Ухвала
від 15.06.2023 по справі 636/1843/23
ЧУГУЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧУГУЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Справа № 636/1843/23 Провадження № 2/636/1171/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого засідання і призначення судового розгляду

15 червня 2023 року Чугуївський міський суд Харківської області у складі: головуючого судді Гніздилова Ю. М., за участю секретаря судового засідання Орєхової Ю. М., провівши підготовче засідання у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання розпорядження про приватизацію квартири та свідоцтва про право власності недійсними, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Управління житлово-комунального господарства та екології Чугуївської міської ради Харківської області,

встановив:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_2 про визнання розпорядження про приватизацію квартири та свідоцтва про право власності недійсними, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Управління житлово-комунального господарства та екології Чугуївської міської ради Харківської області.

Ухвалою судді Чугуївського міського суду Харківської області від 18 травня 2023 року у вказаній цивільній справі відкрито провадження та призначено справу до підготовчого провадження.

Представник позивача адвокат Коваль А. П. у підготовче засідання не з`явився, надавши до суду заяву, в якій позов підтримав, проти призначення справи до судового розгляду не заперечував, підготовче засідання просив провести за його відсутності та за відсутності позивача.

Представник відповідача адвокат Летючий В. П. у підготовче засідання не з`явився, надавши до суду заву, в якій позовні вимоги визнав, проти призначення справи до судового розгляду не заперечував, підготовче засідання просив провести за його відсутності та за відсутності відповідачки.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Управління житлово-комунального господарства та екології Чугуївської міської ради Харківської області у підготовче засідання не з`явився, причини неявки не повідомив, хоча належним чином повідомлявся про дату, час та місце розгляду справи.

Відповідно до ч. 2 ст. 198 ЦПК України, наведене не є перешкодою для проведення підготовчого засідання.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у вказаній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За таких обставин суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

Керуючись ст. ст. 189, 197, 198, 200, 258 - 261, 353 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання розпорядження про приватизацію квартири та свідоцтва про право власності недійсними, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Управління житлово-комунального господарства та екології Чугуївської міської ради Харківської області.

Призначити справу до розгляду в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні о 10 год 30 хв 18 липня 2023 року, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Вказану ухвалу направити сторонам у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею.

Суддя Ю. М. Гніздилов

Дата ухвалення рішення15.06.2023
Оприлюднено16.06.2023
Номер документу111548295
СудочинствоЦивільне
Сутьправо власності недійсними,

Судовий реєстр по справі —636/1843/23

Рішення від 31.07.2023

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гніздилов Ю. М.

Ухвала від 15.06.2023

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гніздилов Ю. М.

Ухвала від 18.05.2023

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гніздилов Ю. М.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гніздилов Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні