Ухвала
від 28.08.2023 по справі 940/196/23
ТЕТІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28.08.2023 Справа № 940/196/23

Провадження по справі № 2/940/165/23

У Х В А Л А

28 серпня 2023 року Тетіївський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Мандзюка С.В.

за участю секретаря судового засідання Студінської Д.В.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в приміщенні суду в м. Тетієві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

встановив:

ОСОБА_1 пред`явив позов до комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

У підготовче засідання позивач ОСОБА_1 не з`явився, надав до суду клопотання, в якому просить закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради надала до суду клопотання, в якому просить відкласти розгляд справи на іншу дату у зв`язку з тим, що представник комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради перебуватиме у відрядженні.

Щодо клопотання представника відповідача про відкладення розгляду справи, суд зазначає наступне.

Так, представник відповідача комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради Поліщук О.А. у підготовче засідання, призначене на 21.06.2023 року, не з`явився, надав до суду клопотання про відкладення розгляду справи у зв`язку з його відрядженням.

У підготовче засідання, призначене на 02.08.2023 року, представник відповідача комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради Поліщук О.А. не з`явився, надав до суду клопотання про відкладення розгляду справи у зв`язку з тим, що він перебуватиме у відпустці.

Відповідно доч.2ст.198ЦПК Українисуд відкладаєпідготовче засіданняв межахвизначеного цимКодексом строкупідготовчого провадженняу випадках: визначенихчастиною другоюстатті 223цього Кодексу; залученнядо участіабо вступуу справутретьої особи,заміни неналежноговідповідача,залучення співвідповідача; в інших випадках, коли питання, визначенічастиною другоюстатті 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Відповідно до ч. 1 ст. 44 ЦПК України учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами; зловживання процесуальними правами не допускається.

Зважаючи на визначені законом строки підготовчого провадження та на те, комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради, яке є юридичною особою, не було позбавлено можливості направити для участі у справі іншого представника, і доказів неможливості проведення підготовчого засідання без участі представника відповідача матеріали справи не містять, відтак суд вважає за можливе провести підготовче засідання за відсутності представника відповідача.

Разом з тим, суд вважає за необхідне встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: заслухати пояснення сторін, дослідити письмові докази.

Судом вчинені всі процесуальні дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 44, 223, 189, 197, 198, 200 ЦПК України, суд

постановив:

У задоволенні клопотання представника відповідача про відкладення розгляду справи відмовити.

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу до судового розгляду по суті на 14 год. 15 хв. 02 жовтня 2023 року в залі судових засідань Тетіївського районного суду Київської області.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: заслухати пояснення сторін, дослідити письмові докази.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.В.МАНДЗЮК

Дата ухвалення рішення28.08.2023
Оприлюднено30.08.2023
Номер документу113062109
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —940/196/23

Постанова від 27.02.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Писана Таміла Олександрівна

Рішення від 02.10.2023

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Рішення від 02.10.2023

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні