Ухвала
від 29.05.2023 по справі 214/2467/23
САКСАГАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 214/2467/23

2/214/2920/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про перехід зі спрощеного провадження без повідомлення сторін в спрощене провадження з повідомленням сторін

29 травня 2023 року суддя Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Ковтун Н.Г., розглянувши в ході розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , інтереси якого представляє адвокат Губар Антон Леонідович до Товариства з обмеженою відповідальністю «САВ ТРАНС ГРУП» про встановлення факту трудових відносин з працівником, який виконував роботу без укладення трудового договору, встановлення періоду такої роботи, про нарахування та виплату такому працівникові заробітної плати у розмірі не нижче середньої заробітної плати за відповідним видом економічної діяльності у регіоні у відповідному періоді без урахування фактично виплаченої заробітної плати, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області перебуває справа за позовною заявою ОСОБА_1 , інтереси якого представляє адвокат Губар Антон Леонідович до Товариства з обмеженою відповідальністю «САВ ТРАНС ГРУП» про встановлення факту трудових відносин з працівником, який виконував роботу без укладення трудового договору, встановлення періоду такої роботи, про нарахування та виплату такому працівникові заробітної плати у розмірі не нижче середньої заробітної плати за відповідним видом економічної діяльності у регіоні у відповідному періоді без урахування фактично виплаченої заробітної плати.

Ухвалою Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 01 травня 2023 року відкрито провадження у справі та призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

05 травня 2023 року до суду надійшло клопотання представника позивача Губара А.Л. , про перехід від спрощеного провадження без повідомлення учасників до розгляду справи в спрощеному провадженні з викликом (повідомленням) сторін.

Відповідно до ч. 5ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи обставини, встановлені при вивченні матеріалів справи після відкриття провадження у справі, суд вважає за необхідне розглядати справу в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

Таким чином, суд вважає за необхідне, здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження без виклику (повідомлення) до розгляду справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

На підставівикладеного, керуючись ст.128, ч. 5 ст.279 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача Губара А.Л. про перехід від спрощеного провадження без повідомлення учасників до розгляду справи в спрощеному провадженні з викликом (повідомленням) сторін - задовольнити.

Перейти від розгляду справи за позовом ОСОБА_1 , інтересиякого представляє адвокатГубар АнтонЛеонідович доТовариства з обмеженоювідповідальністю «САВТРАНС ГРУП»про встановленняфакту трудових відносин зпрацівником, якийвиконував роботу без укладення трудового договору,встановлення періоду такої роботи,про нарахування тавиплату такому працівникові заробітноїплати урозмірі не нижчесередньої заробітної платиза відповіднимвидом економічноїдіяльності урегіоні у відповідному періоді безурахування фактично виплаченої заробітної платизпорядку спрощеного провадження без виклику (повідомлення) сторін в розгляд справи порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

Призначити судове засідання на 14 годину 00 хвилин 14 червня 2023 року.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ковтун Н.Г.

СудСаксаганський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення29.05.2023
Оприлюднено31.05.2023
Номер документу111176188
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —214/2467/23

Постанова від 06.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Рішення від 19.10.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ковтун Н. Г.

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ковтун Н. Г.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ковтун Н. Г.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ковтун Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні