Ухвала
від 23.06.2023 по справі 208/3811/21
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/3811/21

№ провадження 2/208/268/23

УХВАЛА

Іменем України

(вступна та резолютивна частина)

23 червня 2023 р. м. Кам`янське

Заводський районний суд міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області, у складі:

Головуючого, судді Івченко Т.П.,

Секретар судового засідання Водоп`янової Ю.Д.,

За участі:

Представника позивача ТОВ «АВС-Формула» - директора товариства Кондратьєва В.О.,

Представника відповідача № 1 Кам`янської міської ради Тарасюка О.Л.,

Представника відповідача № 2 ТОВ «Агрегом-Україна» - адвоката Плетенко К.Ю.,

розглянув у відкритому судовому засіданні у місті Кам`янське Дніпропетровської області, в межах цивільної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «АВС - Формула» до Кам`янська міська рада, Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрегом Україна», Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області «про визнання рішення міської ради про надання у користування земельної ділянки на умовах оренди незаконним та його скасування, визнання договору оренди землі недійсним, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди земельної ділянки», клопотання відповідача № 1 Кам`янської міської ради «про закриття провадження у справі», -

встановив:

У зв`язку з тим, що складання ухвали суду вимагає значного часу, суд вважає за необхідне обмежитись складанням і оголошенням її вступної та резолютивної частини.

Повний текст ухвали буде складений у строк передбачений ч. 6 ст. 259 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 2, 4, п. 2 ч. 1 ст. 255, ст.ст. 258-260 ЦПК України, суд

постановив:

Клопотання відповідача № 1 Кам`янської міської ради «про закриття провадження у справі», - задовольнити у повному обсязі.

Провадження по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «АВС - Формула» до Кам`янська міська рада, Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрегом Україна», Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області «про визнання рішення міської ради про надання у користування земельної ділянки на умовах оренди незаконним та його скасування, визнання договору оренди землі недійсним, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди земельної ділянки», - з підстав п. 2 ч. 1 ст. 255 ЦПК України, закрити.

Роз`яснити позивачу, що згідно до п. 5 ч. 1 ст. 7 Закону України «Про судовий збір», сплачена сума судового збору повертається за клопотанням особи, яка його сплатила за ухвалою суду в разі: закриття (припинення) провадження у справі (крім випадків, якщо провадження у справі закрито у зв`язку з відмовою позивача від позову і така відмова визнана судом), у тому числі в апеляційній та касаційній інстанціях.

Роз`яснити відповідачу,що згіднодо ч.5ст.142ЦПК України,у разізакриття провадженняу справі, відповідачмає правозаявити вимогипро компенсаціюздійснених нимвитрат,пов`язаних зрозглядом справи,внаслідок необґрунтованихдій позивача.Ч.6ст.142ЦПК Українипередбачено,що у випадках, встановлених частинами третьою - п`ятою цієї статті, суд може вирішити питання про розподіл судових витрат протягом п`ятнадцяти днів з дня постановлення ухвали про закриття провадження у справі, за умови дотримання відповідною стороною вимогчастини дев`ятоїстатті 141 цього Кодексу.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня його (її) проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 цього Кодексу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://zv.dp.court.gov.ua.

Сторони:

Позивач Товариство з обмеженою відповідальністю «АВС-Формула», код ЄДРПОУ 24424615, юридична адреса: Дніпропетровська область, Кам`янський район, місто Кам`янське, проспект Свободи, будівля № 15;

Відповідач № 1 Кам`янська міська рада, код ЄДРПОУ 24604168, юридична адреса: Дніпропетровська область, Кам`янський район, місто Кам`янське, майдан Петра Калнишевського, будівля № 2;

Відповідач № 2 Товариство з обмеженою відповідальністю «Агрегом Україна», код ЄДРПОУ 41792188, юридична адреса: Дніпропетровська область, Кам`янський район, місто Кам`янське, бульвар Героїв, будівля № 2-В,

Відповідач № 3 Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, код ЄДРПОУ 39835428, юридична адреса: Дніпропетровська область, місто Дніпро, вулиця Філософська, будівля № 39-А

Суддя Івченко Т. П.

Дата ухвалення рішення23.06.2023
Оприлюднено26.06.2023
Номер документу111726576
СудочинствоЦивільне
Сутьзакриття провадження у справі

Судовий реєстр по справі —208/3811/21

Ухвала від 31.08.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 26.07.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 08.02.2023

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

Ухвала від 29.11.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Івченко Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні