Ухвала
від 04.08.2023 по справі 177/276/19
КРИВОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 177/276/19

Провадження № 2/177/3/23

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

04.08.2023

Суддя Криворізького районного суду Дніпропетровської області Строгова Г. Г. розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Держави в особі Прокуратури Дніпропетровської області, Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, Державної казначейської служби України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю «МІК», Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк», про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними діями посадових осіб органів державної влади, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Криворізького районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Держави в особі Прокуратури Дніпропетровської області, Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, Державної казначейської служби України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю «МІК», Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк», про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними діями посадових осіб органів державної влади.

Розгляд справи відкладено до 09.30 год. 11 серпня 2023 року, яке необхідно провести в режимі відеоконференції з Трускавецьким міським судом Львівської області за участі позивача ОСОБА_1 .

Згідно ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Оскільки цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Держави в особі Прокуратури Дніпропетровської області, Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, Державної казначейської служби України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю «МІК», Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк», про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними діями посадових осіб органів державної влади не розглянута, з метою дотримання розумних строків розгляду справи, наявність технічної можливості для проведення відеоконференції, враховуючи віддаленість місця знаходження позивача, яка під час воєнного стану в Україні перебуває в м. Трускавець Львівської області та бажання бути присутньою у всіх в судових засіданнях, суд вважає можливим судове засідання, яке призначено на 09-30 год. 11 серпня 2023 року провести в режимі відеоконференції з Трускавецьким міським судом Львівської області за участі позивача ОСОБА_1 .

Забезпечення проведення відеоконференції за участі позивача ОСОБА_1 доручити Трускавецькому міському суду Львівської області.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Держави в особі Прокуратури Дніпропетровської області, Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, Державної казначейської служби України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Товариство з обмеженою відповідальністю «МІК», Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк», про стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними діями посадових осіб органів державної влади, яке призначене на 09-30 год. 11 серпня 2023 року проводити у режимі відеоконференції з Трускавецьким міським судом Львівської області (вул. Івана Мазепи, 21/1, м. Трускавець, Львівська область, 82200, inbox@trm.lv.court.gov.ua) за участі позивача ОСОБА_1 .

Копію ухвали негайно надіслати до Трускавецького міського суду Львівської області для забезпечення проведення відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення04.08.2023
Оприлюднено07.08.2023
Номер документу112626336
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними діями посадових осіб органів державної влади

Судовий реєстр по справі —177/276/19

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Тітов Максим Юрійович

Постанова від 28.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Постанова від 28.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

Ухвала від 22.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Бондар Я. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні