Ухвала
від 17.07.2023 по справі 697/495/22
ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Номер провадження 22-ц/821/762/23 Справа № 697/495/22

УХВАЛА

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

17 липня 2023 року м. Черкаси

Черкаський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

судді-доповідача Карпенко О.В.

суддів: Бородійчука В.Г.

Нерушак Л.В.

розглянувши клопотання представника Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» адвоката Константінової Тетяни Миколаївни про проведення судового засідання в режимі відеоконференціїу цивільній справі заапеляційними скаргами представника ОСОБА_1 адвоката Васяновича В`ячеслава Валерійовича та представника Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» адвоката Константінової Тетяни Миколаївни на рішення Канівського міськрайонного суду Черкаської області від 16 березня 2023 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини», третя особа: Управління Держпраці у Черкаській області про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

в с т а н о в и в :

15 квітня 2022 року ОСОБА_1 звернулася до Канівського міськрайонного суду Черкаської області із позовом до Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини», третя особа: Управління Держпраці у Черкаській області про визнання наказу про звільнення незаконним, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Рішенням Канівського міськрайонного суду Черкаської області від 16 березня 2023 року позовні вимоги задоволено частково.

Визнано незаконним та скасовано наказ директора Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» від 29.06.2021 № 15-к про звільнення ОСОБА_1 з посади викладача та концертмейстера за п. 1 ст. 40 КЗпП України.

Поновлено ОСОБА_1 на посаді викладача та концертмейстера Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» з 01 липня 2021 року.

Не погоджуючись з вказаним рішенням суду, представник ОСОБА_1 адвокат Васянович В.В. та представник Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» адвокат Константінова Т.М. оскаржили його в апеляційному порядку, подавши 19 квітня 2023 року та 20 квітня 2023 року через систему «Електронний суд» апеляційні скарги.

Ухвалою Черкаського апеляційного суду від 11 травня 2023 року відкрито апеляційне провадження у даній справі.

Ухвалою Черкаського апеляційного суду від 24 травня 2023 року розгляд апеляційної скарги призначенона 19 липня 2023 рокуна 14:30год.

На адресуЧеркаського апеляційногосуду відпредставника ВСП«Канівський фаховийколедж культуриі мистецтвУманського державногопедагогічного університетуімені ПавлаТичини» адвоката КонстантіновоїТ.М.надійшлоклопотання пропроведення судовогозасідання врежимі відеоконференціїзгідно зякою просилосуд забезпечитиможливість участіу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїчерез Канівський міськрайонний суд Черкаської області (Черкаська область, м. Канів, вул. Успенська, 22).

Відповідно ч.1, 6, 8ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданнів режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду заумови наявностіу судівідповідної технічноїможливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язковою.Суд можепостановити ухвалупро участьучасника справиу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїв приміщеннісуду,визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Зважаючи на клопотання представника ВСП «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» адвоката Константінової Т.М., наявність технічної можливості для проведення відеоконференції апеляційний суд вважає, що дане клопотання підлягає до задоволення та слід призначити проведення судового засідання в режимі відеоконференції, в порядку ст. 212 ЦПК України через Канівський міськрайонний суд Черкаської області (Черкаська область, м. Канів, вул. Успенська, 22).

Керуючись ст. ст. 212, 368 ЦПК України, апеляційний суд, -

у х в а л и в :

Клопотання представника Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» адвоката Константінової Тетяни Миколаївни пропроведення судовогозасідання врежимі відеоконференціїуцивільній справізаапеляційними скаргамипредставника ОСОБА_1 адвокатаВасяновича В`ячеславаВалерійовича тапредставника Відокремленогоструктурного підрозділу«Канівський фаховийколедж культуриі мистецтвУманського державногопедагогічного університетуімені ПавлаТичини» адвоката КонстантіновоїТетяни Миколаївнина рішенняКанівського міськрайонногосуду Черкаськоїобласті від16березня 2023року усправі запозовом ОСОБА_1 до Відокремленогоструктурного підрозділу«Канівський фаховийколедж культуриі мистецтв Уманськогодержавного педагогічногоуніверситету іменіПавла Тичини»,третя особа:Управління Держпраціу Черкаськійобласті провизнання наказупро звільненнянезаконним,поновлення нароботі тавиплату середньогозаробітку зачас вимушеногопрогулу задовольнити.

Доручити Канівському міськрайонному суду Черкаської області (Черкаська область, м. Канів, вул. Успенська, 22) забезпечити проведення відеоконференції 19 липня 2023 року о 14:30 год.

Зобов`язати представника Відокремленого структурного підрозділу «Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» адвоката Константінову Тетяну Миколаївну прибути в судове засідання в режимі відеоконференції до Канівського міськрайонного суду Черкаської області (Черкаська область, м. Канів, вул. Успенська, 22) 19 липня 2023 року о 14:30 год

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач О.В. Карпенко

Судді В.Г. Бородійчук

Л.В. Нерушак

Дата ухвалення рішення17.07.2023
Оприлюднено19.07.2023
Номер документу112230692
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення незаконним, поновлення на роботі та виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —697/495/22

Постанова від 19.07.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Постанова від 19.07.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 17.07.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 11.05.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Рішення від 16.03.2023

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Скирда Б. К.

Рішення від 16.03.2023

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Скирда Б. К.

Ухвала від 17.05.2022

Цивільне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Скирда Б. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні