Ухвала
від 22.05.2023 по справі 2-2732/11
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Провадження № 2-в/641/4/2023 Справа № 2-2732/11

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22 травня 2023 року м. Харків

Комінтернівський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді Зелінської І.В.,

за участю секретаря Мельник А.Р.,

представника позивача Сандуляк С.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в приміщенні Комінтернівського районного суду м. Харкова питання про відновлення втраченого судового провадження у цивільній справі № 2-2732/11 за позовом Публічного акціонерного товариства«Райффайзен Банк Аваль» в особі Харківської обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором,

ВСТАНОВИВ:

До Комінтернівського районного суду м. Харкова надійшла ухвала Харківського апеляційного суду від 14.01.2022, відповідно до якої матеріали справи разом з апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Комінтернівського районного суду м. Харкова від 28.11.2011 повернуто до Комінтернівського районного суду м. Харкова для вирішення питання про відновлення втраченого провадження.

Комінтернівським районним судом м. Харкова відкрито провадження по відновленню втраченого судового провадження по цивільній справі № 2-2732/11.

Представник АТ«Райффайзен Банк» у судовому засіданні заперечувала проти відновлення втраченого провадження у справі.

Інші учасники процесу у судове засідання не з`явились, повідомлялись про час та місце розгляду справи, причини неявки суду не повідомили.

Суд, дослідивши зібрані матеріали, зазначає наступне.

Згідно зі ст.488ЦПК Українивідновлення втраченого повністю або частково судового провадження в цивільній справі, закінченій ухваленням рішення або у якій провадження закрито, проводиться у порядку, встановленому цим Кодексом.

Відповідно до вимог ст.493ЦПК Українипри розгляді заяви про відновлення втраченого судового провадження суд бере до уваги: 1) частину справи, яка збереглася (окремі томи, жетони, матеріали з архіву суду тощо); 2) документи, надіслані (видані) судом учасникам судового процесу та іншим особам до втрати справи, копії таких документів; 3) матеріали виконавчого провадження, якщо воно здійснювалося за результатами розгляду справи; 4) будь-які інші документи і матеріали, подані учасниками судового процесу, за умови, що такі документи і матеріали є достатніми для відновлення справи; 5) відомості з Єдиного державного реєстру судових рішень; 6) дані, що містяться в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі; 7) будь-які інші відомості, документи тощо, отримані у законний спосіб з інших офіційних джерел.

Суд може допитати як свідків осіб, які були присутніми під час вчинення процесуальних дій, учасників справи (їх представників), а в необхідних випадках-осіб, які входили до складу суду, що розглядав справу, з якої втрачено провадження, а також осіб, які виконували судове рішення, та вчиняти інші процесуальні дії, передбачені цим Кодексом, з метою відновлення втраченого судового провадження.

Згідно з положеннями ч. 1ст. 494ЦПК України на підставі зібраних і перевірених матеріалів суд постановляє ухвалу про відновлення втраченого судового провадження повністю або в частині, яку, на його думку, необхідно відновити.

В процесі розгляду питання щодо відновлення втраченого судового провадження з`ясовано, що за інформацією архіву Комінтернівськогорайонного суду м. Харкова цивільну справу №2-2732/11 за позовом Публічного акціонерного товариства«Райффайзен Банк Аваль» в особі Харківської обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором знищено, в архіві суду зберігається оригінал рішення Комінтернівського районного суду м. Харкова від 28.11.2011 року по справі №2-2732/11.

Таким чином, судом встановлено, що в провадженні Комінтернівського районного суду м. Харкова перебувала вказана цивільна справа.

Рішенням Комінтернівського районного суду м. Харкова від 28.11.2011 року позовні вимоги Публічного акціонерного товариства«Райффайзен Банк Аваль» в особі Харківської обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль» задоволено в повному обсязі.

Стягнуто солідарно з ОСОБА_2 , ОСОБА_1 на користь Публічного акціонерного товариства«Райффайзен Банк Аваль» в особі Харківської обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль» заборгованість за кредитними договорами у розмірі 7402700,70 грн., судові витрати у розмірі 1820,00 грн., а з кожного по 910,00 грн..

Інші матеріали цивільної справи під час вирішення питання щодо відновлення втраченого судового провадження не надані.

З врахуванням наведеного, суд вбачає підстави для відновлення втраченого судового провадження по цивільній справі № 2-2732/11 за позовом Публічного акціонерного товариства«Райффайзен Банк Аваль» в особі Харківської обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором в частині змісту судового рішення від 28.11.2011 року.

Керуючись ст. 488,494 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Відновити втрачене судове провадження по цивільній справі № 2-2732/11 за позовом Публічного акціонерного товариства«Райффайзен Банк Аваль» в особі Харківської обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором в частині судового рішення від 28.11.2011 року, яким позов Публічного акціонерного товариства«Райффайзен Банк Аваль» в особі Харківської обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль» задоволено та вирішено:

Стягнути солідарно з ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , які проживають за адресою: АДРЕСА_1 на користьПублічного акціонерного товариства Райффайзен Банк Аваль в особі Харківської обласної дирекції АТ Райффайзен Банк Аваль, розташованого за адресою: м. Харків, вул.. Новгородська, 11, заборгованість за кредитними договорами у розмірі 7402700 (сім мільйонів чотириста дві тисячі сімсот) грн. 70 коп. Стягнути солідарно з ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , які проживають за адресою: АДРЕСА_1 на користьПублічного акціонерного товариства Райффайзен Банк Аваль в особі Харківської обласної дирекції АТ Райффайзен Банк Аваль , розташованого за адресою: м. Харків, вул.. Новгородська, 11,судові витрати в розмірі 1820 (одну тисячу вісімсот двадцять) грн.. 00 коп., а з кожного по 910 (дев`ятсот десять) грн.. 00 коп.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на апеляційне оскарження, а у випадку її оскарження після розгляду апеляційної скарги судом апеляційної інстанції.

Учасник справи, якому ухвала не була вручена в день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її вручення.

Суддя -І. В. Зелінська

СудКомінтернівський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення22.05.2023
Оприлюднено24.05.2023
Номер документу111001978
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про відновлення втраченого провадження

Судовий реєстр по справі —2-2732/11

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Зелінська І. В.

Ухвала від 19.05.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Зелінська І. В.

Ухвала від 04.04.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Зелінська І. В.

Ухвала від 13.03.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Зелінська І. В.

Рішення від 01.07.2011

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Скотар А. Ю.

Ухвала від 13.12.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Тимчук Р. І.

Ухвала від 10.07.2022

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Борець Є. О.

Ухвала від 25.01.2022

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Колодяжна І. М.

Ухвала від 14.01.2022

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні