Ухвала
від 23.05.2023 по справі 545/1550/23
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

23 травня 2023 року

м. Полтава

Полтавський районний суд Полтавської області:

суддя Харабадзе К. Ш.,

Справа № 545/1550/23

Номер провадження № 2/545/1140/23

позивач - ОСОБА_1

відповідач - Фонд державного майна України

розглянувши клопотання представника відповідача Фонду державного майна України - Пономаренка Владислава Сергійовича про проведення судового засідання у режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України про зобов`язання внести в трудову книжку належного запису про звільнення та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

у с т а н о в и в:

В провадженні суду знаходиться дана цивільна справа.

На адресу суду надійшло клопотання від представника відповідача Фонду державного майна України - Пономаренка Владислава Сергійовича про проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобі та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему у Фонді державного майна України із застосуванням комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon», e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1

Відповідно до ч. 1, ч. 2 ст. 212 ЦПК України визначено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

З огляду на викладене, суд вважає необхідним з метою забезпечення права представника відповідача на участь в судовому засіданні провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобі та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему у Фонді державного майна України із застосуванням комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Керуючись ст. 212 ЦПК України

ух в а л и в :

Клопотання представника відповідача Фонду державного майна України - Пономаренка Владислава Сергійовича про проведення судового засідання у режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання, призначене на 10 годину 00 хвилин 24.05.2023 та в подальшому розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України про зобов`язання внести в трудову книжку належного запису про звільнення та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням з використанням власних технічних засобі та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему у Фонді державного майна України із застосуванням комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon», e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1 , за участю представника відповідача Пономаренка Владислава Сергійовича.

Копію ухвали надіслати особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Карина ХАРАБАДЗЕ

СудПолтавський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення23.05.2023
Оприлюднено25.05.2023
Номер документу111025023
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —545/1550/23

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Прядкіна О. В.

Ухвала від 25.07.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Прядкіна О. В.

Рішення від 14.06.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Рішення від 14.06.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 23.05.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Харабадзе К. Ш.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні