Ухвала
від 21.07.2023 по справі 145/950/23
ТИВРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 145/950/23

Провадження №1-кс/145/269/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"21" липня 2023 р. смт. Тиврів

Слідчий суддя Тиврівського районного суду Вінницької області ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого СВВП №2 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області ОСОБА_3 , погоджене начальником Тиврівського відділу Вінницької окружної прокуратури ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей і документів по матеріалах досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідування за №12023020080000121 від 09.06.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України,

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчийСВ ВП №2 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області ОСОБА_3 звернувсядо судуіз клопотанням, в якому вказує, що водій ОСОБА_5 , 09.06.2023 близько 19:00 год., керуючи автомобілем «ВАЗ 2106» державний номерний знак НОМЕР_1 , рухаючись автодорогою Т0216 зі сполученням «смт. Сутиски м. Гнівань», при в`їзді до м. Гнівань Гніванської територіальної громади Вінницького району Вінницької області, що неподалік АЗС по вул. Побузькій, під час здійснення маневру повороту ліворуч на другорядну дорогу в напрямку до с. Ворошилівка не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю «VOLKSWAGEN GOLF» державний номерний знак НОМЕР_2 під керуванням водія ОСОБА_6 , який рухався в напрямку до смт. Сутиски. Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди, водій «ВАЗ 2106» ОСОБА_5 , водій «Volkswagen Golf» ОСОБА_6 та його пасажира ОСОБА_7 отримали тілесні ушкодження, з якими госпіталізовані до КНП « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Відомості про даний факт, у відповідності до вимог ст. 214 КПК України, 09.06.2023 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12023020080000121, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України.

В подальшому з показань ОСОБА_6 та ОСОБА_7 встановлено, що після стаціонарного лікування у КНП « ІНФОРМАЦІЯ_1 » вони були переведені та продовжили стаціонарне лікування у КНП « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

Просить надати йому, старшому слідчому слідчого відділення Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області ОСОБА_3 , а також групі слідчих, а саме заступнику начальника Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області начальнику слідчого відділення ОСОБА_8 , слідчому слідчого відділення Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області ОСОБА_9 , заступнику начальника слідчого відділення Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області ОСОБА_10 тимчасовий доступ та можливість тимчасово вилучити з КНП « ІНФОРМАЦІЯ_2 »медичні документації (історії хвороби) громадян ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , з можливістю тимчасового вилучення усіх документів, з яких складається така медична документація, з метою представлення експерту при проведенні судово-медичної експертизи.

В судове засідання старший слідчий СВ відділення поліції №2 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області ОСОБА_3 не з`явився, про місце та час розгляду клопотання повідомлений належним чином, просить справу розглянути у її відсутності, клопотання підтримує, просить його задоволити з викладених у ньому підстав.

Представник КНП « ІНФОРМАЦІЯ_2 », в судове засідання не зявився, про розгляд справи повідомлений в установленому законом порядку, однак їх не явка не перешкоджає розгляду, а тому розгляд клопотання проводиться у відповідності до ч.4 ст.163 КПК України.

Відповідно до ч. 4 ст.107 КПК України у разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Відповідно до ч.6 ст.163 КПК України слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Слідчий суддя,дослідивши документи та матеріали, якими слідчий обґрунтовує клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання, приходить до висновку про наявність підстав для задоволення даного клопотання, оскільки можливість тимчасового вилучення має суттєве значення для встановлення обставин, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, а іншим способом довести дані обставини неможливо.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 40, 160, 162 -164, 166, 300, 309 КПК України, слідчий суддя,

УХВАЛИВ:

Клопотання задоволити.

Надати старшому слідчому слідчого відділення Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області ОСОБА_3 , а також групі слідчих: заступнику начальника Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області начальнику слідчого відділення ОСОБА_8 , слідчому слідчого відділення Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області ОСОБА_9 , заступнику начальника слідчого відділення Відділення поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області ОСОБА_10 тимчасовий доступ та можливість тимчасово вилучити з КНП « ІНФОРМАЦІЯ_2 »медичні документації (історії хвороби) громадян ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , з можливістю тимчасового вилучення усіх документів, з яких складається така медична документація, з метою представлення експерту при проведенні судово-медичної експертизи.

Встановити строк дії ухвали тривалістю один місяць, який обраховувати з дня постановлення ухвали.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів, слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів, на підставі ухвали має право постановити ухвалупро дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчийсуддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення21.07.2023
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу112337256
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей і документів по матеріалах досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідування за №12023020080000121 від 09.06.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України

Судовий реєстр по справі —145/950/23

Ухвала від 28.09.2023

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

Ухвала від 07.09.2023

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

Ухвала від 21.07.2023

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

Ухвала від 21.07.2023

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

Ухвала від 13.06.2023

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

Ухвала від 13.06.2023

Кримінальне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні