Ухвала
від 22.06.2023 по справі 757/54590/18-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/54590/18-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 червня 2023 року Печерський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді - Підпалий В.В.,

при секретарі - Каракосі В.О.,

за участю:

представника відповідача - адвоката Дзецина А.І.,

розглянувши в судовому засіданні в залі суду в м. Києві цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Комунальне підприємство по утриманню житлового господарства Печерського району м. Києва про стягнення майнової та моральної шкоди завданої залиттям квартири, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Печерського районного суду м. Києва перебуває означена цивільна справи.

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 25.03.2019 року в порядку спрощеного позовного провадження відкрито провадження.

22 червня 2023 року на електронну адресу суду від представника позивача - адвоката Придувалова В.В. надійшла заява про відкладення розгляду справи зареєстрована судом за Вх. № 83289/23 від 22.06.2023 року.

В судовому засіданні поставлено на обговорення питання про приєднання до матеріалів справи заяви адвоката Придувалова В.В. про відкладення.

Позивач та його представник в судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце засідання повідомлені належним чином у встановленому законом порядку.

Представник відповідача - адвокат Дзецина А.І. при вирішенні питання про приєднання до матеріалів справи заяви про відкладення поклався на розсуд суду.

Представник третьої особи в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце засідання повідомлявся належним чином у встановленому законом порядку

Заслухавши думку представника відповідача, дослідивши матеріали цивільної справи, заяву адвоката Придувалова В.В., суд дійшов наступних висновків.

Приписами ч. 2 ст. 258 ЦПК України встановлено, що процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 183 ЦПК України будь-яка письмова заява, клопотання, заперечення повинні містити: 1) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) особи, яка подає заяву чи клопотання або заперечення проти них, її місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України); 2) найменування суду, до якого вона подається; 3) номер справи, прізвище та ініціали судді (суддів), якщо заява (клопотання, заперечення) подається після постановлення ухвали про відкриття провадження у справі; 4) зміст питання, яке має бути розглянуто судом, та прохання заявника; 5) підстави заяви (клопотання, заперечення); 6) перелік документів та інших доказів, що додаються до заяви (клопотання, заперечення); 7) інші відомості, що вимагаються цим Кодексом.

Згідно з ч. 2 ст. 183 ЦПК України, письмові заява, клопотання чи заперечення підписуються заявником чи його представником.

Частинами 7 та 8 статті 44 ЦПК України встановлено, що у разі подання до суду документів в електронній формі учасник справи зобов`язаний надати доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів. Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним підписом учасника справи (його представника).

Дослідивши заяву адвоката Придувалова В.В. про відкладення розгляду справи подану в електронній формі, встановлено відсутність відомостей, що означена заява скріплена електронним підписом.

Враховуючи обставини, встановлені при дослідженні матеріалів заяви адвоката Придувалова В.В. та справи, суддя дійшов висновку, що заяву від 22.06.2023 року подано з порушеннями вимог ч. 1, 2 ст. 183 ЦПК України.

Відповідно до ч. 4 ст. 183 ЦПК України, суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

З огляду вищевикладеного суддя дійшов висновку про повернення адвокату Придувалова В.В. заяви від 22.06.2023 року про відкладення розгляду справи без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 44, 183, 258 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву адвоката Придувалова Василя Вадимовича від 22.06.2023 року про відкладення розгляду справи № 757/54590/18-ц за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Комунальне підприємство по утриманню житлового господарства Печерського району м. Києва про стягнення майнової та моральної шкоди завданої залиттям квартири, - повернути без розгляду.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя В.В. Підпалий

Дата ухвалення рішення22.06.2023
Оприлюднено11.08.2023
Номер документу112750744
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення майнової та моральної шкоди завданої залиттям квартири

Судовий реєстр по справі —757/54590/18-ц

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 09.11.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 05.03.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 25.03.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 07.11.2018

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 05.03.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні