Ухвала
від 19.10.2023 по справі 590/30/23
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 590/30/23

Провадження № 2/590/26/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 жовтня 2023 року смт. Ямпіль

Ямпільський районний суд Сумської області у складі:

головуючого судді: Деркача І.М.,

з участю секретаря судового засідання: Демешко Н.П.,

прокурора Камчатного О.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області; Приватне підприємство «Аграрні Інвестиції», про витребування земельної ділянки,

установив:

До суду із позовом про витребування земельної ділянки звернулась Новгород-Сіверська окружна прокуратура в інтересах держави в особі Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області, Приватне підприємство «Аграрні Інвестиції».

Ухвалою Ямпільського районного суду Сумської області від 01.08.2023 року підготовче провадження у цивільній справі за вказаним позовом закрито; призначено справу до судового розгляду. Судовий розгляд призначено на 19.10.2023.

До початку судового розгляду, 19.10.2023, від в.о. керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури, надійшло клопотання, в якому просить позовну заяву керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області; Приватне підприємство «Аграрні Інвестиції», про витребування земельної ділянки, задля отримання процесуальної можливості подальшого правильного визначення предмету позову з метою забезпечення ефективного захисту порушених інтересів держави, залишити без розгляду.

Прокурор Шосткинської окружної прокуратури Камчатний О.П. клопотання в.о. керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури, підтримав.

Інші учасники в судове засідання не з`явились, про день, час і місце розгляду справи кожен окремо були повідомлені належним чином.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.257ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи положення ст.13 ЦПК України щодо диспозитивності цивільного судочинства, п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд вважає, що заяву про залишення позовної заяви без розгляду слід задовольнити та постановити ухвалу про залишення вказаної вище позовної заяви без розгляду.

Керуючись ст. 13, 257, 260 ЦПК України, суд,

постановив:

Клопотання в.о. керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури про залишення позовної заяви без розгляду, задовольнити.

Позовну заяву керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Свеської селищної ради Шосткинського району Сумської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області; Приватне підприємство «Аграрні Інвестиції», про витребування земельної ділянки, залишити без розгляду.

З інформацією щодо тексту судового рішення учасники справи можуть ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Сумського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення (складення), має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана ним протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: І.М. Деркач

Дата ухвалення рішення19.10.2023
Оприлюднено20.10.2023
Номер документу114274234
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —590/30/23

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 08.05.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

Ухвала від 13.01.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Деркач І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні