Ухвала
від 15.08.2023 по справі 536/482/23
КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№536/482/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

15 серпня 2023 року Кременчуцький районний суд Полтавської області у складі: головуючої судді Баранської Ж. О., за участю секретаря судового засідання Бегми С. А., представника позивача ОСОБА_1 , представника відповідача ОСОБА_2 , розглянувши у підготовчому судовому засіданні у м. Кременчук цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ? Приватне сільськогосподарське підприємство «Дніпровські зорі», Приватне підприємство «Агрофірма «Недогарська», про визнання договору емфітевзису недійсним та повернення земельної ділянки,

УСТАНОВИВ:

ОСОБА_3 звернулася до суду з позовом до ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ? Приватне сільськогосподарське підприємство «Дніпровські зорі», Приватне підприємство «Агрофірма «Недогарська», про визнання недійсним договору про надання права користування чужими земельними ділянками для сільськогосподарських потреб (емфітевзису), укладеного 11 березня 2013 року між ОСОБА_3 і ОСОБА_4 та зобов`язання повернути земельну ділянку.

Представник позивача ОСОБА_1 та представник відповідача ОСОБА_2 у підготовчому судовому засіданні не заперечували проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представники третіх осіб Приватного сільськогосподарського підприємства «Дніпровські зорі» та приватного підприємства «Агрофірма «Недогарська» у підготовче судове засідання не з`явились, про причини неявки суд не повідомили, хоча були належним чином повідомлені про час та місце проведення підготовчого судового засідання.

Суд, вислухавши учасників справи, присутніх у підготовчому судовому засіданні, розглянувши матеріали справи, дійшов наступних висновків.

У зв`язку з відсутністю процесуальної необхідності та відповідних клопотань учасників справи, будь-яких рішень про вчинення процесуальних дій, передбачених частинами 2, 3, 4, 5 статті 198 Цивільного процесуального кодексу України, не прийнято.

Згідно із частиною 2 статті 200 Цивільного процесуального кодексу України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За викладених обставин, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 197, 200, 260 Цивільного процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження у справі №536/482/23 за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ? Приватне сільськогосподарське підприємство «Дніпровські зорі», Приватне підприємство «Агрофірма «Недогарська», про визнання договору емфітевзису недійсним та повернення земельної ділянки, закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 13 вересня 2023 року о 11 год 00 хв у приміщенні Кременчуцького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, місто Кременчук, вулиця Майора Борищака, будинок 31.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяЖ. О. Баранська

Дата ухвалення рішення15.08.2023
Оприлюднено16.08.2023
Номер документу112819745
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору емфітевзису недійсним та повернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —536/482/23

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 31.03.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Даніліна Ж. О.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Даніліна Ж. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні