Ухвала
від 20.07.2010 по справі 2а-1916/10/0370
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

20 липня 2010 року Справа № 2а-1916/10/0370

Волинський окружний адм іністративний суд у складі:

головуючого - судді Кален юк Ж.В.,

при секретарі Ковальчуку С .В.,

за участю представника поз ивача Коломійцевої-Супрун юк І.І.,

представника відповідача Гірича С.В.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в місті Лу цьку адміністративну справ у за позовом Державної інспе кції з контролю за цінами у Во линській області до Шацьког о виробничого управління жит лово-комунального господарс тва про стягнення необгрунт овано одержаної виручки та ш трафу,

ВСТАНОВИВ:

Державна інспекція з контролю за цінами у Волинсь кій області звернулася з адм іністративним позовом до Ша цького виробничого управлін ня житлово-комунального госп одарства про стягнення необ грунтовано одержаної виручк и та штрафу в сумі 82855,59 грн.

В судовому засіданні предс тавник відповідача заявив кл опотання про зупинення прова дження в даній адміністратив ній справі до вирішення та на брання законної сили рішення м в іншій адміністративній с праві, що знаходиться у прова дженні Волинського окружног о адміністративного суду, а с аме, в адміністративній спра ві № 2а-2057/10/0370 за позовом Шацького виробничого управління житл ово-комунального господарст ва до Державної інспекції з к онтролю за цінами у Волинськ ій області про визнання неді йсним та скасування рішення №34-А від 01 червня 2010 року про зас тосування економічних санкц ій за порушення державної ди сципліни цін в сумі 82855,59 грн.

Представник позивача покл икається на думку суду з прив оду заявленого клопотання.

Відповідно до п.3 ч.1 ст.156 Кодек су адміністративного судочи нства України (КАС України) су д зупиняє провадження у спра ві в разі неможливості розгл яду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядаєть ся в порядку конституційного , адміністративного, цивільн ого, господарського чи кримі нального судочинства, - до н абрання законної сили судови м рішенням в іншій справі.

Оскільки позивач звернувс я з адміністративним позовом про стягнення економічних с анкцій за порушення державно ї дисципліни цін, які застосо вані до відповідача рішенням Державної інспекції з контр олю за цінами у Волинській об ласті від 01 червня 2010 року №34-А, щ о оскаржене в судовому поряд ку, тому суд приходить до висн овку про неможливість розгля ду цієї справи до вирішення В олинським окружним адмініст ративним судом адміністрати вної справи №2а-2057/10/0370 за позовом Шацького виробничого управл іння житлово-комунального го сподарства до Державної інсп екції з контролю за цінами у В олинській області про скасув ання рішення №34-А від 01 червня 2 010 року та набрання судовим рі шенням законної сили, у зв' я зку з чим провадження у справ і слід зупинити.

Керуючись ст.ст. 156, 165 КАС Укра їни, суд

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження в адміністративній справі з а позовом Державної інспекц ії з контролю за цінами у Воли нській області до Шацького виробничого управління житл ово-комунального господарст ва про стягнення необгрунто вано одержаної виручки та шт рафу до набрання законної си ли судовим рішенням у справі № 2а-2057/10/0370 за позовом Шацького в иробничого управління житло во-комунального господарств а до Державної інспекції з ко нтролю за цінами у Волинські й області про скасування ріш ення №34-А від 01 червня 2010 року пр о застосування економічних с анкцій за порушення державно ї дисципліни цін.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву н е було подано. Якщо було подан о заяву про апеляційне оскар ження, але апеляційна скарга не була подана у строк, встано влений ст. 186 КАС України, ухвал а набирає законної сили післ я закінчення цього строку. У р азі подання апеляційної скар ги ухвала, якщо її не скасован о, набирає законної сили післ я закінчення апеляційного ро згляду справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шлях ом подання заяви про апеляці йне оскарження та апеляційно ї скарги до Львівського апел яційного адміністративного суду через Волинський окруж ний адміністративний суд. За ява про апеляційне оскарженн я ухвали подається протягом п' яти днів з дня її проголош ення.

Апеляційна скарга на ухвал у подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апел яційна скарга на ухвалу може бути подана без попередньог о подання заяви про апеляцій не оскарження, якщо скарга по дається у строк, встановлени й для подання заяви про апеля ційне оскарження. Копія апел яційної скарги на ухвалу одн очасно надсилається особою, яка її подає, до Львівського а пеляційного адміністративн ого суду.

Суддя Ж.В. Каленюк

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.07.2010
Оприлюднено23.09.2010
Номер документу11250944
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1916/10/0370

Ухвала від 24.07.2013

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Постанова від 02.08.2013

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 27.11.2012

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 20.07.2010

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 02.07.2010

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

Ухвала від 01.07.2010

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Каленюк Жанна Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні