Ухвала
від 27.07.2023 по справі 580/3465/23
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

27 липня 2023 року справа № 580/3465/23м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Кульчицького С.О.,

за участю:

секретаря судового засідання Глийової В.Г.,

представника позивача Оржеховська А.О. (за ордером),

представника відповідача - Сокиржинська С.С. (у порядку самопредставництва),

представника відповідача - Некрасевич Ю.О. (у порядку самопредставництва),

розглянувши у підготовчому засіданні у загальному позовному провадженні в приміщенні суду адміністративну справу № 580/3465/23 за позовом за позовом ОСОБА_1 до Золотоніської районної військової адміністрації Черкаської області про розірвання трудового договору, зобов`язання вчинити певні дії та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Черкаського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Золотоніської районної військової адміністрації Черкаської області про розірвання трудового договору, зобов`язання вчинити певні дії та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ухвалою від 15.05.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито спрощене позовне провадження в адміністративній справі без повідомлення учасників справи.

Ухвалою суду від 16.06.2023 постановлено розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

27.07.2023 судом розглянуто заяву відповідача про виклик свідків - головного спеціаліста з питань внутрішнього аудиту Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області ОСОБА_2 , яка безпосередньо працювала з позивачем в одному кабінеті та начальника відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення апарату Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області ОСОБА_3 , яка була присутня під час погіршення стану позивача.

У підготовче засідання, призначене на 10 год 30 хв 27.07.2023 сторони прибули. Представник позивача не заперечував проти задоволення клопотання відповідача про виклик свідків. Представник відповідача просила задовольнити клопотання, позаяк свідки мають змогу повідомити про обставини відносно випадку, що відбувся з позивачем, позаяк були безпосередньо присутні в момент погіршення стану позивача на робочому місці.

Під час судового засідання представник позивача заявила усне клопотання про виклик свідка - головного спеціаліста з доступу до публічної інформації відділу організаційної роботи Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області ОСОБА_4 .

Представник відповідача проти задоволення усного клопотання представника позивача не заперечувала. Представник позивача просила задовольнити вказане вище усне клопотання.

Відповідно до ч. 1,2 ст. 65 КАС України свідком в адміністративній справі судом може бути викликана будь-яка особа, якій відомі обставини, що належить з`ясувати у справі. Свідок викликається в судове засідання з ініціативи суду або учасників справи.

Відповідно до частини 4 статті 9 КАС України суд вживає визначені законом заходи, необхідні для з`ясування усіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Відповідно до частини 2 статті 72 КАС України доказами є дані, що встановлюються такими засобами:

1) письмовими, речовими і електронними доказами;

2) висновками експертів;

3) показаннями свідків.

Суд з урахуваннням офіційного з`ясування обставин справи дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання відповідача та усного клопотання представника позивача про виклик свідків.

Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами підготовчого засідання суд приймає ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Позивачем та відповідачем надано докази, що особи вважали за необхідне надати. Суд дійшов висновку, з урахуванням позицій представників сторін, про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 2, 9, 44, 65, 72-79, 92, 179, 183, 241-243, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження в адміністративній справі № 580/3465/23 за позовом ОСОБА_1 до Золотоніської районної військової адміністрації Черкаської області про розірвання трудового договору, зобов`язання вчинити певні дії та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу - закрити.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 10.08.2023 о 10 годині 45 хвилин, що буде проводитись одноособово суддею Кульчицьким С.О. у приміщенні Черкаського окружного адміністративного суду за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка 117, із повним фіксуванням судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Задовольнити клопотання відповідача та представника позивача про виклик свідків: ОСОБА_2 - головного спеціаліста з питань внутрішнього аудиту Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області; Кришньої Інни Володимирівни - начальника відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення апарату Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області та ОСОБА_4 - головного спеціаліста з доступу до публічної інформації відділу організаційної роботи Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області у судове засідання 10.08.2023.

Учасники справи, які не можуть з поважних причин прибути до суду, зобов`язані завчасно повідомити про це суд (частина 2 статті 131 Кодексу адміністративного судочинства України).

Ухвала не оскаржується.

Копію ухвали направити учасникам справи.

СуддяСергій КУЛЬЧИЦЬКИЙ

Дата ухвалення рішення27.07.2023
Оприлюднено31.07.2023
Номер документу112488914
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи, що виникають з відносин публічної служби, зокрема справи щодо проходження служби

Судовий реєстр по справі —580/3465/23

Ухвала від 31.10.2023

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Собків Ярослав Мар'янович

Ухвала від 31.10.2023

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Собків Ярослав Мар'янович

Ухвала від 10.10.2023

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Собків Ярослав Мар'янович

Рішення від 25.08.2023

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Сергій КУЛЬЧИЦЬКИЙ

Ухвала від 27.07.2023

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Сергій КУЛЬЧИЦЬКИЙ

Ухвала від 05.07.2023

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Сергій КУЛЬЧИЦЬКИЙ

Ухвала від 16.06.2023

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Сергій КУЛЬЧИЦЬКИЙ

Ухвала від 15.05.2023

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Сергій КУЛЬЧИЦЬКИЙ

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні