Ухвала
від 07.08.2023 по справі 352/1467/22
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 352/1467/22

Провадження № 22-ц/4808/793/23

Головуючий у 1 інстанції ОЛІЙНИК М. Ю.

Суддя-доповідач Мальцева

У Х В А Л А

07 серпня 2023 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський апеляційний суд в складі:

судді-доповідача Мальцевої Є.Є.,

суддів: Бойчука І.В., Томин О.О.,

розглянувши клопотання представника скаржника ОСОБА_1 - адвоката Биць Ігоря Анатолійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Биць Ігор Анатолійович, на ухвалу Тисменицького районного суду Івано-Франківської області від 06 березня 2023 року у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «лайфселл» до ОСОБА_2 , яка діє в інтересах недієздатної ОСОБА_3 , про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку,

в с т а н о в и в:

В провадженні Івано-Франківського апеляційного суду перебуває вищевказана справа.

Справу призначено до судового розгляду в Івано-Франківському апеляційному суді на 08 серпня 2023 року на 11 год 00 хв.

Представник скаржника адвокат Биць І.А. подав до апеляційного суду клопотання про участь у судових засіданнях в даній справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до статті 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, клопотання представника скаржника про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду підлягає задоволенню.

Частиною п`ятою статті 212 ЦПК України передбачено, що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Керуючись статтею 212 ЦПК України, апеляційний суд

у х в а л и в:

Клопотання представника скаржника ОСОБА_1 адвоката Биць Ігоря Анатолійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Розгляд справи № 352/1467/22 за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Биць Ігор Анатолійович, на ухвалу Тисменицького районного суду Івано-Франківської області від 06 березня 2023 року у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «лайфселл» до ОСОБА_2 , яка діє в інтересах недієздатної ОСОБА_3 , про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку провести за участю адвоката Биць Ігоря Анатолійовича в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням його власних технічних засобів (програмне забезпечення: vkz.court.gov.ua).

Роз`яснити адвокату Биць І.А., що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відповідно до п.8 Розділу ІІІ Порядку №196 та в порядку, визначеному ЦПК України, проінформувати учасників справи, в тому числі і засобами телефонного зв`язку та електронної пошти, вказаними у заяві, щодо технічної можливості проведення засідання в режимі відеоконференції поза межами суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді: Є.Є. Мальцева

І.В. Бойчук

О.О. Томин

Дата ухвалення рішення07.08.2023
Оприлюднено08.08.2023
Номер документу112657468
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —352/1467/22

Постанова від 24.04.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Ухвала від 17.08.2023

Цивільне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

ОЛІЙНИК М. Ю.

Ухвала від 08.08.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 08.08.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 07.08.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

Рішення від 11.07.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Мальцева Є. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні