Ухвала
від 30.05.2023 по справі 386/897/22
ГОЛОВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 386/897/22

Провадження № 2/386/38/23

УХВАЛА

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

30 травня 2023 року смт. Голованівськ

Суддя Голованівського районного суду Кіровоградської області

Гут Ю. О.,розглянувши цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Голованівська центральна районна лікарня» Голованівської селищної ради про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в:

В провадженніГолованівського районногосуду Кіровоградськоїобласті перебуваєцивільна справа№ 386/897/22за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Голованівська центральна районна лікарня» Голованівської селищної ради про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу .

Підготове судове засідення в справі 29 травня 2023 не було проведено у зв"язку з перебуванням головуючого судді на розгляді іншої справи .

З врахуванням попереднього клопотання представника відповідача, суд дійшов до висновку про необхідність відкладення підготовчого засідання та проведення чергового підготовчого засідання в режимі відео конференції з Гайворонським районним судом Кіровоградської області.

Згідно з ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно з ч. 5 ст.212ЦПК України суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відео конференції.

За даних обставин суд відповідно до вимог ст.198 ЦПК України, відкладає підготовче засідання у даній справі.

Керуючись ст.ст.198, 212, 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Підготовче судове засідання відкласти на 24липня 2023року на 10 год.00 хв., про що належним чином повідомити учасників судового процесу.

Підготовче засідання у справі № 386/897/22 (провадження № 2/386/38/ 23) за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Голованівська центральна районна лікарня» Голованівської селищної ради про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, провести в режимі відеоконференції з Гайворонським районним судом Кіровоградської області.

Доручити Гайворонському районному суду Кіровоградської області забезпечити проведення відеоконференції за участю представника відповідачаадвоката ВолощукаВ.В з Голованівським районним судом Кіровоградської області 24 липня 2023 року на 10 год.00 хвл.(визначивши приблизний розгляд справи до 11 год.00 хв)

Адвокату ОСОБА_2 з`явитись доГайворонського районного суду Кіровоградської області(адреса: 26300, Кіровоградська область м.Гайворон вул.Великого Кобзаря, 3) для проведення судового засідання в режимі відеоконференції 24липня 2023року на 10 год.00 хв.

Голованівський районний суд Кіровоградської області доручає відповідній службовій Гайворонського районного суду Кіровоградської області перевірити документи, що посвідчуютьособу адвоката ВолощукаВ.В. та перебувати поряд з ними до закінчення судового засідання.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Відповідно до ч. 8 ст.212ЦПК України копію ухвали про участь осіб в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Гайворонського районногосуду Кіровоградської області та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Використовувані в судовому засіданні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України

Копії ухвали негайно надіслати Гайворонського районногосуду Кіровоградської області для організації її виконання та представнику відповідачу адвокату Волощуку В.В., для відома .

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Відповідно до ч. 2 ст.353ЦПК України заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Гут Ю. О.

Дата ухвалення рішення30.05.2023
Оприлюднено01.06.2023
Номер документу111212482
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —386/897/22

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Постанова від 12.04.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Голованівський районний суд Кіровоградської області

Гут Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні