Ухвала
від 03.07.2023 по справі 521/8291/23
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ОДЕСИ


Справа №521/8291/23

Пр. №2/521/2743/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

03 липня 2023 року м. Одеса

Малиновський районний суд м. Одеси в складі:

головуючого судді Сегеди О.М.,

при секретарі Ткач А.О., за участю:

представника позивача Терлецької І.І.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача Мельниченка Р.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Одесі цивільну справу за позовом заступника керівника Малиновської окружної прокуратури міста Одеси, який діє в інтересах Одеської міської ради до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Дерево-плюс», Товариства з обмеженою відповідальністю «ТІМ-А» про визнання незаконним та скасування рішень державного реєстратора про реєстрацію права власності та змін, визнання правочинів недійсними, приведення земельної ділянки у попередній стан, шляхом знесення об`єкта нерухомості,

встановив:

У березні 2023 року заступник керівника Малиновської окружної прокуратури міста Одеси, який діє в інтересах Одеської міської ради звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Дерево-плюс» (далі ТОВ «Дерево-плюс»), Товариства з обмеженою відповідальністю «ТІМ-А» (далі ТОВ «ТІМ-А») про визнання незаконним та скасування рішень державного реєстратора про реєстрацію права власності та змін, визнання правочинів недійсними, приведення земельної ділянки у попередній стан, шляхом знесення об`єкта нерухомості.

Ухвалою судувід 31травня 2023року посправі буловідкрито провадження,призначено підготовчесудове засідання,витребувано зУправління державноїреєстрації юридичногодепартаменту Одеськоїміської радиналежним чиномзавірену копіюреєстраційної справи№1664194551101на об`єктнерухомого майназа адресою: АДРЕСА_1 (т. 1 а.с. 149-150).

Ухвалою суду від 01 червня 2023 року було залишено без задоволення заяву представника відповідача про закриття провадження у справі (т. 2 а.с. 55-59).

У підготовчому судовому засіданні на розгляд було поставлено питання про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Представник Малиновської районної прокуратури м. Одеси в підготовчому судовому засіданні не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання.

Представник Одеської міської ради, діюча на підставі довіреності від 29 грудня 2022 року, в підготовчому судовому засіданні не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання.

Представник відповідача, діючий на підставі ордеру від 20 квітня 2023 року, в підготовчому судовому засіданні не заперечував проти закриття підготовчого судового засідання.

Інші учасники справи в підготовче судове засідання не з`явилися, про дату, час і місце судового засідання повідомлялися судом відповідно до вимог ст. 128 ЦПК України

На стадії підготовчого провадження судом проведені дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку, а саме остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, визначено порядок розгляду справи тощо.

Згідно ч.3ст.197ЦПК України, підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи те, що спір не врегульовано в підготовчому судовому засіданні, суд вважає, що підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 189, 196, 197, 200, 260 ЦПК України, суд

ухвалив:

Підготовче провадження по цивільній справі за позовом заступника керівника Малиновської окружної прокуратури міста Одеси, який діє в інтересах Одеської міської ради до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Дерево-плюс», Товариства з обмеженою відповідальністю «ТІМ-А» про визнання незаконним та скасування рішень державного реєстратора про реєстрацію права власності та змін, визнання правочинів недійсними, приведення земельної ділянки у попередній стан, шляхом знесення об`єкта нерухомості закрити та призначити справу до судового розгляду на «12» вересня 2023 року о 13 годині 00 хвилин.

Про час та місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набираєзаконної силиз моментуїї проголошення.

Суддя: О.М. Сегеда

Дата ухвалення рішення03.07.2023
Оприлюднено05.07.2023
Номер документу111954751
СудочинствоЦивільне
Сутьреєстрацію права власності та змін, визнання правочинів недійсними, приведення земельної ділянки у попередній стан, шляхом знесення об`єкта нерухомості

Судовий реєстр по справі —521/8291/23

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Рішення від 08.11.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Рішення від 08.11.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Постанова від 04.07.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Погорєлова С. О.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Погорєлова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні