Ухвала
від 16.05.2023 по справі 758/17833/21
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/17833/21

У Х В А Л А

16 травня 2023 року Подільський районний суд м. Києва у складі:

головуючого - судді - Анохіна А.М.,

за участю секретаря - Лазуренко А.В.,

представника позивача - Глущенко А.В.,

представника відповідача 3 - Мирець Д.С.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщенні Подільського районного суду м. Києва клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Оптимум - Капітал» - Яценка Сергія Анатолійовича про залучення Товариство з обмеженою відповідальністю «Оптимум - Капітал» як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача, яке заявлене в межах розгляду цивільної справи за позовом Київської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «Трейд Інвест Сервіс Компані», Товариства з обмеженою відповідальністю «Автопарк Девелопмент», Товариства з обмеженою відповідальністю «ТВК Спойл», ОСОБА_1 , треті особи- приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Манойло Наталія Григорівна, державний реєстратор комунального підприємства «Правочин» Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області Дев`яткін Олексій Андрійович про визнання протиправними та скасування рішення про державну реєстрацію права приватної власності,

В С Т А Н О В И В:

Керуючись ст.259 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Оптимум - Капітал» - Яценка Сергія Анатолійовича про залучення Товариства з обмеженою відповідальністю «Оптимум - Капітал» як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача - задовольнити.

Залучити Товариство з обмеженою відповідальністю «Оптимум - Капітал» як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача в цивільній справі за позовом Київської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «Трейд Інвест Сервіс Компані», Товариства з обмеженою відповідальністю «Автопарк Девелопмент», Товариства з обмеженою відповідальністю «ТВК Спойл», ОСОБА_1 , треті особи- приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Манойло Наталія Григорівна, державний реєстратор комунального підприємства «Правочин» Мартинівської сільської ради Пулинського району Житомирської області Дев`яткін Олексій Андрійович про визнання протиправними та скасування рішення про державну реєстрацію права приватної власності.

Копію цієї ухвали разом з викликом до суду направити третій особі - Товариству з обмеженою відповідальністю «Оптимум - Капітал».

Зобов`язати позивача не пізніше двох днів з дня отримання цієї ухвали суду направити третій особі копію позовної заяви з додатками, а докази такого направлення надати суду до дати наступного судового засідання.

Встановити п`ятнадцятиденний термін з дня отримання ухвали про залучення третьої особи для подання письмових пояснень по суті спору.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог мають процесуальні права та обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу.

Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, не тягне за собою розгляд справи спочатку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали буде складено 19.05.2023.

Суддя А.М.Анохін

Дата ухвалення рішення16.05.2023
Оприлюднено17.05.2023
Номер документу110869852
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права приватної власності

Судовий реєстр по справі —758/17833/21

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Анохін А. М.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Анохін А. М.

Ухвала від 16.05.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Анохін А. М.

Ухвала від 16.05.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Анохін А. М.

Ухвала від 23.12.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Анохін А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні