Постанова
від 25.04.2023 по справі 922/656/22
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під`їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057)705-14-14, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання боржника банкрутом

"25" квітня 2023 р.м. ХарківСправа № 922/656/22

Господарський суд Харківської області у складі:

суддя Кононова О.В.

при секретарі судового засідання Зубко Ю.В.

розглянувши заявуТовариства з обмеженою відповідальністю "Маркс.Капітал" про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна фінансова компанія" , код ЄДРПОУ 39928124 за участю :

представника ТОВ "Маркс.Капітал" - Більчук О.О.

розпорядника майна Тищенко О.І.

ВСТАНОВИВ:

Заявник - Товариство з обмеженою відповідальністю "Маркс. Капітал", звернувся до господарського суду з заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна фінансова компанія", оскільки боржник має перед кредитором заборгованість на загальну суму 239 342,46 грн.

Розглянувши зазначену заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство ТОВ "Маркс. Капітал" та додані до неї документи, судом встановлено, що вона відповідає вимогам Кодексу України з процедур банкрутства.

Ухвалою суду від 21.02.2022 було прийнято заяву ТОВ "Маркс. Капітал" про відкриття провадження у справі про банкрутство до розгляду, підготовче засідання по справі.

22.11.2022 Господарський суд Харківської області своєю ухвалою серед іншого відкрив провадження у справі про банкрутство Товариство з обмеженою відповідальністю "Західна фінансова компанія", код ЄДРПОУ 39928124; визнав розмір вимог ініціюючого кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю «Маркс.Капітал» в сумі 322652,46 грн (239342,46 грн основний борг, 24 810,00 судовий збір за звернення із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство у даній справі та 58 500,00 грн витрат пов`язаних із розглядом цієї справи (авансовий платіж згідно ст. 34 Кодексу України з процедур банкрутства).

Також зазначеною ухвалою введено мораторій на задоволення вимог кредиторів, який передбачає зупинення виконання боржником грошових зобов`язань і зобов`язань щодо сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), строк виконання яких настав до дня введення мораторію, і припинення заходів, спрямованих на забезпечення виконання цих зобов`язань та зобов`язань щодо сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), застосованих до дня введення мораторію; введено процедуру розпорядження майном боржника; призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Тищенко Оксану Іванівну (свідоцтво №318 від 28.02.2013), адреса: 62456, Харківська область, Харківський район, с. Буди, вул. Харківська, буд. 6), та встановлено розмір оплати послуг арбітражного керуючого за виконання повноважень розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю «Західна фінансова компанія» у розмірі трьох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень, джерелами сплати грошової винагороди розпоряднику майна є авансування кредитором, що внесено на депозитний рахунок господарського суду.

22.11.2022 здійснено офіційне оприлюднення на офіційному веб-порталі судової влади України про відкриття справи про банкрутство боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Західна фінансова компанія», м. Харків , код ЄДРПОУ 39928124, із зазначенням повного найменування боржника, його поштової адреси, банківських реквізитів, найменування та адреси господарського суду, номера справи, відомостей про розпорядника майна, граничний строк подання заяв конкурсних кредиторів з вимогами до боржника; встановлено строк подання розпорядником майна до господарського суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів до 10.01.2023.

Крім того, в зазначеній ухвалі судом був встановлений строк проведення розпорядником майна інвентаризації майна боржника до 10.01.2023 та призначено проведення попереднього засідання господарського суду на "07" лютого 2023 р. о(б) 11:20 год.

09.01.2023 на електронну адресу суду від розпорядника майна арбітражного керуючого Тищенко О.І. надійшло клопотання (вх. № 460) про долучення до матеріалів справи результатів розгляду вимог кредиторів та реєстру вимог кредиторів. Надані документи були долучені судом до матеріалів справи.

31.01.2023 розпорядник майна надала суду звіт про проведену роботу в процедурі розпорядження майном боржника, в якому серед іншого повідомила, що кредиторські вимоги, окрім визнаних при відкритті провадження у справі до розпорядника майна не надходили. Наданий звіт був долучений судом до матеріалів справи.

Ухвалою попереднього засідання суду від 07.03.2023 був визнаний наступний розмір грошових вимог кредиторів, що вносяться розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів - Товариства з обмеженою відповідальністю «Маркс.Капітал» в сумі 322652,46 грн (239342,46 грн основний борг, 24 810,00 судовий збір за звернення із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство у даній справі та 58 500,00 грн витрат пов`язаних із розглядом цієї справи (авансовий платіж згідно ст. 34 Кодексу України з процедур банкрутства).

Зобов`язано розпорядника майна за результатами попереднього засідання внести до реєстру вимог кредиторів відомості про кредитора, розмір його вимог за грошовими зобов`язаннями, наявність права вирішального голосу в представницьких органах кредиторів, черговість задоволення кожної вимоги. Належним чином складений та підписаний реєстр вимог кредиторів надати суду у десятиденний строк з дня постановлення ухвали суду.

Зобов`язано розпорядника майна в десятиденний строк з дня постановлення ухвали відповідно до ст. 48 Кодексу України з процедур банкрутства організувати та провести збори кредиторів та комітету кредиторів, визначивши час та місце проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів. Докази надати суду.

Призначено проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів на 23.03.2023.

Призначено підсумкове засідання суду, на якому буде постановлено ухвалу про санацію боржника чи постанова про визнання його банкрутом і відкрита ліквідаційна процедура, чи ухвалу про закриття провадження у справі про банкрутство або ухвала про продовження строку процедури розпорядження майном та відкладення підсумкового засідання суду на "25" квітня 2023 р. об 10:50 год.

27.03.2023 розпорядник майна арбітражна керуюча Тищенко О.І. надіслала на елктронну адресу суду клопотання про долучення до матеріалів справи доказів проведення зборів кредиторів ТОВ "Західна фінансова компанія" та відповідного протоколу, звітів арбітражної керуючої Тищенко О.І. до зборів кредиторів, матеріалів інвентаризації ТОВ "Західна фінансова компанія", звіту за результатами проведення аналізу фінансово-господарської діяльності ТОВ "Західна фінансова компанія" тощо. В наданому клопотання розпорядник майна повідомляє, що на виконання ухвали суду від 07.03.2023 розпорядником майна 09.03.2023 до єдиного кредитора та засновників (учасників) товариства направлено повідомлення вих. №02-54/22 про скликання зборів кредиторів №1/2023 на 23.03.2023 за місцезнаходженням боржника, у зазначений час за місцезнаходженням боржника 23.03.2023 відбулися збори кредиторів ТОВ "Західна фінансова компанія".

29.03.2023 до суду від ТОВ "Маркс.Капітал" надійшло клопотання, в якому кредитор просить суд ввести наступну процедуру у справі про банкрутство № 922/656/22 - процедуру ліквідації ТОВ "Західна фінансова компанія"; визнати ТОВ "Західна фінансова компанія", код 39928124 банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру та призначити арбітражну керуючу Тищенко Оксану Іванівну ліквідатором ТОВ "Західна фінансова компанія".

В судовому засіданні розпорядник майна доповів про здійснені заходи в процедурі розпорядження майном боржника. Звернувся до суду із заявою про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, призначенням ліквідатором арбітражного керуючого Тищенко О.І. та встановлення основної грошової винагороди арбітражного керуючого відповідно до п. 2 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства.

Представник кредитора ТОВ "Марск.Капітал" також просив суд визнати боржника банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру та призначити ліквідатором арбітражного керуючого Тищенко О.І.

Розглянувши подані документи і матеріали, з`ясувавши фактичні обставини справи, дослідивши докази, які мають юридичне значення для розгляду справи, суд зазначає наступне.

Судом встановлено, що на виконання вимог ухвали господарського суду Харківської області від 07.03.2023 у справі №922/656/22 23.03.2023 відбулись збори кредиторів у справі про банкрутство ТОВ "Західна фінансова компанія", затверджені відповідним протоколом № 1/2023, на яких були присутні: представник кредитора: ТОВ "Маркс.Капітал" та розпорядник майна Тищенко О.І. із правом дорадчого голосу.

Зборами прийняті наступні рішення:

- обрати комітет кредиторів у складі ТОВ "Маркс.Капітал", обрано головою комітету кредиторів ТОВ "Західна фінансова компанія" - ТОВ "Маркс.Капітал";

- подати до Господарського суду Харківської області клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури ТОВ "Західна фінансова компанія";

- схвалити кандидатуру арбітражної керуючої Тищенко О.І. щодо призначення ліквідатором у справі про банкрутство ТОВ "Західна фінансова компанія".

- звернутися до Господарського суду Харківської області в межах справи про банкрутство ТОВ "Західна фінансова компанія" №922/656/22 із клопотанням про призначення ліквідатором ТОВ "Західна фінансова компанія" арбітражної керуючої Тищенко Оксани Іванівни.

До матеріалів справи доданий відповідний протокол зборів кредиторів та комітету кредиторів, з яких вбачається, що на вказаних зборах було заслухано та прийнято звіт розпорядника майна про проведену роботу, арбітражний керуючий Тищенко О.І. доповів комітету кредиторів було доведено про поточну господарську діяльність та про стан активів підприємства-боржника, доведено до відома кредиторів про те, що будь - які активи в підприємства відсутні, за рахунок яких можливо було б задовольнити вимоги кредиторів.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку про наявність ознак які свідчать про збитковість підприємства. Зокрема за підприємством обліковується значна кредиторська заборгованість. За результатами здійсненої інвентаризації встановлено відсутність дебіторської заборгованості; відсутні відомості щодо наявності активів підприємства необхідних та достатніх для погашення існуючої кредиторської заборгованості. У зв`язку з чим суд дійшов висновку про доцільність визнання Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна фінансова компанія" банкрутом та відкриття відносно нього ліквідаційної процедури.

Відповідно до ч. 5 ст. 48 Кодексу України з процедур банкрутства (далі - Кодекс) до компетенції зборів кредиторів належить прийняття рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про введення наступної процедури у справі про банкрутство.

Як свідчать матеріали справи, кредитори одноголосно, враховуючи незадовільне фінансове становище боржника, відсутність потенційних інвесторів, неможливість відновлення платоспроможності боржника власними силами за рахунок доходів від здійснення власної господарської діяльності, прийняли рішення щодо звернення до суду з пропозицією щодо застосування до боржника процедури ліквідації, що відповідає приписам ч. 5 ст. 48 та ч. 2 ст. 49 Кодексу України з процедур банкрутства.

Згідно з п. 4 ст. 205 ГК України передбачено, що у разі неплатоспроможності суб`єкта господарювання через недостатність його майна для задоволення вимог кредиторів він може бути оголошений за рішенням суду банкрутом. Умови, порядок та наслідки оголошення суб`єкта господарювання банкрутом встановлюється цим Кодексом та іншими законами. Таким Законом, норми якого щодо умов, порядку та наслідків визнання банкрутом є спеціальними, передбачені в Кодексі України з процедур банкрутства.

Нездатність боржника відновити свою платоспроможність та задовольнити визнані судом вимоги кредиторів інакше як через застосування визначеної судом ліквідаційної процедури вважається банкрутством.

В межах даної справи були виконані передбачені умови процедури розпорядження майном, своєчасно оприлюднено на офіційному веб - порталі судової влади України повідомлення про відкриття провадження у справі про банкрутство з метою виявлення кредиторів боржника, складено реєстр заявлених вимог кредиторів, вжито заходів щодо розшуку майна боржника. На протязі всієї стадії розпорядження майном пропозицій щодо санації боржника до суду не надходило.

За змістом статті 49 Кодексу України з процедур банкрутства, у підсумковому засіданні суду у процедурі розпорядження майном боржника здійснюється перехід до наступної судової процедури (процедури санації, ліквідації) або закривається провадження у справі.

До закінчення процедури розпорядження майном боржника збори кредиторів приймають одне з таких рішень, зокрема подати до господарського суду клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

У підсумковому засіданні господарський суд ухвалює одне з таких судових рішень, зокрема постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

З дня визнання господарським судом боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури або введення процедури санації процедура розпорядження майном та повноваження розпорядника майна припиняються.

Від боржника заперечень на рішення зборів кредиторів щодо визнання його банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури не надходило.

Відповідно до частини першої статті 58 Кодексу України з процедур банкрутства, у випадках, передбачених цим Кодексом, господарський суд у судовому засіданні за участю сторін ухвалює постанову про визнання боржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру. Суд визначає строк, протягом якого ліквідатор зобов`язаний здійснити ліквідацію боржника. Цей строк не може перевищувати 12 місяців.

Згідно з частиною четвертою статті 205 ГК України передбачено, що у разі неспроможності суб`єкта господарювання через недостатність його майна задовольнити вимоги кредиторів, він може бути оголошений за рішенням суду банкрутом. Аналогічні положення містить частина третя статті 110 ЦК України.

Відповідно до частини першої статті 60 Кодексу України з процедур банкрутства, у постанові про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури господарський суд призначає ліквідатора банкрута з урахуванням вимог, установлених цим Кодексом, з числа арбітражних керуючих, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України.

Як вбачається з матеріалів справи, зборами кредиторів було погоджено кандидатуру арбітражного керуючого Тищенко О.І. для призначення ліквідатором ТОВ "Західна фінансова компанія". Жодних інших заяв арбітражних керуючих щодо участі у даній справі про банкрутство в якості ліквідатора до суду не надходило.

Враховуючи, що вказана кандидатура погоджена в установленому порядку зборами кредиторів боржника, кандидатура арбітражного керуючого Тищенко О.І. відповідає вимогам статей 11, 28 Кодексу України з процедур банкрутства, суд дійшов висновку про призначення ліквідатором ТОВ "Західна фінансова компанія" арбітражної керуючої Тищенко Оксани Іванівни (свідоцтво про право здійснення діяльності арбітражного керуючого №318 від 28.02.2013).

Згідно з частиною першою статті 59 Кодексу України з процедур банкрутства, з дня ухвалення господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури скасовуються арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, та інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

Враховуючи зазначене суд дійшов висновку про скасування всіх арештів, обтяжень та обмежень щодо розпорядження майном ТОВ "Західна фінансова компанія".

Керуючись статтями 205, 209 Господарського кодексу України, статтями 28, 48, 49, 58, 59 Кодексу України з процедур банкрутства, статтями 232-233, 240 Господарського процесуального кодексу України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

1. Припинити процедуру розпорядження майном боржника та повноваження розпорядника майна боржника арбітражного керуючого Тищенко Оксани Іванівни (свідоцтво №318 від 28.02.2013).

2. Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю «Західна фінансова компанія», м. Харків , код ЄДРПОУ 39928124, місцезнаходження: 61106, м. Харків, пр.. Московський, б. 273, - банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

3. Призначити ліквідатором Товариство з обмеженою відповідальністю «Західна фінансова компанія», м. Харків, код ЄДРПОУ 39928124 - арбітражного керуючого Тищенко Оксану Іванівну (свідоцтво №318 від 28.02.2013), адреса: 62456, Харківська область, Харківський район, с. Буди, вул. Харківська, буд. 6), та встановити розмір оплати послуг арбітражного керуючого за виконання повноважень ліквідатора ТОВ «Західна фінансова компанія», м. Харків, у розмірі трьох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень за рахунок коштів, одержаних від продажу майна боржника, яке не перебуває в заставі.

4. Здійснити офіційне оприлюднення на офіційному веб-порталі судової влади України про визнання боржника Товариство з обмеженою відповідальністю «Західна фінансова компанія», м. Харків, код ЄДРПОУ 39928124 банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури із зазначенням найменування та інші реквізити боржника, визнаного банкрутом, найменування господарського суду в провадженні якого знаходиться справа про банкрутство, дату прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, відомостей про ліквідатора.

5. З дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури:

господарська діяльність банкрута завершується закінченням технологічного циклу з виготовлення продукції у разі можливості її продажу за виключенням укладення та виконання договорів, що мають на меті захист майна банкрута або забезпечення його збереження (підтримання) у належному стані, договорів оренди майна, яке тимчасово не використовується, на період до його продажу в процедурі ліквідації тощо;

строк виконання всіх грошових зобов`язань банкрута вважається таким, що настав;

у банкрута не виникає жодних додаткових зобов`язань (у тому числі зі сплати податків і зборів (обов`язкових платежів)), крім витрат, безпосередньо пов`язаних із здійсненням ліквідаційної процедури;

припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій за всіма видами заборгованості банкрута;

відомості про фінансове становище банкрута перестають бути конфіденційними чи становити комерційну таємницю;

продаж майна банкрута допускається в порядку, передбаченому цим Кодексом;

скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається;

виконання зобов`язань боржника, визнаного банкрутом, здійснюється у випадках і порядку, передбачених Кодексом України з процедур банкрутства.

З дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури припиняються повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном, якщо цього не було зроблено раніше, члени виконавчого органу (керівник) банкрута звільняються з роботи у зв`язку з банкрутством підприємства, а також припиняються повноваження власника (органу, уповноваженого управляти майном) майна банкрута.

6. Зобов`язати посадових осіб (керівника боржника) Товариства з обмеженою відповідальністю «Західна фінансова компанія», м. Харків, код ЄДРПОУ 39928124, протягом п`ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов`язків відповідні посадові особи банкрута несуть відповідальність відповідно до законів України.

7. Зобов`язати ліквідатора відповідно до ст. 61 Кодексу України з процедур банкрутства прийняти до свого відання майно боржника та забезпечити його збереження, виконувати функції з управління та розпорядження майном банкрута, проводити інвентаризацію та визначати початкову вартість майна банкрута, здійснювати аналіз фінансового стану банкрута, вести реєстр вимог кредиторів, формувати ліквідаційну масу, розглядати вимоги поточних кредиторів; передати в установленому порядку на зберігання документи банкрута, які підлягають обов`язковому зберіганню; повідомляти працівників банкрута про звільнення та здійснити його відповідно до законодавства України про працю. Виплата вихідної допомоги звільненим працівникам банкрута провадиться ліквідатором у першу чергу за рахунок коштів, одержаних від продажу майна банкрута або отриманого для цієї мети кредиту, вживати заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб, передати в установленому порядку на зберігання документи банкрута, які відповідно до нормативно-правових документів підлягають обов`язковому зберіганню, здійснити продаж майна банкрута для задоволення вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, у порядку, передбаченому цим Кодексом, повідомити про своє призначення державний орган з питань банкрутства в десятиденний строк з дня прийняття рішення господарським судом та надавати державному реєстратору в електронній формі через портал електронних сервісів юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відомості, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у порядку, встановленому державним органом з питань банкрутства, заявляти (пред`являти) до третіх осіб вимоги щодо повернення банкруту сум дебіторської заборгованості, закрити всі рахунки банкрута в установах банку і відкрити або переоформити один основний рахунок для проведення розрахунків з кредиторами. Залишки коштів на цих рахунках перераховуються на основний рахунок боржника.

Зобов`язати ліквідатора не рідше ніж один раз на місяць надавати комітету кредиторів звіт про свою діяльність, інформацію про фінансове становище і майно боржника на день відкриття ліквідаційної процедури та при проведенні ліквідаційної процедури, використання коштів боржника, а також іншу інформацію на вимогу комітету кредиторів.

8. Зобов`язати ліквідатора в строк до 25.04.2024 виконати ліквідаційну процедуру та надати суду обґрунтований звіт про виконану роботу, ліквідаційний баланс, а також інші докази, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, у тому числі:

- акти інвентаризації майна, перелік ліквідаційної маси,

- відомості про реалізацію об`єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу, звіти про оцінку майна;

- копії документів, що підтверджують відчуження активів боржника під час ліквідаційної процедури (у тому числі протоколи про проведення аукціону, договори купівлі-продажу, акти приймання-передачі майна, акти про придбання майна на аукціоні тощо);

- реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів,

- звіт про виплачені кредиторам кошти, документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів;

- довідки установ банку про закриття рахунків банкрута,

- копії повідомлень направлених до органу державної податкової служби, Пенсійного фонду та центру зайнятості про закінчення ліквідаційної процедури,

- довідку архівної установи про прийняття документів, які підлягають обов`язковому зберіганню,

- оригінали установчих документів і свідоцтва про державну реєстрацію,

- докази, що свідчать про стягнення дебіторської заборгованості, або докази що свідчать про неможливість її стягнення,

- довідку банку про рух грошових коштів по поточному рахунку за весь час здійснення ліквідаційної процедури,

- баланси підприємства за весь час роботи ліквідатора,

- протоколи засідань комітету кредиторів і протоколи загальних зборів кредиторів,

- затверджений комітетом кредиторів звіт про оплату послуг та відшкодування витрат ліквідатора.

Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до складу ліквідаційної маси, він зобов`язаний подати до господарського суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

9. Постанову суду надіслати ліквідатору, ДВС, державному реєстратору, державному органу з питань банкрутства, банкруту, кредиторам.

Постанова набирає законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена протягом десяти днів з дня підписання повного судового рішення.

Постанову підписано 28.04.2023.

CуддяКононова О.В.

Дата ухвалення рішення25.04.2023
Оприлюднено07.06.2023
Номер документу111310093
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —922/656/22

Ухвала від 15.11.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 16.10.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 25.04.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Постанова від 25.04.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 10.03.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 07.03.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 07.03.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 14.02.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 22.11.2022

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 21.11.2022

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні