Ухвала
від 12.05.2023 по справі 340/10831/21
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА

про призначення до розгляду

питання про відстрочення виконання рішення

12 травня 2023 року м. Кропивницький Справа №340/10831/21

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Момонт Г.М., розглянувши заяву Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області про відстрочення виконання рішення у справі

за позовом: Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, м. Кропивницький, вул. Пашутінська, 1

до відповідача: Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області, смт Онуфріївка, Олександрійський район, Кіровоградська область, вул. Центральна, 1

про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю),

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області звернулося з позовом до Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) до Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області у вигляді заборони роботи (експлуатації) будівлі Павлишського будинку культури філії Онуфріївського базового будинку культури, що розташована за адресою: вул. Сухомлинського, 33-Б, смт Павлиш, Олександрійський район (стара назва Онуфріївський район), Кіровоградська область, шляхом заборони її використання (експлуатації) відділом культури, туризму, молоді та спорту Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області та його підпорядкованими підрозділами (будинками культури) та опечатування (опломбування) вхідних дверей до вказаної будівлі.

Рішенням Кіровоградського окружного адміністративного суду від 28.04.2023 р. у справі №340/10831/21 адміністративний позов задоволено частково; застосовано до Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області (код ЄДРПОУ 44145372, смт Онуфріївка, Олександрійський район, Кіровоградська область, вул. Центральна, 1) заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) шляхом повного зупинення роботи (експлуатації) будівлі Павлишського будинку культури філії Онуфріївського базового будинку культури, що розташована за адресою: вул. Сухомлинського, 33-Б, смт Павлиш, Олександрійський район, Кіровоградська область; у задоволенні інших позовних вимог відмовлено (а.с.89-92).

11.05.2023 р. до суду надійшла заява відповідача про відстрочення виконання судового рішення (а.с.95-98).

Відповідно до ч.2 ст.378 КАС України заява про встановлення або зміну способу або порядку виконання, відстрочення чи розстрочення виконання судового рішення розглядається у десятиденний строк з дня її надходження у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Таким чином, заява Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області про відстрочення виконання рішення підлягає призначенню до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.ст.248, 256, 378 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Призначити до розгляду в судовому засіданні заяву Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Онуфріївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області про відстрочення виконання рішення на 18 травня 2023 року о 12:00 год. в приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40, 6 поверх у залі судового засідання №7.

Заява розглядатиметься суддею Кіровоградського окружного адміністративного суду Момонт Г.М. одноособово.

Копію ухвали надіслати стягувачу і боржнику.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду Г.М. МОМОНТ

Дата ухвалення рішення12.05.2023
Оприлюднено15.05.2023
Номер документу110819177
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю

Судовий реєстр по справі —340/10831/21

Ухвала від 22.09.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. МОМОНТ

Ухвала від 12.09.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. МОМОНТ

Ухвала від 18.05.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. МОМОНТ

Ухвала від 12.05.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. МОМОНТ

Рішення від 28.04.2023

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. МОМОНТ

Ухвала від 28.12.2021

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні