Ухвала
від 07.06.2023 по справі 629/335/22
ЛОЗІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа№ 629/335/22

Провадження № 2/629/412/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07.06.2023 року Лозівський міськрайонний суд Харківської області у складі: головуючого судді Цендри Н.В., за участю секретаря Андрієнко С.А., розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей Лозівської міської ради Харківської області, Виконавчий комітет Лозівської міської ради, як орган опіки та піклування, Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Національна соціальна сервісна служба України, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на неповнолітніх дітей, суд, -

ВСТАНОВИВ:

12 квітня 2023 року до Лозівського міськрайонного суду Харківської області надійшла вищезазначена позовна заява про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на неповнолітніх дітей.

Ухвалою Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 17 квітня 2023 року провадження у зазначеній справі було відкрито та справу призначено до судового розгляду за правилами загального позовного провадження.

Позивач в підготовче судове засідання не з`явилася, надала до суду заяву, в якій просила провести судове засідання за її відсутності, позов підтримує та наполягає на його задоволенні. У разі неявки відповідача не заперечує проти ухвалення заочного рішення.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився, про день та час розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином, причини неявки суду не повідомив. Відзив на позовну заяву ним не подано.

Представник виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області, як орган опіки та піклування, в підготовче судове засідання не з`явилася, надала до суду заяву про розгляд справи за відсутності представника, а також просила призначити розгляд справи до основного слухання. У разі неявки відповідача не заперечує проти ухвалення заочного рішення.

Представник служби у справах дітей Лозівської міської ради Харківської області в підготовче судове засідання не з`явилася, надала до суду заяву про розгляд справу за відсутності представника, просила призначити справу до основного слухання. У разі неявки відповідача не заперечує проти ухвалення заочного рішення.

Представник представництва Президента України в Автономній Республіці Крим в підготовче судове засідання не з`явився, про день та час розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином.

Представник Національної соціальної сервісної служби України в підготовче судове засідання не з`явився, надав пояснення, в якому просив провести розгляд справи за відсутності представника Нацсослужби.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, встановив наступне.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей Лозівської міської ради Харківської області, Виконавчий комітет Лозівської міської ради, як орган опіки та піклування, Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Національна соціальна сервісна служба України, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на неповнолітніх дітей та призначити справу до судового розгляду по суті на 16 червня 2023 року о 10 годині 00 хвилин.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Наталія ЦЕНДРА

СудЛозівський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення07.06.2023
Оприлюднено09.06.2023
Номер документу111401247
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —629/335/22

Рішення від 16.06.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 17.04.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Постанова від 22.03.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 13.09.2022

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Лобов О. А.

Ухвала від 18.07.2022

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Яценко Н. О.

Ухвала від 26.06.2022

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Яценко Н. О.

Ухвала від 17.05.2022

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Яценко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні