової звітності ТОВ «КУА Реді-Інвест»; статутні документи ТОВ «КУА Реді-Інвест»;

1.4. АДРЕСА_10 - адреса проживання ОСОБА_14 вилучено електронний носій № DE97284354 об`ємом 1 Gbсхожий на флешнакопичувач, електронний предмет з кнопкою № 27-06960640 в коробці;

1.5. АДРЕСА_11, кадастровий номер земельної ділянки 8000000000:90:371:0003) - адреса проживання ОСОБА_14 вилучено зошит з надписом «Fore season copybook» із чорновими записами здійсненими власноруч всього на 21 аркуші; аркуш паперу із штатним розписом співробітників ТОВ «Інтербіс» та записами на нього всього на 1 арк.; аркуш паперу із чорновими записами із позначкою «лист9» на 1 арк.; клаптик паперу розірваний навпіл із чорновими записами з позначкою «Garlsbad Plaza»; клаптики паперу із записами всього на 41 частині, де проглядається текст документів на адресу ДУС та між ПрАТ «Іванофранківськцемент», ТзОВ «Інтербіс»; мобільний телефон марки IPhone серійний номер НОМЕР_2 IMEI НОМЕР_3 належний ОСОБА_14 ; мобільний телефон марки IPhone серійний номер НОМЕР_4 IMEI НОМЕР_5 , IMEI2 НОМЕР_6 належний ОСОБА_14 , IPad Mac (планшет) модель IPad mini 4 IMEI НОМЕР_7 з сім карткою № НОМЕР_8 (Водафон) належний ОСОБА_14 ; флеш-накопичувач Transcend об`ємом на 16 Gbчорного кольору із документами в електронному вигляді; флеш-накопичувач помаранчевого кольору об`ємом на 8 Gb із документами в електронному вигляді щодо ТОВ «Інтерббіс»; оригінал договору про надання правової допомоги №2023/21-02 від 21.02.2023 на 3 арк.; оригінал договору про надання правової допомоги № 21-02/23-2 від 21.02.2023 всього на 4 арк.; 2 аркуші з чорновими записами виконаними кульковою ручкою синього кольору ; рахунок на оплату №80 від 29.09.2022 покупець ТОВ «Інтербіс» на 1 аркуші; копія зяви №115/21 від __.12.2021 всього на 5 арк; документи щодо ОАО «Союзпроминвест» всього на 27 аркушах; аркуш паперу із чорновими записами, у верхній правій та лівій частинах наявні дати 19-20 січня; аркуш паперу з інформацією щодо ТОВ «Інтербіс» 0812/2/2 від 08.12.2022; аркуш паперу з інформацією щодо ТОВ «Інтербіс» з вих. № 28 від 2.11.2022; копії сертифікатів генетичних технологій та якісних характеристик №91 та 118 на 2 аркушах; бланк договору про закупівлю товарів за державні кошти всього на 4 аркушах; копія листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» за вих. №03/2022 від 29.08.2022 на 1 аркуші; копія листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» за вих. №28 від 02.11.2022 на 1 аркуші.; копія листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» вих. №11/2022 від 08.11.2022 на 1 аркуші; оригінал листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» вих. №09/2022 від 09.09.2022 всього на 1 аркуші; копії листа щодо інформації ТОВ «Інтербіс» №03/2022 від 02.11.2022 на 2 арк.; бланки агентського договору від __.__.2021 з ТОВ «Інтербіс» всього на 3 аркушах; чорнові записи щодо тарифів на 2 аркушах;

1.6. АДРЕСА_1 - адреса проживання ОСОБА_19 вилучено мобільний телефон марки IPhone 14 Pro Max IMEI НОМЕР_9 належний ОСОБА_19 ;

1.7. АДРЕСА_2 - адреса проживання ОСОБА_16 вилучено Мобільний телефон марки «Самсунг» IMEI1 НОМЕР_10 , IMEI2 НОМЕР_11 та ноутбук марки DELL S/N: BMT4MG2 чорного кольору належні ОСОБА_16 ;

1.8. АДРЕСА_3 - адреса проживання ОСОБА_12 вилучено Мобільний телефон марки IPhone 13 IMEI НОМЕР_12 , НОМЕР_13 , ноутбук марки «DELL» P62F001, ноутбук марки «DELL» St136snnL3, належні ОСОБА_12 ;

1.9. АДРЕСА_4 - адреса проживання ОСОБА_17 вилучено аркуш до додатку №35 з чорновими записами на 1 аркуші; акт надання послуг №442 від 31.05.22 на 1 аркуші; рахунок фактура №НП-007618191 від 10.06.22 на 1 аркуші; рішення від 18.10.22 з чорновими записами на 1 аркуші; своди на 9 аркушах; таблиці з розрахунками на яких містяться чорнові записи на 7 аркушах; рахунок на оплату по заповненню - 444 від 29.05.2022; акт надання послуг №442 від 31.05.22 на 1 аркуші; зошит «Бріск» з чорновими записами 1 шт., відомість на товари в розниці з чорновими записами на 9 аркушах; відомість на товари в розниці, період 26.01.23 з чорновими записами на 5 аркушах; накладні з печаткою ТОВ «Інтер»; флеш накопичувач Toshiba об`ємом 8Gb; мобільний телефон Samsung Galaxy A50 s/n НОМЕР_14; ноутбук НР 250 G6 Notebook PC s/n CND7321836 з зарядним пристроєм, належні ОСОБА_17 .

1.10. АДРЕСА_5 - адреса проживання ОСОБА_15 вилучено ноутбук марки НР Laptop Model 15s-fq2038ua S/N 5CD1511CJY, мобільний телефон IPhone XR 128 Gb S/N НОМЕР_17, IMEI1 НОМЕР_15 , IMEI2 НОМЕР_16 , належні ОСОБА_15 .

1.11. АДРЕСА_6 - адреса проживання ОСОБА_6 блокнот синього кольору 2019 року з рукописними записами ОСОБА_6 ; блокнот коричневого кольору з рукописними записами ОСОБА_6 ; блокнот зеленого кольору з написом «Укрхімтрансаміак» з рукописними записами ОСОБА_6 ; документи які знаходяться в папці жовтого кольору на 28 арк.; Macbook Apple срібного кольору №DT9X6QT57G ОСОБА_6 - 1 шт.; Ноутбук SONY №SVP132A1CV срібного кольору ОСОБА_6 - 1 шт., грошові кошти а саме: купюри номіналом 100 (сто) доларів США - 614 (шістсот чотирнадцять) штук; купюри номіналом 50 (п`ятдесят) доларів США - 11 (одинадцять) штук; купюри номіналом 20 (двадцять) доларів США - 13 (тринадцять) штук; купюри номіналом 10 (десять) доларів США - 20 (двадцять) штук; купюри номіналом 5 (п`ять) доларів США - 2 (дві) штук; купюри номіналом 500 (п`ятсот ) Євро - 1 (одна) штук; купюри номіналом 200 (двісті) Євро - 10 (десять) штук; купюри номіналом 100 (сто) Євро - 187 (сто вісімдесят сім) штук; купюри номіналом 50 (п`ятдесят) Євро - 56 (п`ятдесят шість) штук; купюри номіналом 20 (двадцять) Євро - 57 (п`ятдесят сім ) штук; купюри номіналом 10 (десять) Євро -100 (сто) штук; купюри номіналом 1000 (тисяча) Гривень -100 (сто) штук; купюри номіналом 200 (двісті) Гривень -193 (сто) штук; всього 62 420 доларів США, 26 150 Євро та 138 600 гривень, належні ОСОБА_6 ;

1.12 за місцем розміщення земельної ділянки з кадастровим номером 3221884000:33:016:6411 (житловий будинок АДРЕСА_7) - адреса проживання ОСОБА_6 - адреса проживання ОСОБА_6 вилучено блокнот сірого кольору з надписом «Хмельницькобленерго», що містять рукописні записи; мобільний телефон IPhone 12 (без серійного номеру); планшет Model A2377 Serial: HRWCXVNNXP належні ОСОБА_6 ; лист Надзвичайному і Поважному послу Австралії в Україні від 16.06.2022 №26.11.8-4.4-8091 на 2 арк.

1.13. за розміщенням кабінети НОМЕР_18, НОМЕР_19, НОМЕР_20, що знаходяться за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, буд. 4 (адреса місцезнаходження Міністерства енергетики України) - службові кабінети ОСОБА_6 вилучено блокнот у бежево-коричневій обкладинці із рукописними записами; блокнот в темно-синій обкладинці із рукописними записами; список керівництва та працівників Міненерго на 4 аркушах; перелік підприємств Нафтогазового комплексу на 1 аркуші; список контактів на 5 аркушах; схема рукописним текстом на 1 аркуші; перелік основних засобів, що належить ТОВ «ДТЕК» Допропілля вугілля; копія листа ПАТ «Центренерго» Трипільська ТЕС вих. № 2662 від 01.09.22; папка-накопичувач із назвою «доходи ліквідації» неперспективних вугледобувних підприємств із копіями документів Міністерства енергетики України; папка-накопичувач із протоколами засідання міжвідомчою робочою групою з опрацюванням питання визначення моделі об`єднання за участю державних вуглевидобувних підприємств та ПАТ «Центренерго»; альбом формату А3 «Основні показники виробничо-господарської діяльності» ДП «Добропіллявугілля-видобуток» на 2023 р.

Ухвала апеляційного суду відповідно до правил, визначених ч. 4 ст. 424 КПК України, є остаточною й оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Судді:




ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення26.04.2023
Оприлюднено05.05.2023
Номер документу110643119
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —752/16213/22

Ухвала від 12.09.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

Ухвала від 12.09.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

Ухвала від 09.08.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

Ухвала від 25.05.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Ольшевська І. О.

Ухвала від 25.05.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Ольшевська І. О.

Ухвала від 01.06.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Шевченко Т. М.

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Фрич Тетяна Вікторівна

Ухвала від 13.02.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Шевченко Т. М.

Ухвала від 13.02.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Шевченко Т. М.

Ухвала від 13.02.2023

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Шевченко Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні