Ухвала
від 01.08.2023 по справі 590/30/23
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 590/30/23

Провадження № 2/590/26/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

01 серпня 2023 року смт. Ямпіль

Ямпільський районний суд Сумської області в складі:

головуючого судді Деркача І.М.,

за участю секретаря судового засідання Демешко Н.П.,

представника позивача Мороз І.С.,

прокурора Камчатного О.П.,

представник ПП «Аграрні Інвестиції» Гордієнко Л.В. (в режимі відеоконференції),

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області; Приватне підприємство «Аграрні Інвестиції», про витребування земельної ділянки,

установив:

До суду із позовом про витребування земельної ділянки звернулась Новгород-Сіверська окружна прокуратура в інтересах держави в особі Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області, Приватне підприємство «Аграрні Інвестиції».

Представник позивача Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області Мороз І.С. у підготовчому засіданні не заперечувала щодо призначення справи до судового розгляду.

Прокурор Шосткинської окружної прокуратури Камчатний О.П. позицію представника Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області підтримав.

Відповідачі, ОСОБА_1 й ОСОБА_2 у підготовче засідання не з`явились, про час дату та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, заяв про відкладення розгляду справи або клопотань про розгляд справи за їх відсутності на адресу суду не надходило.

Третя особа Головне управління Держгеокадастру у Сумській області у підготовче засідання не з`явилась, про час дату та місце розгляду справи була повідомлена належним чином.

Представник третьої особи Приватного підприємства «Аграрні Інвестиції» адвокат Гордієнко Л.В. не заперечувала щодо призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом остаточно визначено: предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу; обставини, які входять до предмета доказування та підлягають встановленню; встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилаються як на підставу своїх вимог, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене вище, суд доходить переконання про наявність підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 189, 197, 200, 260 ЦПК України, суд

постановив:

Підготовче провадження, у цивільній справі за позовом Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області; Приватне підприємство «Аграрні Інвестиції» про витребування земельної ділянки, закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справи на 30 серпня 2023 року на 10 годину 00 хвилину

Копію ухвали направити особам, що беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/fair/sud1820

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : І. М. Деркач

Дата ухвалення рішення01.08.2023
Оприлюднено02.08.2023
Номер документу112533832
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —590/30/23

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 08.05.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 13.01.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні