Ухвала
від 26.07.2023 по справі 206/1848/23
САМАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 206/1848/23

Провадження № 2/206/676/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 липня 2023 року м. Дніпро

Самарський районний суд м. Дніпропетровська в складі:

головуючого судді Прінь І.П.,

за участі секретаря Погребної А.О.

ознайомившись упідготовчому судовомузасіданні ізпозовною заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 ,треті особи:Восьма Дніпровськадержавна нотаріальнаконтора,Управління-службау справахдітей Лівобережноїадміністрації Дніпровськоїміської радипро поділспадкового майната визнанняправа наспадщину,що поданапредставником позивачаадвокатом ЛященкоІриною Юріївною,та зустрічнимпозовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1 що дієв інтересахмалолітнього ОСОБА_2 ,треті особиВосьма дніпровськадержавна нотаріальнаконтора Південногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Одеса),орган опікита піклуванняв особіЛівобережної адміністраціїДніпровської міськоїради провизначення частоку спадковомумайні тавизнання прававласності впорядку спадкуванняза заповітомі зазаконом, -

ВСТАНОВИВ:

27.04.2023 року позивач звернувся до суду із позовом до ОСОБА_3 , треті особи: Восьма Дніпровська державна нотаріальна контора, Управління-служба у справах дітей Лівобережної адміністрації Дніпровської міської ради про поділ спадкового майна та визнання права на спадщину.

Ухвалою суду від 02.05.2023 року відкрито провадження у справі, призначено розгляд справи в підготовчому судовому засіданні.

Ухвалою суду від 03.07.2023 року прийнято до розгляду разом із первісним позовом зустрічну позовну заяву ОСОБА_3 до ОСОБА_1 що діє в інтересах малолітнього ОСОБА_2 , треті особи Восьма дніпровська державна нотаріальна контора Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Одеса), орган опіки та піклування в особі Лівобережної адміністрації Дніпровської міської ради про визначення часток у спадковому майні та визнання права власності в порядку спадкування за заповітом і за законом.

Учасники судового провадження в судове засідання не з`явились, про час і місце розгляду справи повідомлялися належним чином, причина неявки суду не відома.

Представник позивача до початку судового засідання подав заяву про проведення підготовчого судового засідання без його участі, а також закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Представник відповідача до початку судового засідання також подав заяву про проведення підготовчого судового засідання без його участі про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті, а також просив долучити до матеріалів справи додаткові письмові докази.

Інших заяв, клопотань від учасників провадження не надійшло.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання ( декількох судових засіданьу разі складності справи ) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд за результатами підготовчого судового засідання постановляє ухвалу про призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189,196198,200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовчепровадження уцивільній справіза позовноюзаявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 ,треті особи:Восьма Дніпровськадержавна нотаріальнаконтора,Управління-службау справахдітей Лівобережноїадміністрації Дніпровськоїміської радипро поділспадкового майната визнанняправа наспадщину,та зустрічнимпозовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1 що дієв інтересахмалолітнього ОСОБА_2 ,треті особиВосьма дніпровськадержавна нотаріальнаконтора Південногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Одеса),орган опікита піклуванняв особіЛівобережної адміністраціїДніпровської міськоїради провизначення частоку спадковомумайні тавизнання прававласності впорядку спадкуванняза заповітомі зазаконом.

Призначити справудо судовогорозгляду посуті на 20.09.2023 року о 10.00 год.

Викликати у судове засідання учасників судового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя І.П. Прінь

Дата ухвалення рішення26.07.2023
Оприлюднено27.07.2023
Номер документу112424847
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —206/1848/23

Рішення від 18.01.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Рішення від 18.01.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Рішення від 11.01.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Рішення від 11.01.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Рішення від 11.01.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні