Ухвала
від 25.05.2023 по справі 492/960/22
АРЦИЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 492/960/22

провадження № 2/492/266/23

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

25 травня 2023 року м. Арциз

Арцизький районний суд Одеської області у складі:

головуючої судді Гусєвої Н.Д.,

при секретарі судового засідання Гамурар І.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою Керівника Болградської окружної прокуратури Домущея Ігоря Валерійовича в інтересах держави в особі: Павлівської сільської ради Болградського району Одеської області до ОСОБА_1 про витребування майна із чужого незаконного володіння, -

встановив:

В провадженні Арцизького районного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовною заявою Керівника Болградської окружної прокуратури Домущея Ігоря Валерійовича в інтересах держави в особі: Павлівської сільської ради Болградського району Одеської області до ОСОБА_1 про витребування майна із чужого незаконного володіння.

Призначено справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 25 травня 2023 року о 14 год. 00 хв., викликано у судове засідання учасників справи.

Представниця позивача в судове засідання не з`явилася, але від неї надійшла до суду заява про повернення до стадії підготовчого судового засідання.

Представник Павлівської сільської ради Болградського району Одеської області в судове засідання не з`явився, але від нього надійшла до суду заява, згідно якої не заперечував про повернення до стадії підготовчого судового засідання.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, але до суду від нього надійшла заява про відкладення розгляду справи, у зв`язку з зайнятістю у кримінальному провадженні.

У зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи, судом, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно з п. 2 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні з підстав першої неявки в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

Як вбачається з матеріалів справи, представник відповідача надав до суду заяву про відкладення розгляду справи у зв`язку з зайнятість у іншому судовому провадженні.

Суд вважає, що причина на яку посилаються представник відповідача є поважною та вирішує відкласти судове засідання на іншу дату.

Відповідно до ч. 1 ст. 222 ЦПК України головуючий з`ясовує, чи мають учасники справи заяви чи клопотання, пов`язані з розглядом справи, які не були заявлені з поважних причин у підготовчому провадженні або в інший строк, визначений судом, та вирішує їх після заслуховування думки інших присутніх у судовому засіданні учасників справи.

Таким чином, суд має заслухати думку представника відповідача, який не з`явився в судове засідання з поважних причин, щодо заявленого представницею позивача клопотання про повернення до стадії підготовчого судового засідання.

Відповідно до ч. 3 ст. 240 ЦПК України, учасники справи, які не прибули в судове засідання повідомляються про судове засідання в порядку, визначеному цим Кодексом.

Враховуючи викладене, беручи до уваги, що від представника відповідача надійшла заява про відкладення розгляду справи з поважної причини, а також, що суд має заслухати думку учасників справи щодо заявленого представницею позивачки клопотання про повернення до стадії підготовчого судового засідання, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи та призначити судове засідання 23 червня 2023 року о 13 год. 30 хв., про що повідомити учасників справи.

Керуючись ст. ст. 222, 223, 240, 247, 258-261 ЦПК України, суд, -

постановив:

Відкласти розгляд цивільної справи за позовною заявою позовною заявою Керівника Болградської окружної прокуратури Домущея Ігоря Валерійовича в інтересах держави в особі: Павлівської сільської ради Болградського району Одеської області до ОСОБА_1 про витребування майна із чужого незаконного володіння та призначити судове засідання на 23 червня 2023 року о 13 год. 30 хв., про що повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Арцизького районного суду Н.Д. Гусєва

Дата ухвалення рішення25.05.2023
Оприлюднено02.06.2023
Номер документу111250119
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування майна із чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —492/960/22

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Гусєва Н. Д.

Постанова від 16.01.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Полікарпова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні